Smernice

Privatnosti
Kolaиiж
Odredbe i uslovi
Vratiti
Odricanje odgovornosti
Isporuke
Pravno obaveštenje
Robna razmena.Krug

Obaveštenje o privatnosti

Poslednje ažurirano Oktobar 29, 2021

 

Hvala vam što ste izabrali da budete deo naše zajednice u Robnom mirisu EU BV, poslujući kao Roba ("Roba", "mi", "mi" ili "naš"). Posvećeni smo zaštiti vaših ličnih informacija i vašeg prava na privatnost. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovim obaveštenjem o privatnosti ili našom praksom u vezi sa vašim ličnim informacijama, molimo vas da nas kontaktirate na customerserviceEU@commodityfragrances.com.

Ovo obaveštenje o privatnosti opisuje kako možemo da koristimo vaše informacije ako:

- Posetite naš sajt u https://commodityfragrances.eu

- Uključite se sa nama na druge srodne načine ― uključujući bilo koju prodaju, marketing ili događaje

 

U ovom obaveštenju o privatnosti, ako se pozivamo na:

- "Vebsajt", mislimo na bilo koji naš veb sajt koji upućuje ili povezuje sa ovom politikom

- "Usluge", mislimo na naš Veb sajt i druge srodne usluge, uključujući bilo kakvu prodaju, marketing ili događaje

Svrha ovog obaveštenja o privatnosti je da vam na najjasniji mogući način objasnimo koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u odnosu na njega. Ako u ovom obaveštenju o privatnosti postoje uslovi sa kojima se ne slažete, odmah prekinjeno korišćenje naših Usluga.

Molimo vas da pažljivo pročitate ovo obaveštenje o privatnosti, jer će vam pomoći da razumete šta radimo sa informacijama koje prikupljamo.

 

Sadržaj
1. Koje informacije prikupljamo?
2. Kako koristimo vaše informacije?
3. Da li će vaše informacije biti podeljene sa nekim?
4. Sa kim će vaše informacije biti podeljene?
5. Da li koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja?
6. Kako postupamo sa našim društvenim prijavama?
7. Da li se vaše informacije prenose na međunarodnom nivou?
8. Koliko dugo čuvamo vaše informacije?
9. Kako da vaše informacije budu bezbedne?
10. Koja su vaša prava na privatnost?
11. Kontrole za funkcije koje se ne prate
12. Da li ažuriramo ovo obaveštenje?
13. Kako možete da nas kontaktirate u vezi ovog obaveštenja?
14. Kako možete da pregledate, ažurirate ili izbrišete podatke koje prikupljamo?

 

 

 

1. Koje informacije prikupljamo?
 Lične informacije koje nam otkrivate

 Ukratko:Prikupljamo lične informacije koje nam dostavite.

Prikupljamo lične informacije koje nam dobrovoljno dostavite kada se registrujete na Sajtu, izražavamo interesovanje za dobijanje informacija o nama ili našim proizvodima i Uslugama, kada učestvujete u aktivnostima na Veb lokaciji (kao što je postavljanje poruka na našim online forumima ili ulazak na konkurse, konkurse ili giveaway-ove) ili na neki drugi način kada nas kontaktirate.

Lične informacije koje prikupljamo zavise od konteksta vaše interakcije sa nama i Veb lokacije, izbora koje pravite i proizvoda i funkcija koje koristite. Lične informacije koje prikupljamo mogu da uključuju sledeće:

 

Lične informacije koje ste vi dostavili. 

Sakupljamo imena; e-adrese; telefonski brojevi; poštanske adrese; adrese fakturisanja; korisnička imena; Lozinke; kontakt ili podatke potvrde identiteta; i druge slične informacije.

 

Podaci o plaćanju. 

Možemo da prikupimo podatke neophodne za obradu vaše uplate ako obavite kupovinu, kao što je broj vašeg instrumenta plaćanja (kao što je broj kreditne kartice) i bezbednosni kôd povezan sa vašim instrumentom plaćanja. Sve podatke o plaćanju čuvaju Shopify Payments i PayPal. Njihove veze obaveštenja o privatnosti možete pronaći ovde: https://www.shopify.com/legal/privacy i https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full.

 

Podaci za prijavljivanje na društvene mreže. 

Možemo vam pružiti opciju da se registrujete kod nas koristeći vaše postojeće detalje naloga na društvenim mrežama, kao što su vaš Facebook, Twitter ili drugi nalog na društvenim mrežama. Ukoliko se odlučite da se registrujete na ovaj način, u nastavku ćemo prikupiti informacije opisane u odeljku pod nazivom "Kako postupamo sa vašim društvenim prijavama".

Svi lični podaci koje nam dostavite moraju biti istiniti, potpuni i tačni i morate nas obavestiti o svim promenama takvih ličnih informacija.

 

Informacije se automatski prikupljaju

 Ukratko: neke informacije — kao što su vaša Internet Protocol (IP) adresa i/ili karakteristike pregledača i uređaja – prikupljaju se automatski kada posetite naš Veb lokaciju.

Prilikom posete, korišćenja Ili navigacije kroz Veb lokaciju automatski prikupljamo određene informacije. Ove informacije ne otkrivaju vaš određeni identitet (kao što su vaše ime ili kontakt informacije) ali mogu da uključuju informacije o uređaju i korišćenju, kao što su IP adresa, karakteristike pregledača i uređaja, operativni sistem, željene opcije jezika, referentne URL adrese, ime uređaja, zemlja, lokacija, informacije o tome kako i kada koristite našu Veb lokaciju i druge tehničke informacije. Ove informacije su prvenstveno potrebne za održavanje bezbednosti i rada našeg Veb sajta, kao i za našu internu analitiku i potrebe izveštavanja.

Kao i mnoga preduzeća, informacije prikupljamo i putem kolačića i sličnih tehnologija. Više o ovome možete saznati u našem Obaveštenju o kolačićima: https://commodityfragrances.eu/pages/policies?tab-policies=cookie.

 

Informacije koje prikupljamo uključuju:
 • Evidencija i podaci o korišćenju. Podaci o evidenciji i korišćenju su informacije vezane za usluge, dijagnostiku, korišćenje i performanse koje naši serveri automatski prikupljaju kada pristupate ili koristite naš Veb sajt

 • i koje beležimo u datotekama evidencije. U zavisnosti od toga kako komunicirate sa nama, podaci evidencije mogu da uključuju vašu IP adresu, informacije o uređaju, tip pregledača i postavke i informacije o vašoj aktivnosti na Veb lokaciji (kao što su oznake datuma/vremena povezane sa vašom upotrebom, stranice i datoteke koje pregledate, pretrage i druge radnje koje preduzmete kao što su funkcije koje koristite), informacije o događajima uređaja (kao što je sistemska aktivnost, izveštaje o greškama (koji se ponekad nazivaju 'ispisi pada sistema') i postavke hardvera).

 • Podaci o uređaju. Prikupljamo podatke o uređaju kao što su informacije o računaru, telefonu, tabletu ili drugom uređaju koji koristite za pristup Veb lokaciji. U zavisnosti od uređaja koji se koristi, ovi podaci o uređaju mogu da sadrže informacije kao što su IP adresa (ili proxy server), identifikacioni brojevi uređaja i aplikacija, lokacija, tip pregledača, dobavljač Internet usluga hardverskog modela i/ili mobilni operater, informacije o operativnom sistemu i konfiguraciji sistema.

 • Podaci o lokaciji. Prikupljamo podatke o lokaciji kao što su informacije o lokaciji uređaja, koje mogu biti precizne ili neprecizne. Koliko informacija prikupljamo zavisi od tipa i postavki uređaja koji koristite za pristup Veb lokaciji. Na primer, možemo da koristimo GPS i druge tehnologije za prikupljanje podataka o geolokaciji koji nam govore o vašoj trenutnoj lokaciji (na osnovu vaše IP adrese). Možete da odbijete saglasnost da nam dozvolite da prikupimo ove informacije odbijanjem pristupa informacijama ili onemogućavanjem postavke lokacije na uređaju. Međutim, ako odaberete da odbijete saglasnost, možda nećete moći da koristite određene aspekte Usluga.

 

 

2. Kako koristimo vaše informacije?

Ukratko: Vaše informacije obrađujemo u svrhe zasnovane na legitimnim poslovnim interesima, ispunjenju našeg ugovora sa Vama, poštovanju naših zakonskih obaveza i/ili vašoj saglasnosti.

Lične informacije prikupljene putem našeg Veb sajta koristimo u različite poslovne svrhe opisane u nastavku. Vaše lične podatke obrađujemo u ove svrhe u oslanjanju na naše legitimne poslovne interese, kako bismo ušli ili izvršili ugovor sa Vama, uz Vašu saglasnost i/ili za poštovanje naših zakonskih obaveza. Ukazujemo na specifične osnove obrade na koje se oslanjamo pored svake dole navedene namene.

Koristimo informacije koje prikupljamo ili primamo:
 • Da biste olakšali kreiranje naloga i proces prijavljivanja. Ako odaberete da povežete vaš nalog sa nama sa nalogom nezavisnog proizvođača (kao što je vaš Google ili Facebook nalog), koristimo informacije koje ste nam dozvolili da prikupimo od tih trećih lica kako bismo olakšali kreiranje naloga i proces prijavljivanja za izvođenje ugovora. Više informacija potražite u odeljku ispod u kojem se kaže "Kako postupamo sa vašim društvenim prijavama?".

 • Da objavim svedočanstva. Svedočanstva objavljujemo na našem Veb sajtu koja mogu da sadrže lične informacije. Pre objavljivanja svedočenja, pribavljaćemo vašu saglasnost da koristimo vaše ime i sadržaj svedočenja. Ako želite da ažurirate ili izbrišete svoje svedočenje, kontaktirajte nas na customerserviceEU@commodityfragrances.com i obavezno uključite vaše ime, lokaciju za svedočenje i kontakt informacije.

 • Zahtevaj povratne informacije. Vaše informacije možemo da koristimo da bismo zatražili povratne informacije i da bismo vas kontaktirali u vezi sa vašim korišćenjem naše Veb lokacije.

 • Da biste omogućili komunikaciju korisnika i korisnika. Možemo da koristimo vaše informacije da bismo omogućili komunikaciju korisnika sa pristankom svakog korisnika.

 • Da biste upravljali korisničkim nalozima. Vaše informacije možemo da koristimo u svrhu upravljanja našim nalogom i njihovog održavanja u radnom redu.

 • Da vam pošaljem administrativne informacije. Vaše lične informacije možemo da koristimo da bismo vam poslali informacije o proizvodu, usluzi i novim funkcijama i/ili informacije o promenama naših odredbi, uslova i smernica.

 • Da zaštitimo naše Usluge. Vaše informacije možemo da koristimo u sklopu napora da naš Veb sajt bude bezbedan i bezbedan (na primer, za praćenje i prevenciju prevara).

 • Da sprovodimo naše odredbe, uslove i smernice u poslovne svrhe, da se pridržavamo zakonskih i regulatornih zahteva ili u vezi sa našim ugovorom.

 • Da odgovorimo na pravne zahteve i sprečimo povređivanje. Ako dobijemo sudski poziv ili drugi pravni zahtev, možda ćemo morati da proverimo podatke koje imamo da bismo utvrdili kako da odgovorimo.

 • Ispunite i upravljajte svojim naređenjima. Vaše informacije možemo da koristimo za ispunjavanje porudžbina, plaćanja, povraćaja i razmena izvršenih putem Veb lokacije i upravljanje njima.

 • Administrirate nagradne crteže i takmičenja. Vaše informacije možemo da koristimo za administriranje nagradnog žreba i takmičenja kada izaberete da učestvujete na našim takmičenjima.

 • Da biste isporučili i olakšali pružanje usluga korisniku. Možemo da koristimo vaše informacije da bismo vam pružili traženu uslugu.

 • Da biste odgovorili na upite korisnika/ponudili podršku korisnicima. Vaše informacije možemo da koristimo da bismo odgovorili na vaše upite i rešili sve potencijalne probleme koje možda imate prilikom korišćenja naših Usluga.

 • Da vam pošaljem marketinške i promotivne komunikacije. Mi i/ili naši marketinški partneri trećih strana možemo da koristimo lične informacije koje nam šaljete u naše marketinške svrhe, ako je to u skladu sa vašim marketinškim preferencijama. Na primer, kada izrazite interesovanje za dobijanje informacija o nama ili našem Veb sajtu, pretplatu na marketing ili na drugi način kontaktirate sa nama, mi ćemo prikupljati lične informacije od vas. U svakom trenutku možete da odbijete saglasnost za naše marketinške e-poruke (u nastavku pogledajte dole "Koja su vaša prava na privatnost?").

 • Isporučite ciljano oglašavanje vama. Vaše informacije možemo da koristimo za razvoj i prikazivanje personalizovanog sadržaja i oglašavanja (i rad sa trećim licima koja to rade) prilagođene vašim interesovanjima i/ili lokaciji i da bismo izmerili njegovu efikasnost. Za više informacija pogledajte naše Obaveštenje o kolačićima: https://commodityfragrances.eu/pages/policies?tab-policies=cookie.

 • U druge poslovne svrhe. Vaše informacije možemo da koristimo u druge poslovne svrhe, kao što su analiza podataka, identifikovanje trendova korišćenja, utvrđivanje efikasnosti naših promotivnih kampanja i procena i unapređenje našeg Veb sajta, proizvoda, marketinga i vašeg iskustva. Ove informacije možemo da koristimo i skladištimo u zbirnom i anonimizovanom obliku tako da nisu povezane sa pojedinačnim krajnjim korisnicima i da ne uključuju lične informacije.

 • poboljšanje korisničkog iskustva

 

 

3. Da li će vaše informacije biti podeljene sa nekim?

Ukratko: informacije delimo samo uz Vaš pristanak, da se pridržavamo zakona, da vam pružamo usluge, da štitimo vaša prava ili da ispunjavamo poslovne obaveze.

Možemo da obradimo ili podelimo vaše podatke koje držimo na osnovu sledeće pravne osnove:

 • Pristanak: Vaše podatke možemo obraditi ako ste nam dali određenu saglasnost da koristimo vaše lične podatke u određene svrhe.

 • Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obraditi kada je to razumno neophodno da bismo ostvarili svoje legitimne poslovne interese.

 • Performanse ugovora: Tamo gde smo sklopli ugovor sa vama, možemo da obradimo vaše lične podatke kako bismo ispunili uslove našeg ugovora.

 • Zakonske obaveze: Možemo otkriti vaše informacije tamo gde smo po zakonu obavezni da to učinimo kako bismo ispoštovali važeći zakon, vladine zahteve, sudski postupak, sudski nalog ili pravni proces, kao što je odgovor na sudski nalog ili sudski poziv (uključujući odgovor javnim organima da ispune zahteve nacionalne bezbednosti ili sprovođenja zakona).

 • Vitalna interesovanja: Možemo otkriti vaše informacije tamo gde smatramo da je neophodno da istražimo, sprečimo ili preduzmemo radnje u vezi sa potencijalnim kršenjem naše politike, sumnjivim malverzacijama, situacijama koje uključuju potencijalne pretnje po bezbednost bilo koje osobe i nezakonite aktivnosti, ili kao dokaz u parnici u koju smo umešani.

Preciznije, možda ćemo morati da obradimo vaše podatke ili da podelimo vaše lične podatke u sledećim situacijama:

 • Poslovni transferi. Vaše informacije možemo da delimo ili prenosimo u vezi sa bilo kakvim spajanjem, prodajom imovine preduzeća, finansiranjem ili preuzimanjem celog ili dela našeg poslovanja u drugo preduzeće.

 • Dobavljači, konsultanti i drugi pružaoci usluga nezavisnih proizvođača. Vaše podatke možemo da delimo sa nezavisnim prodavcima, pružaocima usluga, izvođačima radova ili agentima koji obavljaju usluge u naše ime ili u naše ime i zahtevamo pristup takvim informacijama da bismo to uradili. Primeri uključuju: obradu plaćanja, analizu podataka, isporuku e-pošte, hosting usluge, korisnički servis i marketinške napore. Možemo dozvoliti izabranim trećim licima da koriste tehnologiju praćenja na Veb lokaciji, što će im omogućiti da prikupljaju podatke u naše ime o tome kako komunicirate sa našim Veb sajtom tokom vremena. Ove informacije se mogu koristiti za, između ostalog, analizu i praćenje podataka, određivanje popularnosti određenog sadržaja, stranica ili funkcija i bolje razumevanje aktivnosti na mreži. Ukoliko nije opisano u ovom obaveštenju, mi ne delimo, ne prodajemo, iznajmljjujemo ili trgujemo bilo kojom od vaših informacija sa trećim licima u njihove promotivne svrhe. Imamo ugovore sa našim procesorima podataka, koji su dizajnirani da pomognu u zaštiti vaših ličnih podataka. To znači da ne mogu da urade ništa sa vašim ličnim podacima osim ako im mi to nismo naložili. Oni takođe neće deliti vaše lične podatke ni sa jednom organizacijom osim sa nama. Takođe se obavezuju da će štititi podatke koje drže u naše ime i zadržati ih u periodu koji im nalažemo.

 • Filijale. Možemo da delimo vaše informacije sa našim filijalama, u tom slučaju ćemo zahtevati od tih filijala da ispoštuje ovo obaveštenje o privatnosti. Filijale uključuju našu matičnu kompaniju i sve podružnice, zajedničke partnere u preduzećima ili druge kompanije koje kontrolišemo ili koje su pod zajedničkom kontrolom kod nas.

 

 

4. Sa kim će vaše informacije biti podeljene?

Ukratko: informacije delimo samo sa sledećim kategorijama trećih lica.

Vaše informacije delimo i otkrivamo samo sa sledećim kategorijama trećih lica. Ukoliko smo obradili Vaše podatke na osnovu vašeg pristanka i želite da opozovete vaš pristanak, molimo vas da nas kontaktirate koristeći kontakt podatke navedene u odeljku ispod pod naslovom "Kako možete da nas kontaktirate u vezi ovog obaveštenja?".

 • Procesori plaćanja

 • Dobavljač usluga ispunjenja porudžbina

 • Finansije & Računovodstvene alatke

 • Usluge analitike podataka

 • Alatke za komunikaciju i saradnju

 • Affiliate marketinški programi

 • Mreže oglasa

 • Prodajne & marketinške alatke

 • Društvene mreže

 • Usluge registracije i potvrde identiteta korisničkog naloga

 • Alatke za nadgledanje performansi

 • Retargeting Platforme

 • Dobavljači hosting usluga sajta

 • Alatke za testiranje

 • Product Engineering & Design Tools

 • Dobavljači usluga skladištenja podataka

 • Usluge računarstva u oblaku

 

 

5. Da li koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja?

Ukratko: možemo da koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i skladištenje vaših informacija.

Možemo da koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja (kao što su veb monitori i pikseli) za pristup informacijama ili skladištenje. Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete da odbijete određene kolačiće postavljene su u našem Obaveštenju o kolačićima: https://commodityfragrances.eu/pages/policies?tab-policies=cookie.

 

 

6. Kako da se nosimo sa vašim društvenim prijavama?   

Ukratko: ako odaberete da se registrujete ili prijavite u naše usluge koristeći nalog na društvenim mrežama, možda ćemo imati pristup određenim informacijama o vama.

Naš vebsajt vam nudi mogućnost registracije i prijavljivanja pomoću detalja naloga na društvenim mrežama treće strane (kao što su vaše facebook ili Twitter prijavljivanje). Tamo gde odaberete da to uradite, dobićemo određene informacije o profilu o vama od vašeg provajdera društvenih mreža. Informacije o profilu koje dobijamo mogu se razlikovati u zavisnosti od toga da li je dobavljač društvenih medija zabrinut, ali će često uključivati vaše ime, e-adresu, listu prijatelja, sliku profila, kao i druge informacije koje odaberete da objavite na takvoj platformi društvenih medija.

Informacije koje primamo koristićemo samo u svrhe opisane u ovom obaveštenju o privatnosti ili koje su vam na neki drugi način jasne na relevantnoj Veb lokaciji. Napominjemo da mi ne kontrolišemo i da nismo odgovorni za druge upotrebe vaših ličnih informacija od strane vašeg nezavisnog dobavljača društvenih mreža. Preporučujemo da pregledate njihovo obaveštenje o privatnosti da biste razumeli kako prikupljaju, koriste i dele vaše lične informacije i kako možete da podesite željene postavke privatnosti na njihovim lokacijama i aplikacijama.

 

 

7. Da li se vaše informacije prenose na međunarodnom nivou?

Ukratko: možemo da prenesemo, uskladištimo i obradimo vaše informacije u zemljama koje nisu vaše.

Naši serveri se nalaze u Sjedinjenim Državama. Ako pristupate našem Veb sajtu izvan Sjedinjenih Država, imajte na umu da vaše informacije možemo da prenesemo, uskladištimo i obradimo u našim objektima i od strane onih trećih lica sa kojima možemo da delimo vaše lične podatke (pogledajte gorenavedene "Da li će vaše informacije biti deljene sa bilo kim?"), u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama.

Ako ste rezident u Evropskom ekonomskom prostoru (EEA) ili Velikoj Britaniji (Velika Britanija), onda te zemlje možda neće nužno imati zakone o zaštiti podataka ili druge slične zakone koji su sveobuhvatni kao oni u vašoj zemlji. Međutim, mi ćemo preduzeti sve neophodne mere da zaštitimo vaše lične informacije u skladu sa ovim obaveštenjem o privatnosti i važećim zakonom.

Standardne ugovorne klauzule Evropske komisije: 

Sproveli smo mere za zaštitu vaših ličnih podataka, uključujući korišćenje Standardnih ugovornih klauzula Evropske komisije za prenos ličnih informacija između naših grupnih kompanija i između nas i naših nezavisnih provajdera. Ove odredbe zahtevaju od svih primalaca da zaštite sve lične informacije koje obrađuju potiču iz EEA ili Velike Britanije u skladu sa evropskim zakonima i propisima o zaštiti podataka. Naše standardne ugovorne klauzule se mogu dostaviti na zahtev. Primenili smo slične odgovarajuće mere zaštite sa našim pružaocima usluga i partnerima trećih strana i dodatni detalji se mogu pružiti na zahtev.

 

 

8. Koliko dugo čuvamo vaše informacije?

Ukratko: čuvamo vaše informacije onoliko dugo koliko je potrebno da bismo ispunili svrhe navedene u ovom obaveštenju o privatnosti, osim ako to zakon drugačije ne zahteva.

Vaše lične podatke čuvaćemo samo onoliko dugo koliko je to neophodno u svrhe navedene u ovom obaveštenju o privatnosti, osim ako nije potreban duži period zadržavanja ili dozvoljen zakonom (kao što su porez, računovodstvo ili drugi zakonski zahtevi). Nikakva svrha u ovom obaveštenju neće zahtevati da čuvamo vaše lične podatke duže od vremenskog perioda u kojem korisnici imaju nalog kod nas.

Kada nemamo tekuću legitimnu poslovnu potrebu za obradom vaših ličnih informacija, ili ćemo izbrisati ili anonizovati takve informacije ili, ako to nije moguće (na primer, zato što su vaši lični podaci uskladišteni u arhivi rezervnih kopija), onda ćemo bezbedno uskladištiti vaše lične podatke i izolovati ih od dalje obrade dok brisanje ne bude moguće.

 

 

9. Kako da vaše informacije budu bezbedne?

Ukratko: cilj nam je da zaštitimo vaše lične informacije putem sistema organizacionih i tehničkih bezbednosnih mera.

Sproveli smo odgovarajuće tehničke i organizacione bezbednosne mere osmišljene da zaštite bezbednost svih ličnih informacija koje obrađujemo. Međutim, uprkos našim merama zaštite i naporima da obezbedimo vaše informacije, nijedan elektronski prenos preko interneta ili tehnologije skladištenja informacija ne može biti garantovano 100% bezbedan, tako da ne možemo da obećamo ili garantujemo da hakeri, sajberkriminalci ili druga neovlašćena treća lica neće moći da pobede našu bezbednost, i nepravilno prikupljaju, pristupaju, kradu ili modifikuju vaše informacije. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše lične podatke, prenos ličnih informacija na naš Veb sajt i sa nas je na vašu odgovornost. Web lokaciji bi trebalo da pristupite samo u bezbednom okruženju.

 

 

10. Koja su vaša prava na privatnost?

 Ukratko: u nekim regionima, kao što su Evropski ekonomski prostor (EEA) i Velika Britanija (Velika Britanija), imate prava koja vam omogućavaju veći pristup i kontrolu nad vašim ličnim informacijama. U svakom trenutku možete da pregledate, promenite ili prekinete nalog.

U nekim regionima (kao što su EEA i Velika Britanija), imate određena prava u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka. One mogu da uključuju pravo (i) da zahtevaju pristup i dobiju kopiju vaših ličnih informacija, (ii) da zatraže ponovno brisanje ili brisanje; (iii) da biste ograničili obradu vaših ličnih podataka; i (iv) ako je primenljivo, na prenosivost podataka. U određenim okolnostima, takođe možete imati pravo da se usprotivite obradi vaših ličnih informacija. Da biste napravili takav zahtev, molimo vas da koristite dole navedene kontakt podatke. Razmotrićemo i postupiti po svakom zahtevu u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka.

Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših ličnih podataka, imate pravo da povučete svoj pristanak u bilo kom trenutku. Napominjemo, međutim, da to neće uticati na zakonitost obrade pre njenog povlačenja, niti će uticati na obradu vaših ličnih podataka sprovedenih u oslanjanju na zakonite osnove obrade osim pristanka.

Ako ste stanovnik EEA ili Velike Britanije i verujete da nezakonito obrađujemo vaše lične podatke, takođe imate pravo da se žalite lokalnom nadzornom organu za zaštitu podataka. Njihove kontakt podatke možete pronaći ovde: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ukoliko ste stanovnik Švajcarske, kontakt podaci za organe za zaštitu podataka dostupni su ovde: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Ukoliko imate pitanja ili komentara o svojim pravima na privatnost, možete nam poslati e-poruku customerserviceEU@commodityfragrances.com.

 

Informacije o nalogu

Ako u bilo kom trenutku želite da pregledate ili promenite informacije na nalogu ili da prekinete nalog, možete da:

 • Kontaktirajte nas koristeći navedene kontakt informacije.

Po vašem zahtevu za ukidanje naloga, deaktiviraćemo ili izbrisati vaš nalog i informacije iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, možemo zadržati neke informacije u našim datotekama da bismo sprečili prevaru, rešili probleme, pomogli u bilo kakvim istragama, primenili uslove korišćenja i/ili se pridržavali važećih zakonskih zahteva.

Kolačići i slične tehnologije: 

Većina Web pregledača je podrazumevano podešena da prihvata kolačiće. Ako želite, obično možete odabrati da podesite pregledač da uklanja kolačiće i da odbija kolačiće. Ako odaberete da uklonite kolačiće ili odbijete kolačiće, to može uticati na određene funkcije ili usluge našeg Veb sajta. Da biste dali saglasnost za oglašavanje zasnovano na interesovanjima od strane oglašivača na našem Veb sajtu posetite http://www.aboutads.info/choices/. Za više informacija pogledajte naše Obaveštenje o kolačićima: https://commodityfragrances.eu/pages/policies?tab-policies=cookie.

Odbijanje saglasnosti za marketing e-pošte: 

U svakom trenutku možete da otkažete pretplatu na naš marketinški email spisak tako što ćete kliknuti na link otkazivanja pretplate u mejlovima koje šaljemo ili tako što ćete nas kontaktirati koristeći dole navedene detalje. Zatim ćete biti uklonjeni sa marketinškog spiska e-pošte — međutim, možda ćemo i dalje komunicirati sa vama, na primer da vam šaljemo e-poruke vezane za usluge koje su neophodne za administraciju i korišćenje naloga, da odgovorimo na zahteve za uslugu ili u druge ne-marketinške svrhe. Da biste u suprotnom odbili saglasnost, možete:

 • Kontaktirajte nas koristeći navedene kontakt informacije.

 

 

11. Kontrole za funkcije koje se ne prate

Većina Veb pregledača i nekih mobilnih operativnih sistema i mobilnih aplikacija uključuju funkciju Do-Not-Track ("DNT") ili postavku koju možete da aktivirate da biste signalizirali da vaša željena privatnost ne sadrži podatke o aktivnostima pregledanja na mreži koje se nadgledaju i prikupljaju. U ovoj fazi nijedan ujednačeni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala nije finalizovan. Kao takvi, trenutno ne reagujemo na signale pregledača DNT ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski komunicira vaš izbor da se ne prati na mreži. Ako se usvoji standard za onlajn praćenje koji moramo slediti u budućnosti, obavestićemo vas o toj praksi u izmenjenoj verziji ovog obaveštenja o privatnosti. 

 

 

12. Da li ažuriramo ovo obaveštenje? 

Ukratko: Da , ažuriraćemo ovo obaveštenje po potrebi da bismo ostali u skladu sa relevantnim zakonima. 

Ovo obaveštenje o privatnosti možemo da ažuriramo s vremena na vreme. Ažurirana verzija će biti naznačena ažuriranim datumom "Revised" i ažurirana verzija će biti efikasna čim bude dostupna. Ako izvršimo materijalne promene u ovom obaveštenju o privatnosti, možemo vas obavestiti tako što ćemo objaviti obaveštenje o takvim promenama ili direktno vam poslati obaveštenje. Ohrabrujemo vas da često pregledate ovo obaveštenje o privatnosti kako biste bili informisani o tome kako štitimo vaše informacije.

 

 

13. Kako možete da nas kontaktirate u vezi ovog obaveštenja?

Ukoliko imate pitanja ili komentara u vezi sa ovim obaveštenjem, možete nam poslati e-poruku customerserviceEU@commodityfragrances.com ili putem pošte na adresu:
 

Robni mirisi EU BV

Rhijnspoorplein 10-38

Amsterdam, Severna Holandija 1018TX

Holandija

 

 

14. Kako možete da pregledate, ažurirate ili izbrišete podatke koje prikupljamo od vas?

Na osnovu važećih zakona vaše zemlje, možda ćete imati pravo da zatražite pristup ličnim informacijama koje prikupljamo od vas, promenite te informacije ili ih izbrišete u nekim okolnostima. Da biste zatražili da pregledate, ažurirate ili izbrišete svoje lične podatke, molimo vas da obrazac zahteva prosledite klikom ovde.

 

 

Politika kolačića

Poslednji put ažurirao/la Novembar 04, 2021

 

Ova Politika kolačića objašnjava kako Robni mirisi EU BV ("Kompanija", "mi", "mi" i "naši") koriste kolačiće i slične tehnologije da bi vas prepoznali kada posetite naše veb-sajtove na adresi https://commodityfragrances.eu, ("Veb sajtovi"). To objašnjava koje su to tehnologije i zašto ih koristimo, kao i vaša prava da kontrolišete našu upotrebu.

U nekim slučajevima možemo da koristimo kolačiće za prikupljanje ličnih informacija ili to postaju lične informacije ako ih kombinujemo sa drugim informacijama.

 

Šta su kolačići?

Kolačići su male datoteke sa podacima koje se posjete na vaš računar ili mobilni uređaj kada posetite veb lokaciju. Vlasnike veb lokacija široko koriste kolačići kako bi njihove veb lokacije uspele ili radili efikasnije, kao i da bi pružili informacije o izveštavanju.

Kolačići koje je postavio vlasnik veb sajta (u ovom slučaju Robni mirisi EU BV) nazivaju se "kolačići prve žurke". Kolačići koje su postavile strane koje nisu vlasnik Veb lokacije nazivaju se "kolačići treće strane". Kolačići trećih lica omogućavaju da se funkcije ili funkcionalnosti trećih lica obezbede na veb lokaciji ili preko njih (npr. kao što su oglašavanje, interaktivni sadržaj i analitika). Strane koje postavljaju ove kolačiće trećih lica mogu da prepoznaju vaš računar i kada posećuje dati veb sajt, kao i kada posećuje određene druge Veb lokacije.

 

Zašto koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće prve i treće strane iz više razloga. Neki kolačići su potrebni iz tehničkih razloga da bi naše Veb lokacije delovale, a mi ih nazivamo "suštinskim" ili "strogo neophodnim" kolačićima. Drugi kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo i ciljamo interese naših korisnika kako bismo poboljšali iskustvo na našim online svojstvima. Treća lica služe kolačiće preko naših Veb lokacija u reklamne, analitičke i druge svrhe. Ovo je detaljnije opisano u nastavku.

U nastavku su opisani specifični tipovi kolačića prve i treće strane koji se služe preko naših Veb lokacija i svrhe koje obavljaju (imajte uvesti da se određeni kolačići koji se serviraju mogu razlikovati u zavisnosti od određenih Online svojstava koja posećujete):

 

Kako mogu da kontrolišem kolačiće?

Imate pravo da odlučite da li da prihvatite ili odbijete kolačiće. Prava na kolačiće možete da ostvarite postavljanjem željenih opcija u upravljaču saglasnosti za kolačiće. Upravljač saglasnosti za kolačiće vam omogućava da izaberete koje kategorije kolačića prihvatate ili odbijate. Esencijalni kolačići se ne mogu odbaciti jer su strogo neophodni da bi vam pružili usluge.

Upravljač saglasnosti za kolačiće možete pronaći u baneru sa obaveštenjima i na našem veb sajtu. Ako odaberete da odbijete kolačiće, i dalje možete koristiti naš veb sajt iako je vaš pristup nekim funkcionalnostima i oblastima našeg veb sajta možda ograničen. Takođe možete da podesite ili izmenite kontrole Veb pregledača da biste prihvatili ili odbili kolačiće. Kako se načini na koje možete da odbijete kolačiće putem kontrola veb pregledača razlikuju od pregledača do pregledača, trebalo bi da posetite meni pomoći pregledača da biste dobili više informacija.

Pored toga, većina reklamnih mreža vam nudi način da odbijete saglasnost za ciljano oglašavanje. Ako želite da saznate više informacija, posetite http://www.aboutads.info/choices/ ili http://www.youronlinechoices.com.

Specifični tipovi kolačića prve i treće strane koji se služe preko naših Veb lokacija i svrhe koje obavljaju opisani su u dole navedenoj tabeli (imajte uvesti da se određeni kolačići koji se serviraju mogu razlikovati u zavisnosti od određenih online svojstava koja posećujete):

 

Esencijalni kolačići veb lokacija:

Ovi kolačići su strogo neophodni da bi vam pružili usluge dostupne putem naših Veb lokacija i da biste koristili neke od njegovih funkcija, kao što je pristup bezbednim oblastima.

Ime: __tlbcpv
Svrhu: Koristi se za snimanje jedinstvenih pogleda posetilaca na reklamni natpis saglasnosti.
Dobavljača: .termly.io
Usluga: Smernice za privatnost usluge sa terminom  
Zemlja: Sjedinjene Države
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 godina
Kolačići analitike i prilagođavanja:

Ovi kolačići prikupljaju informacije koje se koriste ili u agregatnom obliku da bi nam pomogli da razumemo kako se naše Veb lokacije koriste ili koliko su efikasne naše marketinške kampanje ili da nam pomognu da prilagodimo naše Veb lokacije za vas.

Ime: _s
Svrhu: Kupujte analitiku.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: _y
Svrhu: Kupujte analitiku.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Ime: _shopify_s
Svrhu: Kupujte analitiku.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: #collect
Svrhu: Šalje podatke kao što su ponašanje posetilaca i uređaj u Google Analytics. U stanju je da prati posetioca preko marketinških kanala i uređaja. To je kolačić tipa piksela čiji aktivnost traje u okviru sesije pregledanja.
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: Google Analytics View Politika privatnosti usluge  
Zemlja: Sjedinjene Države
Tip: pixel_tracker
Ističe u: Sesije
Ime: _Gid
Svrhu: Čuva unos jedinstvenog ID-a koji se zatim koristi za prikupljanje statističkih podataka o korišćenju Veb lokacije od strane posetilaca. To je HTTP tip kolačića i ističe nakon sesije pregledanja.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Google Analytics View Politika privatnosti usluge  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 dan
Ime: _shopify_y
Svrhu: Kupujte analitiku.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Ime: _ga
Svrhu: On beleži određeni ID koji korisnik koristi za prikupljanje podataka o korišćenju Veb lokacije. To je HTTP kolačić koji ističe posle 2 godine.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Google Analytics View Politika privatnosti usluge  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 godina 11 meseci 29 dana
Ime: _gat
Svrhu: Koristi se za praćenje broja zahteva Google Analytics servera prilikom korišćenja Google Tag Manager-a
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Google Analytics View Politika privatnosti usluge  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 minut
Kolačići za oglašavanje:

Ovi kolačići se koriste da bi vam reklamne poruke bili relevantnije. Oni obavljaju funkcije kao što je sprečavanje stalnog ponovnih pojavljivanje istih oglasa, obezbeđivanje pravilnog prikazivanja oglasa za oglašivače, a u nekim slučajevima i izbor reklama koje se zasnivaju na vašim interesovanjima.

Ime: _orig_referrer
Svrhu: Pratite landing pages.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: _shopify_sa_t
Svrhu: Shopify analitika koja se odnosi na marketing & preporuke.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: _landing_page
Svrhu: Pratite landing pages.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: _shopify_sa_p
Svrhu: Shopify analitika koja se odnosi na marketing & preporuke.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: _tracking_consent
Svrhu: Željene postavke praćenja.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Neklasifikovani kolačići:

Ovo su kolačići koji još nisu kategorizovani. U procesu smo klasifikovanja ovih kolačića uz pomoć njihovih provajdera.

Ime: lokalizacija
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: cart_currency
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: _shopify_tm
Svrhu: __________
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: server_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: __kla_viewed
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: html_local_storage
Ističe u: Uporni
Ime: __kla_id
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 godina 11 meseci 29 dana
Ime: _shopify_tw
Svrhu: __________
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: _shopify_m
Svrhu: __________
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: server_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Ime: secure_customer_sig
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Ime: shopify_pay_redirect
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 sat
Ime: keep_alive
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: cozyHash
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: Sesije
Ime: _pay_session
Svrhu: __________
Dobavljača: shop.app
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: server_cookie
Ističe u: Sesije
Šta je sa drugim tehnologijama praćenja, kao što su veb monitori?

Kolačići nisu jedini način da prepoznate ili pratite posetioce veb lokacije. Možemo da koristimo druge, slične tehnologije s vremena na vreme, kao što su veb monitori (ponekad se nazivaju "pikseli za praćenje" ili "jasni gifovi"). To su male grafičke datoteke koje sadrže jedinstveni identifikator koji nam omogućava da prepoznamo kada je neko posetio naše Veb lokacije ili otvorio e-poruku uključujući i njih. To nam omogućava, na primer, da pratimo saobraćajne obrasce korisnika sa jedne stranice unutar veb lokacije na drugu, da isporučujemo ili komuniciramo sa kolačićima, da razumemo da li ste došli na veb lokaciju sa onlajn reklame prikazane na veb lokaciji nezavisnog proizvođača, da poboljšamo performanse lokacije i izmerimo uspeh marketinških kampanja putem e-pošte. U mnogim slučajevima, ove tehnologije se oslanjaju na kolačiće da ispravno funkcionišu, tako da će opadajući kolačići ugroziti njihovo funkcionisanje.

 

Da li koristite Flash kolačiće ili lokalne deljene objekte?

Veb lokacije takođe mogu da koriste takozvane "Fleš kolačiće" (poznate i kao Lokalni deljeni objekti ili "LSOs") za prikupljanje i skladištenje informacija o vašem korišćenju naših usluga, sprečavanju prevara i drugim operacijama na lokaciji.

Ako ne želite da Flash kolačići budu uskladišteni na računaru, možete podesiti postavke flash plejera da blokira skladište Flash kolačića pomoću alatki koje se nalaze na panelu za postavke skladištenja veb lokacija. Flash kolačiće možete kontrolisati i tako što ćete ići na Panel za globalna podešavanja skladišta i slediti uputstva (koja mogu da sadrže uputstva koja objašnjavaju, na primer, kako da izbrišete postojeće Flash kolačiće (koji se odnose na "informacije" na macromedia sajtu), kako da sprečite da Flash LSO-i budu postavljeni na vaš računar bez vašeg pitanja i (za Flash Player 8 i novije) kako da blokirate Flash kolačiće koje operator ne isporučuje stranica na kojoj se u to vreme naрete).

Imajte uvesti da podešavanje Flash Playera da ograničava ili ograničava prihvatanje Flash kolačića može da smanji ili omete funkcionalnost nekih Flash aplikacija, uključujući, potencijalno, Flash aplikacije koje se koriste u vezi sa našim uslugama ili sadržajem na mreži.

 

Da li služite ciljano oglašavanje?

Treća lica mogu da služe kolačiće na vašem računaru ili mobilnom uređaju kako bi služili oglašavanje putem naših Veb lokacija. Ova preduzeća mogu da koriste informacije o vašim posetama ovoj i drugim Veb lokacijama da bi obezbedila relevantne oglase o robi i uslugama koje vas mogu zanimati. Oni takođe mogu da koriste tehnologiju koja se koristi za merenje efikasnosti oglasa. To se može postići korišćenjem kolačića ili veb monitora za prikupljanje informacija o vašim posetama ovoj i drugim lokacijama kako bi vam pružili relevantne oglase o robi i uslugama od potencijalnog interesa. Informacije prikupljene putem ovog procesa ne omogućavaju nama ili njima da identifikujemo vaše ime, kontakt podatke ili druge detalje koji vas direktno identifikuju ukoliko ne odaberete da ih navedete.

 

Koliko često ćete ažurirati ovu politiku kolačića?

Ovu Politiku kolačića možemo ažurirati s vremena na vreme kako bismo odrazili, na primer, promene kolačića koje koristimo ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga. Molimo vas da stoga ponovo redovno posećujete ovu Politiku o kolačićima kako biste ostali informisani o našoj upotrebi kolačića i srodnih tehnologija.

Datum na vrhu ove politike kolačića ukazuje na to kada je poslednji put ažuriran.

 

Gde mogu da dobijem dodatne informacije?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našom upotrebom kolačića ili drugih tehnologija, pošaljite nam e-poruku na customerserviceeu@commodityfragrances.com ili putem pošte na adresu:

 

Robni mirisi EU BV

Rhijnspoorplein 10-38

Amsterdam, Severna Holandija 1018TX

Holandija

Tel: (+31)20 308 2238

ODREDBE I USLOVI
Poslednji put ažurirano 06. decembra 2021.
Ovi Uslovi korišćenja predstavljaju pravno obavezujući sporazum napravljen između vas, bilo lično ili u ime entiteta ("vi") i Robni mirisi EU BV, poslovanje kao Roba ("Roba", "Smo", "Nas", ili »Naљ"), što se tiče vašeg pristupa i korišćenja https://commodityfragrances.eu veb lokaciju, kao i bilo koji drugi medijski obrazac, medijski kanal, mobilnu veb lokaciju ili mobilnu aplikaciju povezanu, povezanu ili na drugi način povezanu sa tom lokacijom (kolektivno, "Sajt"). Registrovani smo u the Holandija i imamo našu registrovanu kancelariju u Rhijnspoorplein 10-38, Amsterdam, Severna Holandija 1018TX. Naš poreski broj je NL8627.57.745.B.01. Slažete se da ste pristupom Sajtu pročitali, razumeli i složili se da budete vezani svim ovim Uslovima korišćenja. AKO SE NE SLAŽETE SA SVIM OVIM USLOVIMA KORIŠĆENJA, ONDA VAM JE IZRIČITO ZABRANJENO KORIŠĆENJE SAJTA I MORATE ODMAH PREKINUTI UPOTREBU.
Dodatni odredbe i uslovi ili dokumenti koji mogu biti proknjiženi na Sajtu s vremena na vreme su ovim izričito uvršteni u referencu. Zadržavamo pravo, po sopstvenom nahođenju, da izvršimo izmene ili izmene ovih Uslova korišćenja s vremena na vreme. Obavestićemo vas o bilo kakvim promenama ažuriranjem datuma "Poslednji put ažurirano" ovih Uslova korišćenja, a vi se odričete bilo kakvog prava na primanje određenog obaveštenja o svakoj takvoj promeni. Uverite se da proveravate primenljive Uslove svaki put kada koristite naš Sajt kako biste razumeli koji uslovi važe. Bićete podložni i smatraće se da ste upoznati sa i da ste prihvatili promene u bilo kojim izmenjenim Uslovima korišćenja kontinuiranim korišćenjem Sajta nakon datuma objavljivanja tako izmenjenih Uslova korišćenja.
Informacije navedene na Sajtu nisu namenjene distribuciji ili korišćenju od strane bilo kog lica ili entiteta u bilo kojoj nadležnosti ili zemlji u kojoj bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti sa zakonom ili propisima ili koji bi nas podvrgli bilo kakvom zahtevu za registraciju u okviru takve nadležnosti ili zemlje. U skladu sa tim, ona lica koja se odluče da pristupe Sajtu sa drugih lokacija to rade na sopstvenu inicijativu i isključivo su odgovorna za poštovanje lokalnih zakona, ako i u meri u kojoj su lokalni zakoni primenljivi.
Svi korisnici koji su maloletnici u nadležnosti u kojoj borave (generalno mlađi od 18 godina) moraju da imaju dozvolu, i da budu direktno nadgledani od strane roditelja ili staratelja da bi koristili Sajt. Ako ste maloletnik, morate da pročitate roditelja ili staratelja i da se pre toga složite sa ovim Uslovima korišćenja lokacije.
2.PRAVA INTELEKTUALNE  SVOJINE
Osim ako nije drugačije naznačeno, Sajt je naše vlasničko vlasništvo i sav izvorni kod, baze podataka, funkcionalnosti, softvera, dizajna veb lokacija, audio, video zapisa, teksta, fotografija i grafike na Sajtu (kolektivno, "Sadržaj") i žigova, oznaka usluga i logotipa koji se tamo nalaze ("Oznake") su u vlasništvu ili su nam pod kontrolom ili su licencirani, a zaštićeni su zakonima o autorskim pravima i žigovima i raznim drugim zakonima o intelektualnoj svojini i zakonima o nelojalnoj konkurenciji međunarodnim zakonima o autorskim pravima i međunarodnim konvencijama. Sadržaj i oznake su obezbeđeni na lokaciji "AS IS" samo za vaše informacije i samo za ličnu upotrebu. Osim kao što je izričito navedeno u ovim Uslovima korišćenja, nijedan deo Sajta i nijedan Sadržaj ili oznake ne mogu biti kopirani, reprodukovani, agregirani, ponovo objavljeni, otpremljeni, postavljeni, javno prikazani, kodirani, prevedeni, distribuirani, prodati, licencirani ili na drugi način iskorišćeni u bilo koju komercijalnu svrhu, bez naše izričite prethodne pismene dozvole.
Pod uslovom da imate pravo da koristite Lokaciju, dobijate ograničenu licencu za pristup i korišćenje Lokacije i preuzimanje ili štampanje kopije bilo kog dela Sadržaja kojem ste pravilno pristupili isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Sva prava koja vam nismo izričito dodeljeni zadržavamo na Sajtu, Sadržaju i Oznakama.
3.KORISNIČKA  PREDSTAVNIŠTVA
Korišćenjem Sajta zastupate i garantujete da: (1) sve informacije o registraciji koje podnesete biće tačne, tačne, aktuelne i potpune; (2) zadržaćete tačnost takvih informacija i po potrebi odmah ažurirati takve informacije o registraciji; (3) imate zakonske kapacitete i slažete se da se pridržavate ovih Uslova korišćenja; (4) niste maloletnik u nadležnosti u kojoj boravite, ili ako je maloletnik, dobili ste dozvolu roditelja da koristite Lokaciju; (5) nećete pristupiti Sajtu putem automatizovanih ili neljudih sredstava, bilo putem bota, skripte ili na neki drugi način; (6) nećete koristiti Sajt u bilo koje nezakonite ili neovlašćene svrhe; i (7) vaše korišćenje Sajta neće prekršiti nijedan važeći zakon ili propis.
Ako pružite bilo kakve informacije koje su neistinite, netačne, a ne aktuelne ili nepotpune, imamo pravo da obustavimo ili prekinemo vaš nalog i odbijemo bilo kakvu trenutnu ili buduću upotrebu Sajta (ili bilo kog dela).
4.REGISTRACIJA  KORISNIKA
Možda će biti potrebno da se registrujete na Lokaciji. Slažete se da vaša lozinka ostane poverljiva i biće odgovorna za svu upotrebu vašeg naloga i lozinke. Zadržavamo pravo da uklonimo, povratimo ili promenimo korisničko ime koje izaberete ako utvrdimo, po sopstvenom nahođenju, da je takvo korisničko ime neprikladno, nepristojno ili na neki drugi način zamerljivo.
5.PROIZVODI 
Činimo sve što preciznije da prikažemo boje, funkcije, specifikacije i detalje proizvoda dostupnih na Sajtu. Međutim, ne garantujemo da će boje, funkcije, specifikacije i detalji proizvoda biti tačni, potpuni, pouzdani, aktuelni ili oslobođeni drugih grešaka, a vaš elektronski ekran možda neće precizno odražavati stvarne boje i detalje proizvoda. Svi proizvodi podležu dostupnosti, i ne možemo garantovati da će artikli biti na lageru. Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku prekinemo bilo koji proizvod iz bilo kog razloga. Cene za sve proizvode su podložne promenama.
6.KUPOVINA  I PLAĆANJE
Prihvatamo sledeće oblike plaćanja:
-  Viznog
-  Mastercard kartica
-  American Express
-  Otkriti
-  PayPal
-  Apple Pay
-  Google Pay
-  Maestro
-  Idealno
-  Bancontact
 
Slažete se da obezbedite trenutne, potpune i tačne informacije o kupovini i računu za sve kupovine izvršene putem Sajta. Dalje se slažete da odmah ažurirate informacije o računu i plaćanju, uključujući e-adresu, način plaćanja i rok važenja platne kartice, kako bismo mogli da dovršimo vaše transakcije i kontaktiramo vas po potrebi. Porez na promet će biti dodat na cenu kupovine kako smo mi ocenili. Možemo da promenimo cene u bilo kom trenutku. Sve uplate će biti U Evra.
Pristajete da platite sve troškove po cenama koje su onda na snazi za vaše kupovine i sve primenljive naknade za isporuku, i ovlastite nas da naplatimo vašem odabranom dobavljaču plaćanja za sve takve iznose prilikom stavljanja vaše porudžbine. Zadržavamo pravo da ispravimo sve greške ili greške u određivanju cena, čak i ako smo već tražili ili primili uplatu.
Zadržavamo pravo da odbijemo svaku narudžbinu postavljenu preko Sajta. Po sopstvenom nahođenju, možemo da ograničimo ili otkažemo količine kupljene po osobi, po domaćinstvu ili po porudžbini. Ova ograničenja mogu da uključuju porudžbine koje je postavio ili pod isti konto kupca, isti način plaćanja i/ili porudžbine koje koriste istu adresu fakturisanja ili isporuke. Zadržavamo pravo da ograničimo ili zabranimo naređenja koja, po našoj jedinoj proceni, izgledaju kao da su postavljeni od strane dilera, prodavaca ili distributera.
7. VRATITI SMERNICA
Molimo vas da pregledate naše Smernice za povraćaj objavljene na Sajtu pre bilo kakve kupovine.

8.ZABRANJENE  AKTIVNOSTI
Lokaciji ne smete pristupiti niti je koristiti u bilo koju drugu svrhu osim onoga zbog čega činimo Lokaciju dostupnom. Sajt se ne sme koristiti u vezi sa bilo kakvim komercijalnim poduhvatima osim onih koji su posebno odobreni ili odobreni od nas.
Kao korisnik Sajta, slažete se da ne:
 • Sistematski preuzimate podatke ili drugi sadržaj sa Lokacije da biste kreirali ili sastavili, direktno ili indirektno, kolekciju, kompilaciju, bazu podataka ili direktorijum bez pisane dozvole od nas.
 • Prevarite, prevarite ili obmanute nas i druge korisnike, naročito u svakom pokušaju da saznate osetljive informacije o nalogu kao što su korisničke lozinke.
 • Zaobilaženje, onemogućavanje ili na drugi način ometa bezbednosne funkcije Lokacije, uključujući funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje bilo kog sadržaja ili sprovode ograničenja korišćenja Lokacije i/ili Sadržaja koji se tu nalazi.
 • Omalovažavanje, kaljanje ili na neki drugi način šteti, po našem mišljenju, nama i/ili Sajtu.
 • Koristite sve informacije dobijene sa Lokacije da biste uznemiravali, zlostavljali ili povredili drugu osobu.
 • Nepravilno koristite naše usluge podrške ili podnosite lažne izveštaje o zloupotrebama ili zloupotrebama.
 • Koristite Lokaciju na način koji nije u skladu sa važećim zakonima ili propisima.
 • Uključite se u neovlašćeno smeštanje ili povezivanje sa Sajtom.
 • Otpremanje ili prenos (ili pokušaj otpremanja ili prenosa) virusa, trojanskih konja ili drugog materijala, uključujući prekomernu upotrebu velikih slova i bezvredne pošte (neprekidno objavljivanje teksta koji se ponavlja), koji ometa neometano korišćenje i uživanje bilo koje strane na Sajtu ili izmene, oštećenja, ometanja, izmene ili ometanja upotrebe, funkcija, funkcija, operacija ili održavanja
 • Uključite se u bilo kakvu automatizovanu upotrebu sistema, kao što je korišćenje skripti za slanje komentara ili poruka ili korišćenje bilo kakvih alatki za iskopavanje podataka, robote ili slične alatke za prikupljanje i izdvajanje podataka.
 • Izbrišite obaveštenje o autorskim pravima ili drugim vlasničkim pravima iz bilo kog Sadržaja.
 • Pokušaj predstavljanja drugog korisnika ili osobe ili korišćenje korisničkog imena drugog korisnika.
 • Otpremanje ili prenos (ili pokušaj otpremanja ili prenosa) bilo kog materijala koji deluje kao pasivni ili aktivni mehanizam prikupljanja informacija ili prenosa, uključujući bez ograničenja, jasne formate razmene grafika ("gifovi"), 1×1 piksel, veb greške, kolačiće ili druge slične uređaje (ponekad se nazivaju "špijunski softver" ili "mehanizmi pasivne kolekcije" ili "pcms").
 • Ometajte, ometajte ili kreirajte neodlučno opterećenje na Sajtu ili mrežama ili uslugama povezanim sa Lokacijom.
 • Uznemiravajte, nervirajte, zastrašujte ili pretite bilo kom našem zaposlenom ili agentu angažovanom da vam obezbedi bilo koji deo Sajta.
 • Pokušajte da zaobiđete sve mere Lokacije dizajnirane da spreče ili ograniče pristup Lokaciji ili bilo kom delu Lokacije.
 • Kopirajte ili prilagodite softver lokacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na Flash, PHP, HTML, JavaScript ili drugi kôd.
 • Osim ako je to dozvoljeno važećim zakonom, dešifrujte, dekompilujte se, rastave ili obrni inženjering bilo kog softvera koji se sastoji ili na bilo koji način čini deo Lokacije.
 • Osim što može biti rezultat standardnog pretraživača ili korišćenja Internet pregledača, korišćenja, pokretanja, razvoja ili distribucije bilo kog automatizovanog sistema, uključujući bez ograničenja, bilo kog pauka, robota, uslužnog programa za varanje, strugača ili čitača van mreže koji pristupa Lokaciji ili koristi ili pokreće bilo koju neovlašćenu skriptu ili drugi softver.
 • Koristite agenta za kupovinu ili agenta za nabavku da biste obavili kupovinu na Sajtu.
 • Neovlašćeno koristite Lokaciju, uključujući prikupljanje korisničkih imena i/ili e-adresa korisnika elektronskim ili drugim sredstvima u svrhu slanja neželjene e-pošte ili kreiranja korisničkih naloga automatizovanim sredstvima ili pod lažnim izgovorom.
 • Koristite Lokaciju kao deo svih napora da se takmičite sa nama ili na drugi način koristite Sajt i/ili Sadržaj za bilo koji poduhvat generisanja prihoda ili komercijalnog preduzeća.
 • Koristite Sajt za oglašavanje ili ponudu za prodaju robe i usluga.
 • Prodajte ili na drugi način prenesite svoj profil.
9.KORISNIČKI  GENERISANI PRILOZI
Sajt vas može pozvati da ćaskate, doprinosite ili učestvujete u blogovima, tablama sa porukama, forumima na mreži i drugim funkcionalnostima, a može vam pružiti mogućnost da kreirate, prosledite, objavite, prikažete, prenesete, izvršite, distribuirate ili emitujete sadržaj i materijale nama ili na Sajtu, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, pisanje, video, audio, fotografije, grafike, komentare, sugestije ili lične podatke ili drugi materijal (kolektivno, "Prilozi"). Doprinose mogu da vide drugi korisnici Lokacije i Marketplace ponude i putem veb lokacija nezavisnih proizvođača. Kao takvi, svi doprinosi koje prenosite mogu se tretirati kao neo poverljivi i nepreduzimajući. Kada kreirate ili učinite dostupnim sve priloge, na taj način zastupate i garantujete da:
 
 
 
 • Kreiranje, distribucija, prenos, javni prikaz ili performanse, kao i pristup, preuzimanje ili kopiranje vaših priloga možda neće i neće narušiti vlasnička prava, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava, patent, žig, trgovinsku tajnu ili moralna prava bilo kog trećeg proizvođača.
 • Vi ste tvorac i vlasnik ili imate potrebne licence, prava, saglasnosti, izdanja i dozvole za korišćenje i ovlašćivanje nas, Sajta i drugih korisnika Sajta da koriste vaše priloge na bilo koji način koji razmatra Sajt i ove Uslove korišćenja.
 • Imate pismenu saglasnost, izdavanje i/ili dozvolu svake osobe koja se može identifikovati u vašim prilozima da koristite ime ili sličnost svake od njih i svake takve osobe koja se može identifikovati da biste omogućili uključivanje i korišćenje vaših doprinosa na bilo koji način koji razmatra Sajt i ove Uslove korišćenja.
 • Vaši prilozi nisu lažni, netačni ili dovode u zabludu.
 • Vaši prilozi nisu neželjeno ili neovlašćeno oglašavanje, promotivni materijali, piramidalne šeme, lančana pisma, bezvredna pošta ili drugi oblici podnošenja zahteva.
 • Vaši prilozi nisu nepristojni, razvratni, lascivni, prljavi, nasilni, uznemiravajući, klevetnički, klevetnički ili na neki drugi način prigovor (kako smo mi odredili).
 • Vaši prilozi ne mogu nikoga ismevati, ismevati, omalovažavati, zastrašiti ili zlostavljati.
 • Vaši prilozi se ne koriste za uznemiravanje ili pretnju (u pravnom smislu tih uslova) bilo koje druge osobe i za promovisanje nasilja nad određenom osobom ili klasom ljudi.
 • Vaši doprinosi ne mogu da prekrše nikakav važeći zakon, propis ili pravilo.
 • Vaši doprinosi ne mogu narušiti privatnost ili prava na publicitet bilo kog trećeg proizvođača.
 • Vaši doprinosi ne mogu prekršiti nijedan važeći zakon koji se odnosi na dečiju pornografiju, ili na drugi način namenjen zaštiti zdravlja ili dobrostojećih maloletnika;
 • Vaši prilozi ne mogu da uključuju uvredljive komentare koji su povezani sa rasom, nacionalnim poreklom, polom, seksualnim opredeljenjem ili fizičkim hendikepom.
 • Vaši doprinosi na drugi način ne mogu da prekrše ili povežu sa materijalom koji krši, bilo kojom odredbom ovih Uslova korišćenja ili bilo kojim važećim zakonom ili uredbom.
Svako korišćenje Sajta ili Marketplace ponude u kršenju predugovanja krši ove Uslove korišćenja i može dovesti do, između ostalog, prekida ili suspenzije vaših prava na korišćenje Sajta i Marketplace ponude.
10.LICENCA ZA  DOPRINOS
Knjiženjem priloga na bilo koji deo Sajta, automatski odobravate, i zastupate i garantujete da imate pravo da odobrite, nama neograničeno, neograničeno, neopozivo, večito, ne-ekskluzivno, prenosivo, bez kraljevske porodice, potpuno plaćeno, pravo na svet, i licenca za hostovanje, korišćenje, kopiranje, reprodukciju, otkrivanje, prodaju, preprodaju, objavljivanje, emitovanje, retitle, arhiva, prodavnica, keš, javno izvođenje, javno prikazivanje, prevođenje, prevođenje i distribuirati takve priloge (uključujući, bez ograničenja, vaš imidž i glas) u bilo koje svrhe, komercijalne, reklamne ili na drugi način, kao i za pripremu izvedenih dela ili uključivanje u druge radove, takve priloge, kao i dodeljiti i autorizovati sublicense of the foregoing. Upotreba i distribucija mogu da se pojave u bilo kom medijskom formatu i putem bilo kog medijskog kanala.
Ova licenca će se primenjivati na bilo koji obrazac, medije ili tehnologiju koja je sada poznata ili u daljem tekstu razvijena i uključuje našu upotrebu vašeg imena, imena kompanije i imena franšize, kao što je primenljivo i bilo kog od žigova, oznaka usluga, imena trgovine, logotipa i ličnih i komercijalnih slika koje obezbedite. Odričete se svih moralnih prava u svojim prilozima, i garantujete da moralna prava nisu drugačije u vašim prilozima.
Mi ne potvrđujemo nikakvo vlasništvo nad vašim doprinosima. Zadržavate puno vlasništvo nad svim vašim doprinosima i pravima intelektualne svojine ili drugim vlasničkim pravima povezanim sa vašim doprinosima. Ne stićemo odgovornost za bilo kakve izjave ili zastupnike u Vašim prilozima koje ste dali u bilo kojoj oblasti na Sajtu. Vi ste isključivo odgovorni za svoje doprinose Sajtu i izričito pristajete da nas oslobodite bilo kakve i sve odgovornosti i da se uzdržite od bilo kakvih pravnih radnji protiv nas u vezi sa Vašim prilozima.
Imamo pravo, po sopstvenom i apsolutnom nahođenju, (1) da uređujemo, preusmeravamo ili na drugi način menjamo bilo kakve priloge; (2) da ponovo kategorizuje sve priloge kako bi ih smestio na prikladnije lokacije na Sajtu; i (3) da unapred pregleda ili izbriše bilo koji Prilog u bilo kom trenutku i iz bilo kog razloga, bez prethodne najave. Nemamo obavezu da pratimo vaše priloge.
11.SMERNICE  ZA PREGLEDE
Možemo vam obezbediti oblasti na Sajtu za ostavljanje recenzija ili ocena. Prilikom knjiženja revizije, morate da se pridržavate sledećih kriterijuma: (1) trebalo bi da imate iskustva iz prve ruke sa osobom/entitetom koji se rediguje; (2) vaše kritike ne mogu da sadrže uvredljive psovke, ili uvredljive, rasističke, uvredljive ili jezike mržnje; (3) vaše recenzije ne mogu da sadrže diskriminatorne reference zasnovane na religiji, rasi, polu, nacionalnom poreklu, uzrastu, bračnom statusu, seksualnoj orijentaciji ili invaliditetu; (4) vaše recenzije možda ne sadrže reference na nezakonite aktivnosti; (5) ne smete biti povezani sa konkurentima ako objavljujete negativne kritike; (6) ne smete donositi nikakve zaključke o zakonitosti ponašanja; (7) ne smete da objavljujete bilo kakve netačne ili obmanjujuće izjave; i (8) ne smete organizovati kampanju podstičući druge da postavljaju recenzije, bilo pozitivne ili negativne.
Možemo da prihvatimo, odbacimo ili uklonimo kritike po sopstvenom nahođenju. Nemamo apsolutno nikakvu obavezu da pregledamo recenzije ili da brišemo recenzije, čak i ako neko smatra da su recenzije primedbe ili netačne. Kritike ne odobravamo mi i ne predstavljaju nužno naše mišljenje ili stavove bilo koje od naših filijala ili partnera. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu reviziju ili za bilo kakva potraživanja, obaveze ili gubitke nastale bilo kakvom revizijom. Postavljanjem recenzije ovim nam dodeljujete večito, neiskluzivno, širom sveta, bez kraljevske porodice, potpuno plaćeno, dodeljeno i sublicensibilno pravo i licencu za reprodukciju, izmenu, prevođenje, prenos na bilo koji način, prikazivanje, izvođenje i/ili distribuciju svih sadržaja koji se odnose na pregled.

  
12.PODNESCI 
Potvrđujete i slažete se da su sva pitanja, komentari, sugestije, ideje, povratne informacije ili druge informacije u vezi sa sajtom ili ponudom marketplacea ("Podnesci") koje nam dostavite nesumnjeni i da će postati naše jedino vlasništvo. Mi posedujemo ekskluzivna prava, uključujući sva prava intelektualne svojine, i imaćemo pravo na neograničenu upotrebu i širenje ovih Podnesaka u bilo koje zakonite svrhe, komercijalne ili druge svrhe, bez priznanja ili nadoknade vama. Ovim se odričete svih moralnih prava na bilo koje takve podneske, i ovim garantujete da su svi takvi podnesci originalni kod vas ili da imate pravo da podnesete takve podneske. Slažete se da neće biti približavanja protiv nas zbog bilo kakvog navodnog ili stvarnog kršenja ili pronevere bilo kog vlasničkog prava u vašim podnescima.
13.VEB  LOKACIJE I SADRŽAJ TREĆIH STRANA
Lokacija može da sadrži (ili vas mogu slati putem sajta ili marketplace ponude) veze ka drugim Veb lokacijama ("Veb lokacije trećih lica") kao i članke, fotografije, tekst, grafiku, slike, dizajn, muziku, zvuk, video, informacije, aplikacije, softver i drugi sadržaj ili stavke koje pripadaju ili potiču od trećih lica ("Sadržaj nezavisnih proizvođača"). Takve Veb lokacije trećih lica i sadržaj trećih lica se ne istražuju, nadgledaju ili proveravaju tačnost, prikladnost ili kompletnost od strane nas, a mi nismo odgovorni ni za jednu Veb lokaciju trećih lica kojima se pristupa preko Sajta ili bilo kog sadržaja nezavisnog proizvođača koji je objavljen, dostupan ili instaliran sa Sajta, uključujući sadržaj, tačnost, uvredljivost, mišljenja, pouzdanost, praksu privatnosti ili druge smernice trećeg lica Veb lokacije ili sadržaj nezavisnih proizvođača. Uključivanje, povezivanje sa ili dozvoljavanje korišćenja ili instalacije veb lokacija nezavisnih proizvođača ili bilo kog sadržaja nezavisnogproizvođača ne podrazumeva odobravanje ili odobrenje od strane nas. Ako odlučite da napustite Lokaciju i pristupite Veb lokacijama nezavisnih proizvođača ili da koristite ili instalirate bilo koji sadržaj nezavisnih proizvođača, to ćete učiniti na sopstvenu odgovornost i trebalo bi da imate na umu da ovi Uslovi korišćenja više ne vladaju. Trebalo bi da pregledate primenljive uslove i smernice, uključujući prakse privatnosti i prikupljanja podataka, bilo koje Veb lokacije na koju se krećete sa Lokacije ili koje se odnose na aplikacije koje koristite ili instalirate sa Lokacije. Sve kupovine koje obavite preko Veb lokacija trećih strana biće preko drugih veb-sajtova i drugih kompanija, a mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost u vezi sa takvim kupovinama koje se isključivo odnose na vas i primenljivog trećeg proizvođača. Slažete se i potvrđujete da ne odobravamo proizvode ili usluge ponuđene na Veb lokacijama trećih lica i smatraćete nas bezopasnim od bilo kakve štete prouzrokovane vašom kupovinom takvih proizvoda ili usluga. Pored toga, smatraćete nas bezopasnim od bilo kakvih gubitaka koje ste pretrpeli ili štete koja vam je naneta u vezi sa sadržajem nezavisnih proizvođača ili bilo kakvim kontaktom sa Veb lokacijama nezavisnih proizvođača.
14.UPRAVLJANJE  SAJTOM
Zadržavamo pravo da: (1) nadgleda Sajt zbog kršenja ovih Uslova korišćenja; (2) preduzme odgovarajuće zakonske mere protiv svakoga ko, po sopstvenom nahođenju, krši zakon ili ove Uslove korišćenja, uključujući bez ograničenja, prijavljujući takvog korisnika organima za sprovođenje zakona; (3) po sopstvenom nahođenju i bez ograničenja, odbijanje, ograničavanje pristupa, ograničavanje dostupnosti ili onemogućavanje (u meri u kojoj je tehnološki izvodljivo) bilo koji od vaših priloga ili bilo kog dela; (4) po sopstvenom nahođenju i bez ograničenja, obaveštenja ili odgovornosti, da uklonimo sa Sajta ili na drugi način onemogućimo sve fajlove i sadržaj koji su prekomerne veličine ili su na bilo koji način opterećujući za naše sisteme; i (5) na drugi način upravljaMo Sajtom na način osmišljen da zaštitimo naša prava i imovinu i olakšamo pravilno funkcionisanje Sajta i Ponude marketplace-a.
15.POLITIKA  PRIVATNOSTI
Stalo nam je do privatnosti i bezbednosti podataka. Pregledajte našu Politiku privatnosti: https://commodityfragrances.eu/pages/privacy-policy. Korišćenjem Sajta ili Ponude marketplace-a, slažete se da budete obavezni našom Politikom privatnosti, koja je uvrštena u ove Uslove korišćenja. Molimo vas da budete obavešteni o sajtu, a ponuda marketplace-a je hostovana u the Sjedinjene Države. Ako lokaciji ili ponudi marketplace-a iz bilo kog drugog regiona sveta pristupite sa zakonima ili drugim zahtevima koji regulišu prikupljanje, korišćenje ili otkrivanje podataka koji se razlikuju od važećih zakona u the Sjedinjene Države, zatim kroz kontinuirano korišćenje Sajta prenosite svoje podatke u the Sjedinjene Države, i izričito pristajete da se vaši podaci prenesu i obrade u the Sjedinjene Države.
Poštujemo prava drugih na intelektualnu svojinu. Ukoliko verujete da bilo koji materijal dostupan na Sajtu ili preko njega krši bilo koje autorsko pravo koje posedujete ili kontrolišete, molimo vas da nas odmah obavestite koristeći dole navedene kontakt informacije ("Obaveštenje"). Kopija obaveštenja će biti poslata osobi koja je proknjižila ili uskladištila materijal adresiran u Obaveštenju. Molimo vas da budete obavešteni da u skladu sa važećim zakonom možete biti smatrani odgovornim za naknadu štete ako pravite materijalne pogrešne posledice u obaveštenju. Stoga, ako niste sigurni da materijal koji se nalazi na sajtu ili povezan sa vama krši vaša autorska prava, trebalo bi prvo da razmislite o kontaktu sa advokatom.
17.TERMIN  I PRESTANAK MANDATA
Ovi Uslovi korišćenja ostaju u punoj snazi i dejstvu dok koristite Lokaciju. BEZ OGRANIČAVANJA BILO KOJE DRUGE ODREDBE OVIH USLOVA KORIŠĆENJA, ZADRŽAVAMO PRAVO DA, PO SOPSTVENOM NAHOĐENJU I BEZ OBAVEŠTENJA ILI ODGOVORNOSTI, USKRATIMO PRISTUP I KORIŠĆENJE SAJTA I PONUDE NA TRŽIŠTU (UKLJUČUJUĆI BLOKIRANJE ODREĐENIH IP ADRESA), BILO KOJOJ OSOBI IZ BILO KOG RAZLOGA ILI BEZ RAZLOGA, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA ZA KRŠENJE BILO KAKVOG ZASTUPANJA, GARANCIJA, ODNOSNO ZAVET SADRŽAN U OVIM USLOVIMA KORIŠĆENJA ILI BILO KOG VAŽEĆEG ZAKONA ILI PROPISA. MOŽEMO DA PREKINEMO VAŠE KORIŠĆENJE ILI UČEŠĆE NA SAJTU I PONUDI NA TRŽIŠTU ILI DA IZBRIŠEMO VAŠ NALOG I BILO KOJI SADRŽAJ ILI INFORMACIJE KOJE STE OBJAVILI U BILO KOM TRENUTKU, BEZ UPOZORENJA, PO NAŠEM NAHOĐENJU.
Ako prekinemo ili obustavimo vaš nalog iz bilo kog razloga, zabranjeno vam je da registrujete i kreirate novi nalog pod vašim imenom, lažno ili pozajmljeno ime ili ime bilo kog trećeg proizvođača, čak i ako možda postupate u ime trećeg proizvođača. Pored raskida ili suspenzije vašeg naloga, zadržavamo pravo da preduzmemo odgovarajuće zakonske mere, uključujući bez ograničenja u sprovođenju građanske, krivične i nesuvisle nadoknade.
18.IZMENE  I PREKIDI
Zadržavamo pravo da promenimo, izmenimo ili uklonimo sadržaj Sajta u bilo kom trenutku ili iz bilo kog razloga po sopstvenom nahođenju bez prethodne najave. Takođe zadržavamo pravo da izmenimo ili poništimo sve ili deo ponude marketplace-a bez prethodne najave u bilo kom trenutku. Nećemo biti podležemo vama ili bilo kom trećem licu za bilo kakvu izmenu, promenu cene, suspenziju ili obustavu ponude sajta ili marketplace-a.
Ne možemo da garantujemo da će Sajt i Ponuda marketplace-a biti dostupni sve vreme. Možda ćemo iskusiti hardver, softver ili druge probleme ili morati da izvršimo održavanje u vezi sa Lokacijom, što rezultira prekidima, kašnjenjima ili greškama. Zadržavamo pravo da promenimo, korigujemo, ažuriramo, obustavimo, obustavimo ili na drugi način izmenimo Lokaciju ili ponudu marketplace-a u bilo kom trenutku ili iz bilo kog razloga bez obaveštenja. Slažete se da nemamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili neprijatnost izazvanu vašom nemoći pristupa ili korišćenja Sajta ili Marketplace ponude tokom bilo kog pauze ili prekinutog korišćenja Sajta ili Marketplace ponude. Ništa u ovim Uslovima korišćenja neće biti protumačeno da nas obavezuje da održavamo i podržavamo lokaciju ili ponudu marketplace-a ili da obezbedimo bilo kakve ispravke, ispravke ili izdanja u vezi sa tim.
19.UPRAVNI  ZAKON
 
Ovi uslovi se regulišu i tumače prateći zakone the Holandija, a upotreba Konvencije Ujedinjenih nacija o ugovorima za međunarodnu prodaju robe je izričito isključena. Ako je vaše prebivalište u EU, a vi ste potrošač, vi dodatno posedujete zaštitu koja vam je pružena obaveznim odredbama zakona u vašoj zemlji za boravak. Robni mirisi EU BV i vi i sami pristajete da se podvrgnete neiskljuиnosti nad sudom. Amsterdam, što znači da možete da donesete zahtev za odbranu svojih prava na zaštitu potrošača u pogledu ovih Uslova korišćenja u the Holandija, ili u zemlji EU u kojoj boravite.
20.REŠAVANJE  SPOROVA
Neformalni pregovori
Da bi ubrzali rešavanje i kontrolisali troškove bilo kog spora, polemike ili tužbe u vezi sa ovim Uslovima korišćenja (svaki "Spor" i kolektivno, "Sporovi") koje ste doneli ili vi ili mi (pojedinačno, "Stranka" i kolektivno, "Strane"), strane se slažu da prvo pokušaju da pregovaraju o bilo kom Sporu (osim onih sporova koji su izričito navedeni u nastavku) neformalno bar na trideset (30) nekoliko dana pre pokretanja arbitraže. Takvi neformalni pregovori počinju po pismenom obaveštenju jedne stranke drugoj stranci.
Obavezujuća arbitraža
Svaki spor koji proističe iz odnosa između strana prema ovom ugovoru određuje jedan arbitar koji će biti izabran u skladu sa Arbitražnim i unutrašnjim pravilima Evropskog arbitražnog suda koji je deo Evropskog centra za arbitražu koji ima svoje mesto u Strazburu, i koji je na snazi u trenutku podnošenja zahteva za arbitražu, i od kojih usvajanje ove odredbe predstavlja prihvatanje. Sedište arbitraže će biti Amsterdam, Holandija. Jezik postupka će biti Engleski. Važeća pravila suštinskog zakona biće zakon the Holandija.
Ograničenja
Strane se slažu da će svaka arbitraža biti ograničena na spor između strana pojedinačno. U punoj meri dozvoljenoj zakonom, (a) nijedna arbitraža neće biti pridružena bilo kom drugom postupku; (b) ne postoji pravo ili ovlašćenje da bilo koji spor bude arbitrira na osnovu klasne radnje ili da koristi klasne postupke delovanja; i (c) ne postoji pravo ili ovlašćenje da bilo koji Spor bude donet u navodnom reprezentativnom svojstvu u ime šire javnosti ili bilo kog drugog lica.
Izuzeci od neformalnih pregovora i arbitraže
Strane se slažu da sledeći sporovi ne podležu navedenim odredbama koje se odnose na neformalne pregovore o obavezujućoj arbitraži: (a) bilo kakve sporove koji žele da sprovedu ili zaštite, ili se tiču validnosti bilo kog prava intelektualne svojine Neke stranke; (b) bilo kakav spor vezan za, ili proistekao iz, tvrdnji o krađi, pirateriji, narušavanju privatnosti ili neovlašćenom korišćenju; i (c) bilo koji zahtev za nesuđeno olakšanje. Ako se utvrdi da je ova odredba nezakonita ili nesprovodiva, onda nijedna strana neće izabrati da arbitrira bilo koji spor koji spada u taj deo ove odredbe za koji se utvrdi da je nezakonit ili nesprovodiv i takav Spor odlučuje sud nadležne nadležnosti u okviru gore navedenih sudova, a Strane se slažu da se podvrgnu ličnoj nadležnosti tog suda.
21.ISPRAVKE 
Na lokaciji možda postoje informacije koje sadrže tipografske greške, netačnosti ili propuste koji se mogu odnositi na ponude marketplace-a, uključujući opise, cene, dostupnost i različite druge informacije. Zadržavamo pravo da ispravimo sve greške, netačnosti ili propuste i da u bilo kom trenutku, bez prethodne najave, promenimo ili ažuriramo informacije na Sajtu.
22.ODRICANJE  ODGOVORNOSTI
LOKACIJA JE OBEZBEĐENA NA OSNOVU "KAKO JESTE" I "AS-AVAILABLE". SLAŽETE SE DA ĆE VAŠE KORIŠĆENJE USLUGA LOKACIJE BITI POD VAŠIM JEDINIM RIZIKOM. U POSLEDNJOJ MERI DOZVOLJENOJ ZAKONOM, ODRIČEMO SE SVIH GARANCIJA, IZRIČITIH ILI PODRAZUMEVANIH, U VEZI SA LOKACIJOM I VAŠOM UPOTREBOM, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, PODRAZUMEVANE GARANCIJE O PRODAJI, PODESNOST ZA ODREĐENU NAMENU I NENAŠAVRŠAVANJE. NE PRAVIMO GARANCIJE ILI ZASTUPNIKE O TAČNOSTI ILI POTPUNOSTI SADRŽAJA SAJTA ILI SADRŽAJA BILO KOJIH VEB LOKACIJA POVEZANIH SA OVIM SAJTOM I NEĆEMO PREUZETI NIKAKVU ODGOVORNOST ILI ODGOVORNOST ZA BILO KAKVE (1) GREŠKE, GREŠKE ILI NETAČNOSTI SADRŽAJA I MATERIJALA, (2) LIČNE POVREDE ILI OŠTEĆENJA IMOVINE, BILO KOJE PRIRODE, NASTALE KAO REZULTAT VAŠEG PRISTUPA I KORIŠĆENJA SAJTA, (3) BILO KAKAV NEOVLAŠĆENI PRISTUP ILI KORIŠĆENJE NAŠIH SIGURNIH SERVERA I/ILI BILO KAKVIH I SVIH LIČNIH PODATAKA I/ILI FINANSIJSKIH INFORMACIJA KOJE SE TAMO ČUVAJU, (4) BILO KAKAV PREKID ILI PRESTANAK PRENOSA NA ILI SA SAJTA, (5) BILO KAKVE GREŠKE, VIRUSE, TROJANSKE KONJE ILI SLIČNO, ILI SLIČNO, KOJE BILO KOJE TREĆE LICE MOŽE PRENETI NA ILI PREKO SAJTA, I/ILI (6) BILO KAKVE GREŠKE ILI PROPUSTI U BILO KOM SADRŽAJU I MATERIJALU ILI ZA BILO KAKAV GUBITAK ILI ŠTETU BILO KOJE VRSTE NASTALE KAO REZULTAT KORIŠĆENJA BILO KOG SADRŽAJA KOJI JE OBJAVLJEN, PRENET ILI NA DRUGI NAČIN DOSTUPAN PUTEM LOKACIJE. MI NE GARANTUJEMO, ODOBRAVAMO, GARANTUJEMO ILI PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA BILO KOJI PROIZVOD ILI USLUGU KOJU OGLAŠAVA ILI NUDI TREĆE STRANE PUTEM SAJTA, BILO KOJE HIPERVEZE VEB LOKACIJE ILI BILO KOJE VEB LOKACIJE ILI MOBILNE APLIKACIJE ISTAKNUTE U BILO KOM BANERU ILI DRUGOM OGLAŠAVANJU, I NEĆEMO BITI STRANA ILI NA BILO KOJI NAČIN ODGOVORNI ZA PRAĆENJE TRANSAKCIJE IZMEĐU VAS I BILO KOG NEZAVISNOG DOBAVLJAČA PROIZVODA ILI USLUGA. KAO I KOD KUPOVINE PROIZVODA ILI USLUGE PREKO BILO KOG MEDIJUMA ILI U BILO KOM OKRUŽENJU, TREBALO BI DA ISKORISTITE SVOJU NAJBOLJU PROCENU I OPREZ U VEŽBANJU TAMO GDE JE TO PRIKLADNO.
23.OGRANIČENJA  ODGOVORNOSTI
NI U KOM SLUČAJU MI ILI NAŠI DIREKTORI, ZAPOSLENI ILI AGENTI NEĆEMO BITI PODLEGLI VAMA ILI BILO KOM TREĆEM LICU ZA BILO KAKVU DIREKTNU, INDIREKTNU, POSLEDIČNU, UZORNU, SLUČAJNU, POSEBNU ILI KAZNENU ŠTETU, UKLJUČUJUĆI IZGUBLJENU DOBIT, IZGUBLJENI PRIHOD, GUBITAK PODATAKA ILI DRUGU ŠTETU NASTALU USLED VAŠEG KORIŠĆENJA LOKACIJE, ČAK I AKO SMO OBAVEŠTENI O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. BEZ OBZIRA NA BILO ŠTA SUPROTNO SADRŽANO OVDE, NAŠA ODGOVORNOST PREMA VAMA ZA BILO KOJI CILJ I BEZ OBZIRA NA OBLIK RADNJE, ĆE U SVAKOM TRENUTKU BITI OGRANIČENA NA IZNOS KOJI STE PLATILI, AKO POSTOJI, VI NAMA TOKOM šest (6) mONTH PERIOD PRE BILO KOG UZROKA NALAЋENJA RADNJE ODREĐENI AMERIČKI DRŽAVNI ZAKONI I MEĐUNARODNI ZAKONI NE DOZVOLJAVAJU OGRANIČENJA NA OSNOVU PODRAZUMEVANIH GARANCIJA ILI ISKLJUČENJA ILI OGRANIČENJA ODREĐENE ŠTETE. AKO SE OVI ZAKONI PRIMENJUJU NA VAS, NEKA ILI SVA NAVEDENA ODRICANJA ODGOVORNOSTI ILI OGRANIČENJA SE MOŽDA NEĆE PRIMENJIVATI NA VAS I MOŽDA IMATE DODATNA PRAVA.
24.INDEMNIFICATION 
Slažete se da branite, zadužujete i smatrate nas bezopasnim, uključujući naše podružnice, filijale, i sve naše službenike, agente, partnere i zaposlene, od i protiv bilo kakvog gubitka, štete, odgovornosti, tužbe ili zahteva, uključujući razumne advokatske naknade i troškove, koje je napravilo bilo koje treće preduzeće zbog ili proisteklo iz: (1) vaši prilozi; (2) korišćenje Sajta; (3) kršenje ovih Uslova korišćenja; (4) bilo kakvo kršenje vaših zastupnika i garancija postavljenih u ovim Uslovima korišćenja; (5) vaše kršenje prava trećeg proizvođača, uključujući, ali ne ograničavajući se na prava intelektualne svojine; ili (6) bilo koji preterano štetan čin prema bilo kom drugom korisniku Sajta sa kojim ste se povezali preko Sajta. Bez obzira na sve, zadržavamo pravo, o vašem trošku, da preuzmemo isključivu odbranu i kontrolu nad bilo kojom stvari za koju se od vas zahteva da nas usavršite, i pristajete da sarađujete, o svom trošku, uz našu odbranu takvih tvrdnji. Iskoristićemo razumne napore da vas obavestimo o bilo kakvoj takvoj tvrdnji, radnji ili postupku koji podleže ovom poništenju kada postanete svesni toga.
25.KORISNIČKI  PODACI
Zadržaćemo određene podatke koje prenosite na Sajt u svrhu upravljanja performansama Sajta, kao i podatke koji se odnose na vaše korišćenje Sajta. Iako vršimo redovne rutinske rezervne kopije podataka, vi ste isključivo odgovorni za sve podatke koje prenosite ili koji se odnose na bilo koju aktivnost koju ste preduzeli koristeći Sajt. Slažete se da nećemo imati nikakvu odgovornost prema vama za bilo kakav gubitak ili korupciju takvih podataka, i ovim se odričete bilo kakvog prava na akciju protiv nas koja proističe iz bilo kakvog takvog gubitka ili korupcije takvih podataka.
26.ELEKTRONSKE  KOMUNIKACIJE, TRANSAKCIJE I POTPISI
Poseta Sajtu, slanje e-poruka i dovršavanje onlajn obrazaca predstavljaju elektronske komunikacije. Saglasni ste da primate elektronske komunikacije, i slažete se da svi dogovori, obaveštenja, obelodanjivanja i druge komunikacije koje vam pružamo elektronskim putem, putem e-pošte i na Sajtu, zadovoljavaju svaki zakonski uslov da takva komunikacija bude u pisanoj formi. OVIM PUTEM PRISTAJETE NA KORIŠĆENJE ELEKTRONSKIH POTPISA, UGOVORA, PORUDŽBINA I DRUGIH ZAPISA, KAO I NA ELEKTRONSKO DOSTAVLJANJE OBAVEŠTENJA, SMERNICA I EVIDENCIJA TRANSAKCIJA KOJE SMO POKRENULI ILI DOVRŠILI MI ILI PUTEM SAJTA. Ovim se odričete bilo kakvih prava ili zahteva u skladu sa bilo kojim statutima, propisima, pravilima, uredbama ili drugim zakonima u bilo kojoj nadležnosti koji zahtevaju originalni potpis ili dostavljanje ili zadržavanje ne-elektronske evidencije, ili plaćanja ili odobravanja kredita na bilo koji način osim elektronskih sredstava.
27.RAZNO 
Ovi Uslovi korišćenja i sve smernice ili pravila rada koja smo postavili na Sajtu ili u pogledu Sajta čine celokupan dogovor i razumevanje između vas i nas. Naš neuspeh da ostvarimo ili primenimo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uslova korišćenja neće funkcionisati kao odricanje od takvog prava ili odredbe. Ovi Uslovi korišćenja funkcionišu u najmanjoj meri dozvoljeni zakonom. Sva svoja prava i obaveze možemo dodeliti drugima u bilo kom trenutku. Nećemo biti odgovorni niti odgovorni za bilo kakav gubitak, štetu, odlaganje ili neuspeh da reagujemo izazvani bilo kojim ciljem izvan naše razumne kontrole. Ako je utvrđeno da je bilo koja odredba ili deo odredbe ovih Uslova korišćenja nezakonita, stornirana ili nesprovodiva, ta odredba ili deo odredbe smatra se da je nepromenljiva od ovih Uslova korišćenja i da ne utiče na ispravnost i primenu bilo koje preostale odredbe. Ne postoji zajednički poduhvat, partnerstvo, zapošljavanje ili agencijski odnos između vas i nas kao rezultat ovih Uslova korišćenja ili korišćenja Sajta. Slažete se da ovi Uslovi korišćenja neće biti protumačeni protiv nas zbog toga što smo ih izradili. Ovim se odričete bilo kakve i sve odbrane koju možda imate na osnovu elektronskog oblika ovih Uslova korišćenja i nedostatka potpisa od strane strana koje ovde izvršavaju ove Uslove korišćenja.
28.KONTAKTIRAJTE  NAS
U cilju rešavanja reklamacije u vezi sa Sajtom ili primanja dodatnih informacija u vezi sa korišćenjem Sajta, kontaktirajte nas na:
Robni mirisi EU BV
Rhijnspoorplein 10-38
Amsterdam, Severna Holandija 1018TX
Holandija
Telefon: (+31)20 308 2238 
customerserviceeu@commodityfragrances.com

Smernice povraćaja

Poslednji put ažurirao/la Jan 22, 2024

 

Hvala vam na kupovini. Nadamo se da ste zadovoljni kupovinom. Međutim, ako niste u potpunosti zadovoljni kupovinom iz bilo kog razloga, možete nam je vratiti samo za potpun povraćaj novca. Molimo vas da u nastavku potražite više informacija o našoj politici povraćaja.

 

Daje

Svi povraćaji moraju biti obeleženi žigom u roku od četrnaest (14) dana od datuma isporuke. Sve vraćene stavke moraju biti u novom i nekoručnom stanju, sa priloženim svim originalnim oznakama i nalepnicama.

 

Proces povraćaja

Imajte u noti da ćete biti odgovorni za sve troškove povratne isporuke.

Da biste započeli povraćaj, obratite se našem timu korisničkog servisa,

customerservice@commodityfragrances.eu, kako bismo vam obezbedili povratno ovlašćenje i adresu.

Kada potvrdite, preporučujemo da koristite metod koji se može pratiti za slanje poštom.

 

Nagrade

Vraćanjem bilo koje kupovine u kojoj ste otkupili ili zaradili bilo koju vrstu Robe.Zaokružite nagradu (poene, popuste, tier status itd), automatski gubite nagradu.

 

Povraćaj sredstava

Prilikom prijema povraćaja i provere stanja vašeg artikla, obradićemo vaš povraćaj. Dozvolite najmanje deset (10) dana od prijema artikla da biste obradili povraćaj. Povraćaj sredstava može da potraje 1-2 ciklusa naplate da bi se pojavio na izvodu kreditne kartice, u zavisnosti od preduzeća za kreditne kartice. Obavestićemo vas putem e-pošte kada vaš povraćaj bude obrađen.

Svi artikli primljeni besplatno i/ili nadareni kupovinom se ne vraćaju. 

 

Izuzetaka    

Za neispravne, oštećene proizvode, molimo vas da nas odmah kontaktirate na dole navedene kontakt podatke kako biste dogovorili povraćaj novca ili razmenu. 

Slično tome, ako je vaša porudžbina označena kao "isporučena" od strane prevoznika, ali nije primljena ili ako se čini da po dolasku nedostaju artikli, odmah se obratite korisničkom servisu. Ako utvrdimo da je vaša porudžbina izgubljena, neisporučena ili nepotpuna, poslaćemo vam zamenu ili stavke koje nedostaju. Ako pristanete da primite ovu zamenu ili artikle koji nedostaju, odričete se prava na novčani povraćaj novca ako odlučite da vratite ovaj artikal za zamenu ili artikle. Umesto toga biće izdat kredit u prodavnici.

        

Pitanja

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našom politikom povratka, kontaktirajte nas na:
customerservice@commodityfragrances.eu

 

Odricanje odgovornosti

Poslednji put ažurirao/la Novembar 04, 2021

 

Odricanje odgovornosti za Veb lokaciju

Informacije koje su dali Robni mirisi EU BV ("mi", "mi" ili "naš") na https://commodityfragrances.eu("Sajt") su samo u opšte informativne svrhe. Sve informacije na Sajtu su davane u dobroj nameri, međutim mi ne pravimo nikakvu zastupljenost ili garanciju bilo koje vrste, izričite ili podrazumevane, u pogledu tačnosti, adekvatnosti, validnosti, pouzdanosti, dostupnosti ili potpunosti bilo kakvih informacija na Sajtu.

 

Odricanje odgovornosti za spoljne veze

Lokacija može da sadrži (ili vas mogu poslati preko Sajta) veze ka drugim Veb lokacijama ili sadržaju koji pripada ili potiče od trećih lica ili veza ka Veb lokacijama i funkcijama u reklamnim natpisima ili drugim reklamama. Takvi spoljni linkovi se ne istražuju, nadgledaju ili proveravaju tačnost, adekvatnost, ispravnost, pouzdanost, dostupnost ili kompletnost od strane nas. MI NE GARANTUJEMO, ODOBRAVAMO, GARANTUJEMO ILI PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA TAČNOST ILI POUZDANOST BILO KAKVIH INFORMACIJA KOJE NUDE VEB LOKACIJE TREĆIH PROIZVOĐAČA POVEZANE PUTEM SAJTA ILI BILO KOJE VEB LOKACIJE ILI FUNKCIJE POVEZANE U BILO KOM BANERU ILI DRUGOM OGLAŠAVANJU. MI NEĆEMO BITI STRANA ILI NA BILO KOJI NAČIN ODGOVORNI ZA PRAĆENJE BILO KAKVE TRANSAKCIJE IZMEĐU VAS I NEZAVISNIH DOBAVLJAČA PROIZVODA ILI USLUGA.

 

Odricanje odgovornosti

Sajt može da sadrži svedočanstva korisnika naših proizvoda i/ili usluga. Ova svedočenja odražavaju iskustva i mišljenja takvih korisnika u stvarnom životu. Međutim, iskustva su lična za te određene korisnike i ne moraju nužno biti reprezentativna od svih korisnika naših proizvoda i/ili usluga. Mi ne tvrdimo, i ne treba da pretpostavljate, da će svi korisnici imati ista iskustva. VAŠI POJEDINAČNI REZULTATI MOGU DA SE RAZLIKUJU. 

Svedočanstva na Sajtu se prosleđuju u različitim oblicima kao što su tekst, audio i/ili video zapis, a mi ih pregledamo pre nego što budu postavljeni. One se pojavljuju na sajtu verbatim koje su dali korisnici, osim ispravljanja gramatičkih grešaka ili grešaka u kucanju. Neka svedočenja su možda skraćena zarad brevitacije gde je kompletno svedočenje sadržalo dodatne informacije koje nisu relevantne za širu javnost.

Stavovi i mišljenja sadržana u svedočenjima pripadaju isključivo pojedinačnom korisniku i ne odražavaju naše stavove i mišljenja. Nismo povezani sa korisnicima koji obezbeđuju svedočenja, a korisnici nisu plaćeni ili na drugi način nadoknađeni njihovim svedočenjima.

Smernice za isporuku & isporuku

Poslednji put ažurirao/la Mart 13, 2023

 

Ova Smernica za isporuku i isporuku je deo naših Odredbi i uslova ("Uslovi") i zato bi trebalo da bude pročitana zajedno sa našim glavnim uslovima: https://commodityfragrances.eu/pages/terms-and-conditions.

Molimo vas da prilikom kupovine naših proizvoda pažljivo pregledate našu Politiku isporuke i isporuke. Ova smernica će se odnositi na svaku narudžbinu koju postavite kod nas.

Koje su opcije isporuke i isporuke?

Nudimo opcije standardne i ubrzane isporuke. U nekim slučajevima dobavljač trećeg lica možda upravlja našim zalihama i biće odgovoran za isporuku vaših proizvoda.

Standardne naknade za isporuku

Standardna isporuka je besplatna za porudžbine preko 135€. Za porudžbine od 135€ i ispod, standardni troškovi isporuke se razlikuju u zavisnosti od zone. Ova standardna isporuka će trajati oko 2-5 poslovnih dana, ne računajući vreme obrade porudžbine.

Ubrzane naknade za isporuku

Bez obzira na iznos porudžbine, ekspeditivna otpremnica košta 15-20€ u zavisnosti od zone. Ekspresna isporuka će trajati do 2 poslovna dana, ne računajući vreme obrade porudžbine. 

Ako izaberete opciju ubrzane isporuke, pratićemo je nakon što naručite sa dodatnim informacijama o isporuci.

Molimo vas da u nastavku vidite potpunu analizu naših cena isporuka i opcija:

Zona 1: Nemačka i Holandija:

 
Express
Standardni
Ispod 135€
15,00€
5,50€
135€ i iznad
15,00€
Slobodan

 

Zona 2: Austrija, Belgija, Francuska, Irska, Italija, Portugal i Španija:

 
Express
Standardni
Ispod 135€
15,00€
6,50€
135€ i iznad
15,00€
Slobodan

 

Zona 3: Bugarska, Hrvatska, Kipar, Češka Republika, Danska, Grčka, Mađarska, Poljska i Slovačka:

 
Express
Standardni
Ispod 135€
20,00€
8,50€
135€ i iznad
20,00€
Slobodan

 

Zona 4: Estonija, Finska, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Rumunija, Slovenija, Švedska i Švajcarska:

 
Express
Standardni
Ispod 135€
20,00€
10,00€
135€ i iznad
20,00€
Slobodan

 

Sva vremena i datumi dati za isporuku proizvoda daju se u dobroj nameri ali su samo procene.

Za potrošače iz EU i Velike Britanije: To ne utiče na vaša zakonska prava. Ukoliko nije posebno naočeno, procenjeno vreme isporuke odražava najraniju raspoloživu isporuku, a isporuke će biti izvršene u roku od 30 dana od dana kada prihvatimo Vašu porudžbinu. Za više informacija pogledajte naše Uslove.

Gde isporučujete?

Isporučujemo svim zemljama unutar EU i Švajcarskoj: Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Republici Kipar, Češkoj Republici, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Letoniji, Litvaniji, Luksemburgu, Malti, Holandiji, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj. 

 

Da li isporučujete na međunarodnom nivou?

Mi ne nudimo međunarodnu isporuku. Ukoliko ne vidite gore navedenu zemlju, posetite naš međunarodni sajt: www.CommodityFragrances.com

 

Postoje li druga ograničenja za isporuku?

Porudžbine se ne mogu isporučiti u P.O. polja i/ili na APO/FPO adrese

Nisu svi načini isporuke dostupni za određene artikle

Porudžbine brodom samo u poslovnim danima, a to su ponedeljak - petak

Šta će se desiti ako moja porudžbina bude odložena?

Ukoliko isporuka kasni iz bilo kog razloga obavestićemo vas u najkraćem mogućem roku i posavetovati vas o revidiranom procenjenom datumu isporuke.

Za potrošače iz EU i Velike Britanije: To ne utiče na vaša zakonska prava. Za više informacija pogledajte naše Uslove.

Pitanja o povratku?

Ako imate pitanja u vezi sa povraćajem, pregledajte našu Politiku povraćaja: https://commodityfragrances.eu/pages/return-policy.

Kako možete da nas kontaktirate u vezi sa ovom politikom?

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili komentara, možete nas kontaktirati putem:

 • Email: customerservice@commodityfragrances.eu

 

Pravno obaveštenje

 

Robna commodityfragrances.eu & de.commodityfragrances.eu vam donosi:

Robni mirisi EU B.V.
Rhijnspoorplein 10-38,
1018TX Amsterdam
Holandija
Broj telefona: +31 20 245 7067
Email: customerservice@commodityfragrances.co.eu

 

 

Upravni odbor:

Vicken Arslanian (Izvršni direktor)

Robni mirisi EU B.V. registrovani su u Privrednoj komori Holandije pod brojem Privredne komore 83177655 i nalazi se u Sarphatistreeku u opštini Amsterdam.
Poreski broj: NL8627.57.745.B.01

ROBA. CIRCLE LOYALTY PROGRAM TERMS AND CONDITIONS

 

Poslednja ažurirano: Jan 22, 2024 

 

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OVE ODREDBE I USLOVE PRE UČEŠĆA U ROBNOJ ROBI. CIRCLE PROGRAM LOJALNOSTI. VAŠE UČEŠĆE U OVOM PROGRAMU POTVRĐUJE VAŠE BEZUSLOVNO PRIHVATANJE I DOGOVOR DA BUDETE VEZANI OVIM ODREDBAMA I USLOVIMA, USLOVIMA KORIŠĆENJA SAJTA ROBNIH MIRISA, KAO I PRIKUPLJANJEM I KORIŠĆENJEM VAŠIH INFORMACIJA KAO ŠTO JE POSTAVLJENO U NAŠOJ PRIVATNOSTI , A SVE TO JE OVDE UVRŠTENO U REFERENCU. AKO NE PRIHVATATE OVE USLOVE, USLOVE KORIŠĆENJA USLUGE ILI NAŠU PRIVATNOST , NEMOJTE UČESTVOVATI U OVOM PROGRAMU.

OBAVEZNO NEFORMALNO REŠAVANJE SPOROVA PRED TUŽBOM I ODRICANJE OD KLASNE AKCIJE: IMAJTE U NAVESTI DA USLOVI KORIŠĆENJA USLUGE ZAHTEVAJU DA SE SPOROVI REŠAVAJU KROZ OBAVEZNO NEFORMALNO REŠAVANJE PRED-TUŽBE U NJUJORKU, NJUJORKU, PRESEDAN ZA PODNOŠENJE BILO KAKVE TUŽBE, DA SE ODRIČETE BILO KAKVOG PRAVA NA SUĐENJE POROTI, KAO I DA SE ODRIČETE BILO KAKVOG PRAVA NA PODNOŠENJE KLASNIH RADNJI PROTIV NAS. MOLIMO VAS DA RAZMOTRITE USLOVE KORIŠĆENJA USLUGE ZA KOMPLETNE DETALJE U VEZI SA PROCESOM REŠAVANJA SPOROVA.

 1. PROGRAMSKA PODOBNOST I ČLANSTVO

ROBA. CIRCLE Program lojalnosti ("ROBA. CIRCLE" ili "Program") je troslojni program lojalnosti i nagrada, sa osnovnim slojem jedan ("MEMBER"), Tier Two ("INSIDER") i Tier Three ("VIP"), koji se nudi po sopstvenom nahođenju Robnih mirisa, LLC. ("Robni mirisi", "mi", "naši" ili "mi"). Nije potrebna kupovina, plaćanje ili kreditna kartica za prijavljivanje, pridruživanje i/ili učešće u osnovnom sloju jednog od programa. Članovi osnovnog sloja jedan imaju mogućnost da napreduju do Tiers 2 ili 3 na osnovu njihovih kupovina. Da biste ostvarili određeni tier status, morate kupiti sledeću vrednost proizvoda na našem veb sajtu:

Prvi nivo = Davanje saglasnosti

Tier Two = 150€ - 300€

Tier Three = 300€+

Vaš status sloja će se vratiti na nivo jedan na osnovu 12 uzastopnih meseci, što je 12-mesečna osnova određena početnim datumom prijavljivanja za Program, a sve akumulirane tačke i/ili neiskorišćene nagrade na vašem nalogu u vreme takvog resetovanja će biti istekle. Na primer, ako ste se prijavili za Program 1.

Da biste stekli pravo na učešće u Programu, morate biti legalni stanovnik pedeset (50) Sjedinjenih Država ili Distrikta Kolumbija i najmanje osamnaest (18) godina starosti ili starijih. Ne zahtevamo niti prikupljamo bilo kakve lične informacije od bilo kog lica za koje znamo da su mlađi od trinaest godina (13.), pojedinaca mlađih od šesnaest godina (16) u Kaliforniji, ili bilo kog lica mlađeg od zakonske starosne dobi većine u nadležnosti u kojoj borave ("Minimalna starost"). Osobe mlađe od osamnaest godina (18) nemaju pravo na učešće u Programu. Lica koja imaju najmanje osamnaest (18) godina, ali koja se smatraju pod zakonskom starosnom dobom većine u svom pravnom stanju boravka (kolektivno, "Maloletnici") moraju da dobiju saglasnost svog roditelja ili zakonskog staratelja pre učešća u Programu. Program je dostupan samo pojedincima za njihovu ličnu upotrebu i ograničen je na jedan (1) nalog po pojedincu. Zaposleni u robnim mirisima i njegove podružnice, filijale i odeljenja imaju pravo da učestvuju u Programu samo za ličnu upotrebu. Program je poništen tamo gde je zakonom zabranjeno ili ograničeno.

Priključivanje Programu i postanje ROBA. Član KRUG-a, slažete se (ili u slučaju maloletnog učesnika, roditelja ili zakonskog staratelja takvog Maloletnika mora da se složi u ime Maloletnika) da ste pročitali, razumeli i pristali da budete vezani ovom ROBOM. Odredbe i uslovi programa lojalnosti CIRCLE ("Uslovi") i bilo kakvim promenama ili izmenama koje ovde možemo da izvršimo, kao i svim drugim Uslovima korišćenja usluge i smernicama koje su uključene u referencu. Osim što, kao što je drugačije izričito zabranjeno ili ograničeno važećim zakonom, zadržavamo pravo da revidiramo, menjamo, menjamo ili ograničavamo ove Uslove u bilo kom trenutku po našem nahođenju sa ili bez prethodnog obaveštenja. Trebalo bi često da pregledate ove Odredbe i povezana najčešća pitanja da biste razumeli odredbe i uslove programa jer se oni mogu menjati s vremena na vreme. Kada izvršimo revizije ili izmene Uslova, povezanih najčešćih pitanja ili bilo koje druge relevantne politike ili odredbi i uslova, one će biti objavljene na veb lokaciji u CommodityFragrances.com i stupaće na snagu odmah po objavljivanju i nadjačne će biti sve prethodne verzije ovih Uslova i/ili srodnih najčešćih pitanja. Ovi Uslovi ni na koji način ne menjaju odredbe ili uslove bilo kog drugog sporazuma koji možete imati sa nama, uključujući bilo kakav sporazum za proizvode ili usluge. Upisom u Program pristajete i da vas obavezuje naša politika privatnosti i uslovi korišćenja usluge na veb sajtu, koji su ovde inkorporirani referencom. Vaše kontinuirano učešće u Programu nakon objavljivanja bilo kakvih revizija njegovih Uslova i/ili srodnih najčešćih pitanja potvrđuje vaše prihvatanje i dogovor da bude obavezan izmenjenim Uslovima i/ili srodnim najčešćim pitanjima, stoga bi trebalo da ih periodično pregledate da biste bili svesni bilo kakvih promena. Ukoliko se ne slažete sa ovim Uslovima, našom internet stranicom Politika privatnosti i našim veb sajtom Uslovi korišćenja usluge, ne možete učestvovati u Programu. U slučaju bilo kakve neusaglašenosti između ovih Uslova i bilo kojih drugih uslova ili smernica koje su ovde uvrštene u referencu, ovi Uslovi će se primenjivati na Program.

 1. UPIS PROGRAMA

2.1. Podobna lica mogu da se upišu u Program online tako što će posetiti CommodityFragrances.com. Da biste se upisali na mrežu, CommodityFragrances.com i pratite upite programa da se upišu kreiranjem naloga na mreži. Besplatno se možete prijaviti na nalog i upisati osnovni sloj jedan od programa. Ne postoji uslov da izvršite bilo kakvu uplatu ili kupovinu ili da obezbedite bilo kakve informacije o kreditnoj kartici da biste se prijavili na račun programa i da biste se upisali u osnovni sloj JEDAN OD ROBNIH ODNOSA. CIRCLE program.

2.2. Da biste se upisali u Program, može se zahtevati da navedete bilo koje ili sve sledeće: vaše ime i prezime, važeću e-adresu i broj telefona. Vi ste isključivo odgovorni za održavanje tačnosti informacija o nalogu i za redovno praćenje u skladu sa tim koliko je potrebno. Lične informacije možete ažurirati putem naloga na mreži ili tako što ćete se obratiti korisničkom servisu na broj +1 (920) 696-9208 ili na customerservice@commodityfragrances.com, pet (5) dana u nedelji, između 9:00 ujutru do 5:00 po istočnom vremenu.

2.3. Samo jedan nalog programa može biti povezan sa jednom e-adresom. U slučaju spora oko vlasništva nad članstvom u programskom nalogu, smatraće se da je član Programa ovlašćeni vlasnik naloga e-adrese podnete u vreme upisa programa. "Ovlašćeni vlasnik naloga" je definisan kao fizičko lice koje je dodeljeno na e-adresu dobavljača pristupa Internetu, dobavljača usluga na mreži ili organizacije (npr. poslovna, obrazovna ustanova itd.) koje je zaduženo za dodeljivanje e-adresa za domen povezan sa prosleđenom e-adresom. Višestruko je zabranjeno upisivanje ili pokušaj upisa u Program putem korišćenja više e-adresa i svaka takva radnja biće povod za prekid učešća u Programu.

2.4 Pripadnici bivše ROBE. CIRCLE program je automatski upisan u osnovni nivo nivoa sloja jedan ("ČLAN") i datum upisa u prvi deo programa poslužiće kao operativni datum vašeg "prijavljivanja" za program u svrhe vraćanja nivoa na nivo 1 na prevrtanju 12 uzastopnih meseci od datuma prijavljivanja za Program.

2.5 Upis i učešće u Programu su dobrovoljni, opcionalni i nisu u obavezi da završe bilo kakvu transakciju ili prodaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koju kreditnu ili debitnu transakciju.

 1. KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE/PROGRAM NAGRAĐUJE.

3.1. Program vam omogućava da zaradite poene u pravcu pravljenja statusa sloja i nagrada/pogodnosti povezanih sa vašim statusom nivoa na osnovu učešća u programnim radnjama, kao što je, ali ne ograničavajući se na kreiranje vaše ROBE. CIRCLE nalog, deljenje datuma rođenja, praćenje nas na Društvenim mrežama, izrada liste želja, kupovina u kvalifikacijama, ostavljanje recenzije proizvoda i/ili učešće u ograničenom vremenskom roku ROBA. CIRCLE promocije ili događaji. Programske radnje mogu biti podložne promenama po našem nahođenju i mogu biti podložne ograničenjima ili ograničenjima. Neke od radnji programa su detaljno opisane u nastavku. Kada steknete status sloja, bićete obavešteni o napredovanju na sledeći nivo, kada on postane efikasan i možete imati pravo na određene pogodnosti i da biste iskupili nagrade koje su dostupne članovima tog statusa u grupi. Svaki Tier status nudi različite pogodnosti i nagrade (od kojih su neke detaljno opisane ispod), koje pogodnosti i nagrade se nude po našem sopstvenom nahođenju i mogu se menjati s vremena na vreme sa ili bez najave i mogu se ponuditi na ograničenoj osnovi. Posetite našu stranicu kontrolne table "Najčešća pitanja" i "Program" da biste saznali više o tome kako da zaradite nagrade i pogodnosti koje su dostupne svakom statusu nivoa.

3.2. Za svaku kvalifikacionu kupovinu zaradićete 1 poen na svakih 1,00 potrošenih dolara (zaokruženih na dolar). Na primer, ako vaša ukupna kvalifikaciona kupovina iznosi 25,00 dolara, zaradićete 25 poena; ako vaša ukupna kvalifikaciona kupovina dođe do 25,99 dolara, ona će biti zaokružena na 25,00 dolara, a vi ćete zaraditi 25 poena.

3.2.1. Da biste zaradili poene programa i sve povezane nagrade/pogodnosti za kvalifikacionu kupovinu, od vas će se zahtevati da se prijavite pre ili na odjavljivanje: e-adresa i lozinke. Poeni se ne mogu zaraditi od ranijih kupovina izvršenih pre pokretanja Programa; Programske nagrade se ne mogu primeniti na prethodne nabavke izvršene pre pokretanja programa ili pre upisa u Program.

3.2.2. Da biste zaradili programske poene i sve povezane nagrade/pogodnosti za kvalifikacionu kupovinu izvršenu onlajn, morate biti prijavljeni u svoju ROBU. CIRCLE nalog u trenutku kupovine. Poeni se mogu zaraditi retroaktivno za online porudžbine koje su već završene pre prijavljivanja u vašu ROBU. CIRCLE nalog, ali se ne može primeniti retroaktivno. Programski poeni zarađeni za onlajn kvalifikovane kupovine će biti na čekanju do brodova sa porudžbinama, a u tom trenutku vaši Poeni će biti izdati vašoj ROBI. CIRCLE nalog. Raspoložive nagrade možete proveriti onlajn u bilo kom trenutku putem vaše ROBE. CIRCLE nalog. Dozvolite približno 14 dana nakon kvalifikacione kupovine za vašu robu. CIRCLE nalog koji treba ažurirati da bi odražavao zarađene nagrade.

3.3. Ako vratite artikal iz kvalifikovane nabavke za povraćaj novca na prvobitni način plaćanja, akumulirani poeni na vašem programskom računu biće umanjeni u iznosu jednakom Poenima koji su prvobitno zarađeni za tu nabavku. U slučaju nabavke sa više artikala, što rezultira delimičnim povraćajem, akumulirani poeni u nalogu programa biće umanjeni u iznosu jednakom poenima koji su prvobitno zarađeni i koji se mogu pripisati refundiranim artiklima kada se prvi put nabave. Poeni koji su pripisani vašem nalogu biće smanjeni ili stornirani, kao što je primenljivo, ako je sve ili deo vaše kvalifikacione kupovine otkazan ili ako se povraćaj kredita dobije putem lažne ili druge aktivnosti koja krši ove Uslove. Ako vratite artikal iz kvalifikacione nabavke za povraćaj novca na prvobitni način plaćanja, otkupljeni popust za Punchcard (I.e novčani ili procenat) biće u potpunosti izgubljen. U slučaju kupovine sa više artikala, što rezultira delimičnim povraćajem, sve preostale vrednosti iz originalnog iznosa Punchcard kartice se oduzimanje.

3.4. Možete zaraditi programske poene podnošenjem recenzije proizvoda na sajtu Robni miris. Da biste prosledili recenziju proizvoda, posetite stranicu "Nagrade", kliknite na vezu "napiši redigovanje", popunite sva potrebna polja i prosledite po uputstvu. Vaši zarađeni poeni će biti na čekanju dok se recenzija ne objavi na stranici proizvoda. Sve recenzije proizvoda moraju biti istinite i precizno odražavati vaše stvarno, iskreno mišljenje i iskustvo u vezi sa redigovanim proizvodom. Pored toga, sve recenzije proizvoda podležu našim Uslovima korišćenja usluge i, podnošenjem vaše recenzije, slažete se da budete obavezni tim Uslovima korišćenja usluge. Dozvoljeno je, ali nije potrebno da uključite fotografiju ili video zapis sa recenzijom. Ako ipak prosledite fotografiju ili video zapis, morate imati najmanje 18 godina ili više (ili starosnu granicu većine u vašem stanju pravnog boravka, šta god da je starije) i, ako je bilo koje treće lim prikazano na fotografiji ili snimku, takvo treće lim mora biti starije od većine godina u njegovom/njenom stanju pravnog boravka. Video zapisi ne mogu da prelaze dva (2) minuta dužine ili da budu veći od 2 GB i ne mogu da uključuju muziku, autorska prava ili druga umetnička prava nezavisnog proizvođača; fotografije ne mogu da premaše 10MB. Ukoliko uz vašu recenziju prosledite fotografiju ili video zapis, vaš podnesak predstavlja vaš pristanak i izdavanje na našu upotrebu vaše fotografije/video zapisa i dolikosti kao što je postavljeno u našem Ugovoru o saglasnosti i izdanju za korišćenje fotografije/video zapisa i dolikosti.

3.5. Nagrade i pogodnosti programa mogu uključivati nadogradnju isporuke, kao što je besplatna isporuka po porudžbinama preko određenog iznosa dolara ili ubrzana isporuka. Sve takve pogodnosti isporuke mogu se razlikovati u zavisnosti od statusa sloja (pogledajte našu stranicu kontrolne table Programa da biste saznali više) i podležu našoj isporuci .

3.6. Programski poeni, pogodnosti i/ili nagrade nemaju gotovinsku vrednost, ne mogu se prodati i ne prenose se i nemate prava na imovinu u poenima, nagradama ili drugim programima. Programski nalozi, nagrade ili beneficije ne mogu se preneti, deliti ili kombinovati sa bilo kojom drugom osobom ili članom programa. Samo član Programa može akumulirati nagrade i pogodnosti i samo član Programa može da iskupi nagrade koje su se akumulirale na nalogu tog člana. Prodaja, trampa, prenos ili dodela bilo koje nagrade ili pogodnosti ponuđene putem Programa, osim nas, izričito je zabranjena i biće razlog za prekid vašeg učešća u Programu, a sve nagrade ili pogodnosti koje nudimo mi u okviru Programa podložne su promenama u bilo kom trenutku po našem sopstvenom nahođenju, bez prethodne najave.

3.7. Nagrade dostupne putem Programa su samo za ličnu upotrebu i ne mogu se prodati ili preprodati. Zadržavamo pravo, bez najave, da otkažemo ili smanjimo količinu bilo koje nagrade koja je dostupna kroz Program u bilo kom trenutku, po našem nahođenju. Takođe zadržavamo pravo, bez najave, da promenimo prednosti Programa i načine na koje se nagrade mogu zaraditi ili iskupiti u bilo kom trenutku, po našem sopstvenom nahođenju. Zadržavamo pravo da postavite ograničenja za broj kvalifikovanih nabavki koje ispunjavaju uslove za Program i/ili broj ili vrste nagrada koje možete primiti ili zaraditi u bilo kom vremenskom periodu ili tokom trajanja Programa i/ili bilo koje kombinacije.

3.8. Nismo odgovorni za nagrade koje mogu biti izgubljene ili iskupljene kao rezultat bilo kakve prevarantske aktivnosti.

3.9. Zadržavamo pravo da odredimo nagrade u bilo kojoj robnoj robi. Nalog člana CIRCLE-a na osnovu naših internih zapisa vezanih za nalog takvog člana. Nagrade člana se smatraju tačnim i tačnim kao što se ogleda u našoj evidenciji i naše dobro utvrđivanje količine nagrada koje su dostupne bilo kom članu biće konačne i obavezujuće.

Ukoliko imate nedoumice u vezi sa vašom ROBOM. Aktivnost CIRCLE naloga, uključujući, na primer, a ne ograničenje, nagrade zarađene za kvalifikacionu nabavku koje nisu pravilno primenjene na vašu ROBU. CIRCLE nalog, obratite se našem timu korisničkog servisa putem e-pošte na adresu customerservice@commodityfragrances.com ili telefonom na +1 (920) 696-9208, pet (5) radnih dana u nedelji, u periodu od 9:00 do 17:00 časova po istočnom vremenu.

 1. KOMUNIKACIJE

4.1. Upisom u Program bićete automatski pretplaćeni da primate marketinške e-poruke od robnih mirisa, uključujući komunikacije vezane za program.

4.2. Promotivna saglasnost za e-poštu: U svakom trenutku možete da odbijete saglasnost za primanje marketinških e-poruka od robnih mirisa tako što ćete kliknuti na vezu "otkaži pretplatu" u e-poruci da biste upravljali svojim željenim postavkama ili na drugi način obezbeđeni u privatnosti robnih mirisa .

4.3. Saglasnost za promotivnu tekstualnu poruku: Ako ne želite da primate tekstualne poruke, slažete se da odgovorite stop ili UNSUBSCRIBE na bilo koju mobilnu poruku iz Robnih mirisa ili da je pošaljete u ime robnih mirisa kako biste odbili saglasnost za promotivni program tekstualnih poruka. Možete dobiti dodatnu tekstualnu poruku koja potvrđuje vašu odluku o odbijanju saglasnosti. Razumete i slažete se da su opcije za odbijanje saglasnosti razumne metode odbijanja saglasnosti i da su ekskluzivno sredstvo za odbijanje saglasnosti. Takođe razumete i slažete se da bilo koji drugi metod odbijanja saglasnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na, dopisivanje reči koje nisu gore navedene, slanje e-poruke ili usmeno zahtevanje od nekog od naših zaposlenih da vas ukloni sa naše liste, nisu razumna sredstva za odbijanje saglasnosti.

4.4. Dužnost obaveštavanje i obeštećenje: Vi zastupate i garantujete da ste pretplatnik i/ili redovni korisnik broja mobilnog telefona koji ste nam dostavili. Ako u bilo kom trenutku nameravate da prestanete da koristite broj mobilnog telefona koji ste nam dostavili, uključujući otkazivanje plana usluge ili prodaju ili prenos broja mobilnog telefona drugoj stranoj, slažete se da ćete dovršiti proces odbijanja saglasnosti korisnika koji je postavljen iznad pre nego što prekinete korišćenje broja mobilnog telefona. Razumete i slažete se da je vaš dogovor o tome materijalni deo ovih Uslova. Dalje se slažete da ćete, ukoliko prekinute upotrebu vašeg broja mobilnog telefona bez obaveštavanja o takvoj promeni, biti odgovorni za sve troškove (uključujući naknade za advokate) i obaveze koje smo naneli nama, ili bilo kojoj stranci koja pomaže u isporuci tekstualnih poruka, kao rezultat zahteva koje je kasnije doneo bilo koji pojedinac. Ova dužnost i sporazum će preživeti otkazivanje ili raskid ovih Uslova i/ili Programa.

SLAŽETE SE DA ĆETE SE OBEŠTETITI, I SMATRATI NAS BEZOPASNIM OD BILO KOG ZAHTEVA ZAHTEVA, ODŠTETE, KAZNI, TROŠKOVA, IZNOSA PLAĆENIH U PORAVNANJU, OBAVEZA, OBAVEZA, POREZA, LIENSA, GUBITAKA, TROŠKOVA, NAKNADA I SUDSKIH TROŠKOVA I RAZUMNIH NAKNADA I TROŠKOVA ADVOKATA KOJI SU REZULTAT VAŠEG NEUSPEHA DA NAS OBAVESTITE O PROMENI INFORMACIJA KOJE STE DALI ILI OD VAŠE ODREDBE O BROJU MOBILNOG TELEFONA UKLJUČUJUĆI BILO KOJI ZAHTEV ILI ODGOVORNOST U SKLADU SA ZAKONOM O ZAŠTITI POTROŠAČA TELEFONA, 47 U.S.C. ~ 227, et seq., ILI SLIČNI DRŽAVNI I FEDERALNI ZAKONI, I SVI PROPISI KOJI SU PROGLAŠENI TIME NASTALI SU NAKON ŠTO SMO POKUŠALI DA VAS KONTAKTIRAMO NA BROJ MOBILNOG TELEFONA KOJI STE DALI.

4.5. Zabranjeni sadržaj: Potvrđujete i slažete se da ne šaljete zabranjeni sadržaj preko platforme za tekstualne poruke. Zabranjeni sadržaj uključuje: bilo koju prevarantsku, klevetničku, klevetničku, skandaloznu, preteću, uznemiravajuću ili uhodanu aktivnost; prigovoran sadržaj, uključujući psovke, opscenost, lascivnost, nasilje, netrpeljivost, mržnju i diskriminaciju na osnovu rase, pola, vere, nacionalnosti, invaliditeta, seksualne orijentacije ili starosti; piratski kompjuterski programi, virusi, crvi, trojanski konji ili drugi štetni kod; bilo koji proizvod, uslugu ili promociju koja je nezakonita tamo gde se dobija takav proizvod, usluga ili promocija; bilo koji sadržaj koji uključuje i/ili upućuje na lične zdravstvene informacije koje su zaštićene Zakonom o prenosivosti i odgovornosti zdravstvenog osiguranja ("HIPAA") ili Zakonom o zdravstvenoj informacionoj tehnologiji za ekonomsko i kliničko zdravlje ("HITECH" akt); i bilo koji drugi sadržaj koji je zabranjen važećim zakonom u nadležnosti iz koje se šalje poruka.

 1. PRIVATNOSTI

Poštujemo vašu privatnost i preduzmemo razumne korake ka zaštiti vaše privatnosti na mreži i odgovornom upravljanju vašim informacijama. Lične informacije koje prikupljamo od vas u vezi sa Programom podležu našoj Privatnosti i biće korišćene i obelodanjene od strane nas u svrhu administracije Programa, pružajući vam sve nagrade ili pogodnosti koje preuzimate u okviru Programa, marketing u vezi sa Programom, druge marketinške komunikacije za koje ste se opredelili da primaju i na drugi način dozvoljavaju našu Privatnost .

Stanovnici Kalifornije i Kolorada: Prema kalifornijskom zakonu, program se može smatrati "finansijskim podsticajem". Prema zakonu Kolorada, program se može smatrati "Bona Fide programom lojalnosti". Da biste videli naše Obaveštenje o finansijskim podsticajima & nediskriminacionom/Bona Fide programu lojalnosti, pogledajte našu Privatnost .

 1. PREKID RADA PROGRAMA, OTKAZIVANJE ILI IZMENA

6.1. Program i njegove pogodnosti se nude po sopstvenom nahođenju Robnog mirisa. Možemo da prekinemo, otkažemo, izmenimo ili ograničimo ove Uslove i/ili Program ili bilo koji aspekt toga u bilo kom trenutku, po našem nahođenju i sa ili bez prethodne najave vama, čak i ako neke od naših radnji mogu uticati na vrednost nagrada ili beneficija koje su već akumulirane ili zarađene i/ili mogućnost iskupljenja zarađenih nagrada koje su se već nagomilale.

6.2. Ako odlučite da više ne želite da učestvujete u Programu, bilo kao član osnovnog nivoa jedan ("ČLAN"), nivoa dva ("INSDER") ili Grupe tri ("VIP"), kao što je primenljivo, možete otkazati članstvo u bilo kom trenutku tako što ćete kontaktirati naš tim korisničkog servisa na +1 (920) 696-9208 ili mejl na customerservice@commodityfragrances.com, pet (5) dana u nedelji, između 9:00 ujutru do 17:00 časova po istočnom vremenu. Sve akumulirane tačke i/ili neiskorišćene nagrade biće izgubljene i isteći će odmah po otkazivanju članstva.

6.3. Zadržavamo pravo, po sopstvenom nahođenju, da iz Programa prekinemo bilo kog člana, uključujući, ali ne ograničavajući se na, nepridržavanje ovih Uslova, Uslove korišćenja Sajta robnih mirisa, svaku sumnjivu zloupotrebu Programa, nezakonite aktivnosti, prevare ili drugo ponašanje za koje smatramo da nisu u skladu sa ovim Uslovima i/ili Programom.

6.4. Ako vaše članstvo u Programu bude otkazano od strane vas ili prekinuto od strane nas, sve programske prednosti i neiskorišćene nagrade će biti izgubljene i izgubićete sve akumulirane poene i neiskorišćene nagrade i beneficije u vašoj ROBI. CIRCLE nalog odmah u vreme takvog otkazivanja ili prestanka radnog odnosa. Bez obzira na gorenavedene, promotivne kuponske šifre koje su (1) neiskorišćene i (2) nisu istekle, još uvek važe.

7.ODRICANJE OD GARANCIJA; OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Vaša saglasnost i saglasnost na sledeća odricanja odgovornosti i ograničenja je materijalni podsticaj da vam dozvolimo da učestvujete u Programu. U punoj meri dozvoljenoj važećim zakonom, vaše učešće u Programu, kao i naše obaveze i obaveze u pogledu toga, izričito su ograničene na sledeći način:

7.1. OSIM ŠTO JE IZRIČITO POSTAVLJENO U OVIM USLOVIMA, OVIM PUTEM RAZUMETE I SLAŽETE SE DA SU PROGRAM I SVE NAGRADE ILI BENEFICIJE POVEZANE SA TIM OBEZBEĐENE "KAKVE JESU" I NA BAZI "KAO ŠTO JE DOSTUPNO" BEZ IKAKVE GARANCIJE. U POSLEDNJOJ MERI KOJA JE DOZVOLJENA ZAKONOM I OSIM ŠTO JE IZRIČITO ODREĐENO U OVIM USLOVIMA, NI ROBNI MIRISI NI NJEGOVE PODRUŽNICE, FILIJALE, PARTNERI ILI IZDAVAOCI LICENCI NE PRAVE NIKAKVE GARANCIJE ILI GARANCIJE BILO KOJE VRSTE, IZRAŽAVAJU SE ILI PODRAZUMEVAJU, U VEZI SA OVIM USLOVIMA ILI PROGRAMOM ILI BILO KOJOM OD NAGRADA ILI BENEFICIJA POVEZANIH SA PROGRAMOM, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA GARANCIJE O PRODAJI, PODESNOSTI ZA ODREĐENU NAMENU I NENAŠAVRŠAVANJE.

7.2. SLAŽETE SE DA, U NAJMANJOJ MERI DOZVOLJENOJ ZAKONOM, NI ROBNI MIRISI NI NJEGOVE PODRUŽNICE, FILIJALE, PARTNERI ILI IZDAVAOCI LICENCI NEĆE BITI ODGOVORNI ILI ODGOVORNI (BILO U UGOVORU, TORTU ILI NA NEKI DRUGI NAČIN) U BILO KOJIM OKOLNOSTIMA ZA BILO KAKVE: (A) GREŠKE, GREŠKE, NETAČNOSTI ILI PROPUSTE U SADRŽAJU OVIH USLOVA, PROGRAMU I/ILI BILO KAKVIM NAGRADAMA ILI BENEFICIJAMA (B) LIČNA POVREDA, OŠTEĆENJE IMOVINE ILI GUBITAK, BILO KOJE PRIRODE, NASTALA JE KAO REZULTAT VAŠEG UČEŠĆA U PROGRAMU I/ILI VAŠEG ISKUPLJENJA ILI KORIŠĆENJA BILO KAKVE NAGRADE ILI KORISTI U OKVIRU PROGRAMA; (C) PREKID POSLOVANJA; (D) KAŠNJENJA ILI PREKIDANJE PRISTUPA PROGRAMU; (E) BILO KAKAV NEOVLAŠĆENI PRISTUP ILI KORIŠĆENJE SERVERA NA KOJIMA SE NALAZI OVAJ SAJT ILI BILO KOJI SAJT TREĆIH LICA I/ILI BILO KOJI I SVI LIČNI PODACI USKLADIŠTENI TAMO, (F) BILO KAKAV PREKID ILI PRESTANAK PRENOSA NA OVAJ SAJT ILI LOKACIJE TREĆIH LICA, (G) BILO KOJE GREŠKE, VIRUSE, TROJANSKE KONJE ILI SLIČNO, KOJI SE MOGU PRENETI NA ILI PREKO LOKACIJE ROBNOG MIRISA ILI BILO KOG TREĆEG LICA PROGRAM I/ILI BILO KOJE NAGRADE ILI BENEFICIJE KOJE SU TAMO POVEZANE; (H) NEISPLAĆIVANJE PODATAKA, GUBITAK, KRAĐA, POGREŠNO PREVOĐENJE, POGREŠNO IZVRŠENJE, KORUPCIJA, UNIŠTENJE ILI DRUGA IZMENA; ILI (I) DOGAĐAJE IZVAN NAŠE RAZUMNE KONTROLE.

7.3. SLAŽETE SE DA, U PUNOJ MERI DOZVOLJENOJ ZAKONOM, NI ROBNI MIRISI NI NJENE PODRUŽNICE, FILIJALE, PARTNERI, IZDAVAOCI LICENCI ILI LICA ILI ENTITETI KOJI SU ISTI U PRIVILEGIJAMA I NJIHOVI ZAPOSLENI, SLUŽBENICI, DIREKTORI I AGENTI NEĆE BITI ODGOVORNI ILI ODGOVORNI ZA BILO KAKVU INDIREKTNU, POSEBNU, PRIMERNU, KAZNENU, SLUČAJNU ILI POSLEDIČNU ŠTETU BILO KOJE VRSTE (UKLJUČUJUĆI IZGUBLJENU DOBIT) U VEZI SA PROGRAMOM I/ILI VAŠIM UČEŠĆEM U PROGRAMU I/ILI VAŠEM UČEŠĆU ISKUPLJENJE ILI KORIŠĆENJE BILO KOJE PROGRAMSKE NAGRADE ILI KORISTI, BEZ OBZIRA NA OBLIK RADNJE BILO U UGOVORU, TORTU ILI NA NEKI DRUGI NAČIN, ČAK I AKO SMO OBAVEŠTENI O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE, I NI U KOM SLUČAJU NAŠA MAKSIMALNA AGREGATNA ODGOVORNOST NEĆE PREMAŠITI STO DOLARA (100,00 DOLARA).

7.4. SLAŽETE SE DA NIKAKVE ZAHTEVE ILI UZROKE RADNJE KOJI PROISTIČU IZ, ILI U VEZI SA, OVIM USLOVIMA, VAŠIM UČEŠĆEM U PROGRAMU I/ILI VAŠIM ISKUPLJENJEM ILI KORIŠĆENJEM BILO KAKVE NAGRADE ILI KORISTI U OKVIRU PROGRAMA, NE MOŽETE DONETI VIŠE OD JEDNE (1) GODINE NAKON ŠTO SE POJAVI UZROK RADNJE. U MERI U KOJOJ JE TO ZAKONOM DOZVOLJENO, UKOLIKO IMATE SPOR SA NAMA U VEZI SA PROGRAMOM ILI STE NEZADOVOLJNI PROGRAMOM, VAŠ JEDINI PRAVNI LEK JE PRESTANAK ČLANSTVA U PROGRAMU I MI NEĆEMO IMATI DRUGU OBAVEZU, ODGOVORNOST ILI ODGOVORNOST PREMA VAMA, OSIM U ODELJKU 7.3 IZNAD.

 1. NEUSAGLAŠEVANJE

U PUNOJ MERI DOZVOLJENOJ VAŽEĆIM ZAKONOM, PRISTAJETE DA BRANITE, ZADUŽUJETE I DRŽITE BEZOPASNE ROBNE MIRISE, NJENE PODRUŽNICE, FILIJALE, PARTNERE, ČLANOVE, SLUŽBENIKE, DIREKTORE, ZAPOSLENE, AGENTE, IZDAVAOCE, DOBAVLJAČE, DOBAVLJAČE, PROIZVOĐAČE I DISTRIBUTERE IZ I PROTIV SVIH ZAHTEVA TREĆIH STRANA, RADNJI, ZAHTEVA, TUŽBI, PRITUŽBI, ŠTETE, GUBITAKA, TROŠKOVA, TROŠKOVA I TROŠKOVA (UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA ADVOKATE PROISTIČE IZ ILI U VEZI SA (I) VAŠIM UČEŠĆEM U PROGRAMU, (II) VAŠIM ISKUPLJENJEM ILI KORIŠĆENJEM BILO KAKVIH NAGRADA ILI POGODNOSTI POVEZANIH SA PROGRAMOM, I/ILI (III) VAŠEG KRŠENJA BILO KOG OD OVIH USLOVA. ZADRŽAVAMO PRAVO DA PREUZMEMO ISKLJUČIVU KONTROLU I ODBRANU SVAKOG ZAHTEVA KOJI PODLEŽE OVOM USAGLAŠAVANJE OD STRANE VAS, U KOM SLUČAJU ĆETE U POTPUNOSTI SARAĐIVATI SA NAMA U SPROVOĐENJU BILO KAKVE I SVIH RASPOLOŽIVIH ODBRANA.

 1. ZAKON O UPRAVLJANJU

Program i svaki spor koji proističe iz ili u vezi sa Programom, uključujući ove Uslove, biće regulisani i protumačeni u skladu sa zakonima države Njujork bez davanja efekta bilo kakvom sukobu zakonskih odredbi.

 1. OBAVEŠTENJE STANOVNICIMA NJU DŽERSIJA

Ako ste potrošač koji ostaje u Nju Džersiju, sledeće odredbe ovih Uslova se ne odnose na vas (i ne ograničavaju nikakva prava koja možda imate) do te mere da su nesprovodive po zakonu Nju Džersija: (a) u odeljku 7.3 iznad, odricanje odgovornosti za bilo koje indirektno, slučajno, posledično, posebno, primerna ili kaznena odšteta bilo koje vrste i ograničenje odgovornosti za izgubljenu dobit, štetu, gubitak ili povredu (na primer, u meri u kojoj je nesprovodiva u skladu sa Zakonom o kaznenoj šteti u Nju Džersiju, Zakonom o odgovornosti proizvoda nju Džersija, Komercijalnim kodom Nju Džersija ili Zakonom o prevarama potrošača Nju Džersija; (b) u odeljku 7.3 iznad, primena ograničenja odgovornosti za povraćaj štete koja nastaje pod ugovorom, tortom ili bilo kojom drugom teorijom (na primer, u meri u kojoj se takva šteta oporavlja od strane potrošača u skladu sa zakonom Nju Džersija, uključujući Zakon o odgovornosti proizvoda iz Nju Džersija); (c) u odeljku 8 iznad, uslov da se na taj način zadužuju robni mirisi (na primer, u meri u kojoj je obim takvog poništenja zabranjen po zakonu Nju Džersija); i (d) u odeljku 9.1 iznad, odredba njujorškog zakona o upravljanju (na primer, u meri u kojoj vaša prava kao potrošača koji oseda u Nju Džersiju moraju da se rukovode zakonom Nju Džersija).

 1. KORISNIČKI SERVIS

Za informacije o Programu ili vašem članstvu obratite se našem timu korisničkog servisa putem e-pošte na broj customerservice@commodityfragrances.com ili telefonom na +1 (920) 696-9208, pet (5) dana u nedelji, između 9:00 ujutru do 5:00 časova po istočnom vremenu. Takođe posetite naša najčešća pitanja za odgovore na najčešća pitanja o Programu

 

Smernice

Privatnosti

Obaveštenje o privatnosti

Poslednje ažurirano Oktobar 29, 2021

 

Hvala vam što ste izabrali da budete deo naše zajednice u Robnom mirisu EU BV, poslujući kao Roba ("Roba", "mi", "mi" ili "naš"). Posvećeni smo zaštiti vaših ličnih informacija i vašeg prava na privatnost. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovim obaveštenjem o privatnosti ili našom praksom u vezi sa vašim ličnim informacijama, molimo vas da nas kontaktirate na customerserviceEU@commodityfragrances.com.

Ovo obaveštenje o privatnosti opisuje kako možemo da koristimo vaše informacije ako:

- Posetite naš sajt u https://commodityfragrances.eu

- Uključite se sa nama na druge srodne načine ― uključujući bilo koju prodaju, marketing ili događaje

 

U ovom obaveštenju o privatnosti, ako se pozivamo na:

- "Vebsajt", mislimo na bilo koji naš veb sajt koji upućuje ili povezuje sa ovom politikom

- "Usluge", mislimo na naš Veb sajt i druge srodne usluge, uključujući bilo kakvu prodaju, marketing ili događaje

Svrha ovog obaveštenja o privatnosti je da vam na najjasniji mogući način objasnimo koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u odnosu na njega. Ako u ovom obaveštenju o privatnosti postoje uslovi sa kojima se ne slažete, odmah prekinjeno korišćenje naših Usluga.

Molimo vas da pažljivo pročitate ovo obaveštenje o privatnosti, jer će vam pomoći da razumete šta radimo sa informacijama koje prikupljamo.

 

Sadržaj
1. Koje informacije prikupljamo?
2. Kako koristimo vaše informacije?
3. Da li će vaše informacije biti podeljene sa nekim?
4. Sa kim će vaše informacije biti podeljene?
5. Da li koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja?
6. Kako postupamo sa našim društvenim prijavama?
7. Da li se vaše informacije prenose na međunarodnom nivou?
8. Koliko dugo čuvamo vaše informacije?
9. Kako da vaše informacije budu bezbedne?
10. Koja su vaša prava na privatnost?
11. Kontrole za funkcije koje se ne prate
12. Da li ažuriramo ovo obaveštenje?
13. Kako možete da nas kontaktirate u vezi ovog obaveštenja?
14. Kako možete da pregledate, ažurirate ili izbrišete podatke koje prikupljamo?

 

 

 

1. Koje informacije prikupljamo?
 Lične informacije koje nam otkrivate

 Ukratko:Prikupljamo lične informacije koje nam dostavite.

Prikupljamo lične informacije koje nam dobrovoljno dostavite kada se registrujete na Sajtu, izražavamo interesovanje za dobijanje informacija o nama ili našim proizvodima i Uslugama, kada učestvujete u aktivnostima na Veb lokaciji (kao što je postavljanje poruka na našim online forumima ili ulazak na konkurse, konkurse ili giveaway-ove) ili na neki drugi način kada nas kontaktirate.

Lične informacije koje prikupljamo zavise od konteksta vaše interakcije sa nama i Veb lokacije, izbora koje pravite i proizvoda i funkcija koje koristite. Lične informacije koje prikupljamo mogu da uključuju sledeće:

 

Lične informacije koje ste vi dostavili. 

Sakupljamo imena; e-adrese; telefonski brojevi; poštanske adrese; adrese fakturisanja; korisnička imena; Lozinke; kontakt ili podatke potvrde identiteta; i druge slične informacije.

 

Podaci o plaćanju. 

Možemo da prikupimo podatke neophodne za obradu vaše uplate ako obavite kupovinu, kao što je broj vašeg instrumenta plaćanja (kao što je broj kreditne kartice) i bezbednosni kôd povezan sa vašim instrumentom plaćanja. Sve podatke o plaćanju čuvaju Shopify Payments i PayPal. Njihove veze obaveštenja o privatnosti možete pronaći ovde: https://www.shopify.com/legal/privacy i https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full.

 

Podaci za prijavljivanje na društvene mreže. 

Možemo vam pružiti opciju da se registrujete kod nas koristeći vaše postojeće detalje naloga na društvenim mrežama, kao što su vaš Facebook, Twitter ili drugi nalog na društvenim mrežama. Ukoliko se odlučite da se registrujete na ovaj način, u nastavku ćemo prikupiti informacije opisane u odeljku pod nazivom "Kako postupamo sa vašim društvenim prijavama".

Svi lični podaci koje nam dostavite moraju biti istiniti, potpuni i tačni i morate nas obavestiti o svim promenama takvih ličnih informacija.

 

Informacije se automatski prikupljaju

 Ukratko: neke informacije — kao što su vaša Internet Protocol (IP) adresa i/ili karakteristike pregledača i uređaja – prikupljaju se automatski kada posetite naš Veb lokaciju.

Prilikom posete, korišćenja Ili navigacije kroz Veb lokaciju automatski prikupljamo određene informacije. Ove informacije ne otkrivaju vaš određeni identitet (kao što su vaše ime ili kontakt informacije) ali mogu da uključuju informacije o uređaju i korišćenju, kao što su IP adresa, karakteristike pregledača i uređaja, operativni sistem, željene opcije jezika, referentne URL adrese, ime uređaja, zemlja, lokacija, informacije o tome kako i kada koristite našu Veb lokaciju i druge tehničke informacije. Ove informacije su prvenstveno potrebne za održavanje bezbednosti i rada našeg Veb sajta, kao i za našu internu analitiku i potrebe izveštavanja.

Kao i mnoga preduzeća, informacije prikupljamo i putem kolačića i sličnih tehnologija. Više o ovome možete saznati u našem Obaveštenju o kolačićima: https://commodityfragrances.eu/pages/policies?tab-policies=cookie.

 

Informacije koje prikupljamo uključuju:
 • Evidencija i podaci o korišćenju. Podaci o evidenciji i korišćenju su informacije vezane za usluge, dijagnostiku, korišćenje i performanse koje naši serveri automatski prikupljaju kada pristupate ili koristite naš Veb sajt

 • i koje beležimo u datotekama evidencije. U zavisnosti od toga kako komunicirate sa nama, podaci evidencije mogu da uključuju vašu IP adresu, informacije o uređaju, tip pregledača i postavke i informacije o vašoj aktivnosti na Veb lokaciji (kao što su oznake datuma/vremena povezane sa vašom upotrebom, stranice i datoteke koje pregledate, pretrage i druge radnje koje preduzmete kao što su funkcije koje koristite), informacije o događajima uređaja (kao što je sistemska aktivnost, izveštaje o greškama (koji se ponekad nazivaju 'ispisi pada sistema') i postavke hardvera).

 • Podaci o uređaju. Prikupljamo podatke o uređaju kao što su informacije o računaru, telefonu, tabletu ili drugom uređaju koji koristite za pristup Veb lokaciji. U zavisnosti od uređaja koji se koristi, ovi podaci o uređaju mogu da sadrže informacije kao što su IP adresa (ili proxy server), identifikacioni brojevi uređaja i aplikacija, lokacija, tip pregledača, dobavljač Internet usluga hardverskog modela i/ili mobilni operater, informacije o operativnom sistemu i konfiguraciji sistema.

 • Podaci o lokaciji. Prikupljamo podatke o lokaciji kao što su informacije o lokaciji uređaja, koje mogu biti precizne ili neprecizne. Koliko informacija prikupljamo zavisi od tipa i postavki uređaja koji koristite za pristup Veb lokaciji. Na primer, možemo da koristimo GPS i druge tehnologije za prikupljanje podataka o geolokaciji koji nam govore o vašoj trenutnoj lokaciji (na osnovu vaše IP adrese). Možete da odbijete saglasnost da nam dozvolite da prikupimo ove informacije odbijanjem pristupa informacijama ili onemogućavanjem postavke lokacije na uređaju. Međutim, ako odaberete da odbijete saglasnost, možda nećete moći da koristite određene aspekte Usluga.

 

 

2. Kako koristimo vaše informacije?

Ukratko: Vaše informacije obrađujemo u svrhe zasnovane na legitimnim poslovnim interesima, ispunjenju našeg ugovora sa Vama, poštovanju naših zakonskih obaveza i/ili vašoj saglasnosti.

Lične informacije prikupljene putem našeg Veb sajta koristimo u različite poslovne svrhe opisane u nastavku. Vaše lične podatke obrađujemo u ove svrhe u oslanjanju na naše legitimne poslovne interese, kako bismo ušli ili izvršili ugovor sa Vama, uz Vašu saglasnost i/ili za poštovanje naših zakonskih obaveza. Ukazujemo na specifične osnove obrade na koje se oslanjamo pored svake dole navedene namene.

Koristimo informacije koje prikupljamo ili primamo:
 • Da biste olakšali kreiranje naloga i proces prijavljivanja. Ako odaberete da povežete vaš nalog sa nama sa nalogom nezavisnog proizvođača (kao što je vaš Google ili Facebook nalog), koristimo informacije koje ste nam dozvolili da prikupimo od tih trećih lica kako bismo olakšali kreiranje naloga i proces prijavljivanja za izvođenje ugovora. Više informacija potražite u odeljku ispod u kojem se kaže "Kako postupamo sa vašim društvenim prijavama?".

 • Da objavim svedočanstva. Svedočanstva objavljujemo na našem Veb sajtu koja mogu da sadrže lične informacije. Pre objavljivanja svedočenja, pribavljaćemo vašu saglasnost da koristimo vaše ime i sadržaj svedočenja. Ako želite da ažurirate ili izbrišete svoje svedočenje, kontaktirajte nas na customerserviceEU@commodityfragrances.com i obavezno uključite vaše ime, lokaciju za svedočenje i kontakt informacije.

 • Zahtevaj povratne informacije. Vaše informacije možemo da koristimo da bismo zatražili povratne informacije i da bismo vas kontaktirali u vezi sa vašim korišćenjem naše Veb lokacije.

 • Da biste omogućili komunikaciju korisnika i korisnika. Možemo da koristimo vaše informacije da bismo omogućili komunikaciju korisnika sa pristankom svakog korisnika.

 • Da biste upravljali korisničkim nalozima. Vaše informacije možemo da koristimo u svrhu upravljanja našim nalogom i njihovog održavanja u radnom redu.

 • Da vam pošaljem administrativne informacije. Vaše lične informacije možemo da koristimo da bismo vam poslali informacije o proizvodu, usluzi i novim funkcijama i/ili informacije o promenama naših odredbi, uslova i smernica.

 • Da zaštitimo naše Usluge. Vaše informacije možemo da koristimo u sklopu napora da naš Veb sajt bude bezbedan i bezbedan (na primer, za praćenje i prevenciju prevara).

 • Da sprovodimo naše odredbe, uslove i smernice u poslovne svrhe, da se pridržavamo zakonskih i regulatornih zahteva ili u vezi sa našim ugovorom.

 • Da odgovorimo na pravne zahteve i sprečimo povređivanje. Ako dobijemo sudski poziv ili drugi pravni zahtev, možda ćemo morati da proverimo podatke koje imamo da bismo utvrdili kako da odgovorimo.

 • Ispunite i upravljajte svojim naređenjima. Vaše informacije možemo da koristimo za ispunjavanje porudžbina, plaćanja, povraćaja i razmena izvršenih putem Veb lokacije i upravljanje njima.

 • Administrirate nagradne crteže i takmičenja. Vaše informacije možemo da koristimo za administriranje nagradnog žreba i takmičenja kada izaberete da učestvujete na našim takmičenjima.

 • Da biste isporučili i olakšali pružanje usluga korisniku. Možemo da koristimo vaše informacije da bismo vam pružili traženu uslugu.

 • Da biste odgovorili na upite korisnika/ponudili podršku korisnicima. Vaše informacije možemo da koristimo da bismo odgovorili na vaše upite i rešili sve potencijalne probleme koje možda imate prilikom korišćenja naših Usluga.

 • Da vam pošaljem marketinške i promotivne komunikacije. Mi i/ili naši marketinški partneri trećih strana možemo da koristimo lične informacije koje nam šaljete u naše marketinške svrhe, ako je to u skladu sa vašim marketinškim preferencijama. Na primer, kada izrazite interesovanje za dobijanje informacija o nama ili našem Veb sajtu, pretplatu na marketing ili na drugi način kontaktirate sa nama, mi ćemo prikupljati lične informacije od vas. U svakom trenutku možete da odbijete saglasnost za naše marketinške e-poruke (u nastavku pogledajte dole "Koja su vaša prava na privatnost?").

 • Isporučite ciljano oglašavanje vama. Vaše informacije možemo da koristimo za razvoj i prikazivanje personalizovanog sadržaja i oglašavanja (i rad sa trećim licima koja to rade) prilagođene vašim interesovanjima i/ili lokaciji i da bismo izmerili njegovu efikasnost. Za više informacija pogledajte naše Obaveštenje o kolačićima: https://commodityfragrances.eu/pages/policies?tab-policies=cookie.

 • U druge poslovne svrhe. Vaše informacije možemo da koristimo u druge poslovne svrhe, kao što su analiza podataka, identifikovanje trendova korišćenja, utvrđivanje efikasnosti naših promotivnih kampanja i procena i unapređenje našeg Veb sajta, proizvoda, marketinga i vašeg iskustva. Ove informacije možemo da koristimo i skladištimo u zbirnom i anonimizovanom obliku tako da nisu povezane sa pojedinačnim krajnjim korisnicima i da ne uključuju lične informacije.

 • poboljšanje korisničkog iskustva

 

 

3. Da li će vaše informacije biti podeljene sa nekim?

Ukratko: informacije delimo samo uz Vaš pristanak, da se pridržavamo zakona, da vam pružamo usluge, da štitimo vaša prava ili da ispunjavamo poslovne obaveze.

Možemo da obradimo ili podelimo vaše podatke koje držimo na osnovu sledeće pravne osnove:

 • Pristanak: Vaše podatke možemo obraditi ako ste nam dali određenu saglasnost da koristimo vaše lične podatke u određene svrhe.

 • Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obraditi kada je to razumno neophodno da bismo ostvarili svoje legitimne poslovne interese.

 • Performanse ugovora: Tamo gde smo sklopli ugovor sa vama, možemo da obradimo vaše lične podatke kako bismo ispunili uslove našeg ugovora.

 • Zakonske obaveze: Možemo otkriti vaše informacije tamo gde smo po zakonu obavezni da to učinimo kako bismo ispoštovali važeći zakon, vladine zahteve, sudski postupak, sudski nalog ili pravni proces, kao što je odgovor na sudski nalog ili sudski poziv (uključujući odgovor javnim organima da ispune zahteve nacionalne bezbednosti ili sprovođenja zakona).

 • Vitalna interesovanja: Možemo otkriti vaše informacije tamo gde smatramo da je neophodno da istražimo, sprečimo ili preduzmemo radnje u vezi sa potencijalnim kršenjem naše politike, sumnjivim malverzacijama, situacijama koje uključuju potencijalne pretnje po bezbednost bilo koje osobe i nezakonite aktivnosti, ili kao dokaz u parnici u koju smo umešani.

Preciznije, možda ćemo morati da obradimo vaše podatke ili da podelimo vaše lične podatke u sledećim situacijama:

 • Poslovni transferi. Vaše informacije možemo da delimo ili prenosimo u vezi sa bilo kakvim spajanjem, prodajom imovine preduzeća, finansiranjem ili preuzimanjem celog ili dela našeg poslovanja u drugo preduzeće.

 • Dobavljači, konsultanti i drugi pružaoci usluga nezavisnih proizvođača. Vaše podatke možemo da delimo sa nezavisnim prodavcima, pružaocima usluga, izvođačima radova ili agentima koji obavljaju usluge u naše ime ili u naše ime i zahtevamo pristup takvim informacijama da bismo to uradili. Primeri uključuju: obradu plaćanja, analizu podataka, isporuku e-pošte, hosting usluge, korisnički servis i marketinške napore. Možemo dozvoliti izabranim trećim licima da koriste tehnologiju praćenja na Veb lokaciji, što će im omogućiti da prikupljaju podatke u naše ime o tome kako komunicirate sa našim Veb sajtom tokom vremena. Ove informacije se mogu koristiti za, između ostalog, analizu i praćenje podataka, određivanje popularnosti određenog sadržaja, stranica ili funkcija i bolje razumevanje aktivnosti na mreži. Ukoliko nije opisano u ovom obaveštenju, mi ne delimo, ne prodajemo, iznajmljjujemo ili trgujemo bilo kojom od vaših informacija sa trećim licima u njihove promotivne svrhe. Imamo ugovore sa našim procesorima podataka, koji su dizajnirani da pomognu u zaštiti vaših ličnih podataka. To znači da ne mogu da urade ništa sa vašim ličnim podacima osim ako im mi to nismo naložili. Oni takođe neće deliti vaše lične podatke ni sa jednom organizacijom osim sa nama. Takođe se obavezuju da će štititi podatke koje drže u naše ime i zadržati ih u periodu koji im nalažemo.

 • Filijale. Možemo da delimo vaše informacije sa našim filijalama, u tom slučaju ćemo zahtevati od tih filijala da ispoštuje ovo obaveštenje o privatnosti. Filijale uključuju našu matičnu kompaniju i sve podružnice, zajedničke partnere u preduzećima ili druge kompanije koje kontrolišemo ili koje su pod zajedničkom kontrolom kod nas.

 

 

4. Sa kim će vaše informacije biti podeljene?

Ukratko: informacije delimo samo sa sledećim kategorijama trećih lica.

Vaše informacije delimo i otkrivamo samo sa sledećim kategorijama trećih lica. Ukoliko smo obradili Vaše podatke na osnovu vašeg pristanka i želite da opozovete vaš pristanak, molimo vas da nas kontaktirate koristeći kontakt podatke navedene u odeljku ispod pod naslovom "Kako možete da nas kontaktirate u vezi ovog obaveštenja?".

 • Procesori plaćanja

 • Dobavljač usluga ispunjenja porudžbina

 • Finansije & Računovodstvene alatke

 • Usluge analitike podataka

 • Alatke za komunikaciju i saradnju

 • Affiliate marketinški programi

 • Mreže oglasa

 • Prodajne & marketinške alatke

 • Društvene mreže

 • Usluge registracije i potvrde identiteta korisničkog naloga

 • Alatke za nadgledanje performansi

 • Retargeting Platforme

 • Dobavljači hosting usluga sajta

 • Alatke za testiranje

 • Product Engineering & Design Tools

 • Dobavljači usluga skladištenja podataka

 • Usluge računarstva u oblaku

 

 

5. Da li koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja?

Ukratko: možemo da koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i skladištenje vaših informacija.

Možemo da koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja (kao što su veb monitori i pikseli) za pristup informacijama ili skladištenje. Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete da odbijete određene kolačiće postavljene su u našem Obaveštenju o kolačićima: https://commodityfragrances.eu/pages/policies?tab-policies=cookie.

 

 

6. Kako da se nosimo sa vašim društvenim prijavama?   

Ukratko: ako odaberete da se registrujete ili prijavite u naše usluge koristeći nalog na društvenim mrežama, možda ćemo imati pristup određenim informacijama o vama.

Naš vebsajt vam nudi mogućnost registracije i prijavljivanja pomoću detalja naloga na društvenim mrežama treće strane (kao što su vaše facebook ili Twitter prijavljivanje). Tamo gde odaberete da to uradite, dobićemo određene informacije o profilu o vama od vašeg provajdera društvenih mreža. Informacije o profilu koje dobijamo mogu se razlikovati u zavisnosti od toga da li je dobavljač društvenih medija zabrinut, ali će često uključivati vaše ime, e-adresu, listu prijatelja, sliku profila, kao i druge informacije koje odaberete da objavite na takvoj platformi društvenih medija.

Informacije koje primamo koristićemo samo u svrhe opisane u ovom obaveštenju o privatnosti ili koje su vam na neki drugi način jasne na relevantnoj Veb lokaciji. Napominjemo da mi ne kontrolišemo i da nismo odgovorni za druge upotrebe vaših ličnih informacija od strane vašeg nezavisnog dobavljača društvenih mreža. Preporučujemo da pregledate njihovo obaveštenje o privatnosti da biste razumeli kako prikupljaju, koriste i dele vaše lične informacije i kako možete da podesite željene postavke privatnosti na njihovim lokacijama i aplikacijama.

 

 

7. Da li se vaše informacije prenose na međunarodnom nivou?

Ukratko: možemo da prenesemo, uskladištimo i obradimo vaše informacije u zemljama koje nisu vaše.

Naši serveri se nalaze u Sjedinjenim Državama. Ako pristupate našem Veb sajtu izvan Sjedinjenih Država, imajte na umu da vaše informacije možemo da prenesemo, uskladištimo i obradimo u našim objektima i od strane onih trećih lica sa kojima možemo da delimo vaše lične podatke (pogledajte gorenavedene "Da li će vaše informacije biti deljene sa bilo kim?"), u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama.

Ako ste rezident u Evropskom ekonomskom prostoru (EEA) ili Velikoj Britaniji (Velika Britanija), onda te zemlje možda neće nužno imati zakone o zaštiti podataka ili druge slične zakone koji su sveobuhvatni kao oni u vašoj zemlji. Međutim, mi ćemo preduzeti sve neophodne mere da zaštitimo vaše lične informacije u skladu sa ovim obaveštenjem o privatnosti i važećim zakonom.

Standardne ugovorne klauzule Evropske komisije: 

Sproveli smo mere za zaštitu vaših ličnih podataka, uključujući korišćenje Standardnih ugovornih klauzula Evropske komisije za prenos ličnih informacija između naših grupnih kompanija i između nas i naših nezavisnih provajdera. Ove odredbe zahtevaju od svih primalaca da zaštite sve lične informacije koje obrađuju potiču iz EEA ili Velike Britanije u skladu sa evropskim zakonima i propisima o zaštiti podataka. Naše standardne ugovorne klauzule se mogu dostaviti na zahtev. Primenili smo slične odgovarajuće mere zaštite sa našim pružaocima usluga i partnerima trećih strana i dodatni detalji se mogu pružiti na zahtev.

 

 

8. Koliko dugo čuvamo vaše informacije?

Ukratko: čuvamo vaše informacije onoliko dugo koliko je potrebno da bismo ispunili svrhe navedene u ovom obaveštenju o privatnosti, osim ako to zakon drugačije ne zahteva.

Vaše lične podatke čuvaćemo samo onoliko dugo koliko je to neophodno u svrhe navedene u ovom obaveštenju o privatnosti, osim ako nije potreban duži period zadržavanja ili dozvoljen zakonom (kao što su porez, računovodstvo ili drugi zakonski zahtevi). Nikakva svrha u ovom obaveštenju neće zahtevati da čuvamo vaše lične podatke duže od vremenskog perioda u kojem korisnici imaju nalog kod nas.

Kada nemamo tekuću legitimnu poslovnu potrebu za obradom vaših ličnih informacija, ili ćemo izbrisati ili anonizovati takve informacije ili, ako to nije moguće (na primer, zato što su vaši lični podaci uskladišteni u arhivi rezervnih kopija), onda ćemo bezbedno uskladištiti vaše lične podatke i izolovati ih od dalje obrade dok brisanje ne bude moguće.

 

 

9. Kako da vaše informacije budu bezbedne?

Ukratko: cilj nam je da zaštitimo vaše lične informacije putem sistema organizacionih i tehničkih bezbednosnih mera.

Sproveli smo odgovarajuće tehničke i organizacione bezbednosne mere osmišljene da zaštite bezbednost svih ličnih informacija koje obrađujemo. Međutim, uprkos našim merama zaštite i naporima da obezbedimo vaše informacije, nijedan elektronski prenos preko interneta ili tehnologije skladištenja informacija ne može biti garantovano 100% bezbedan, tako da ne možemo da obećamo ili garantujemo da hakeri, sajberkriminalci ili druga neovlašćena treća lica neće moći da pobede našu bezbednost, i nepravilno prikupljaju, pristupaju, kradu ili modifikuju vaše informacije. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše lične podatke, prenos ličnih informacija na naš Veb sajt i sa nas je na vašu odgovornost. Web lokaciji bi trebalo da pristupite samo u bezbednom okruženju.

 

 

10. Koja su vaša prava na privatnost?

 Ukratko: u nekim regionima, kao što su Evropski ekonomski prostor (EEA) i Velika Britanija (Velika Britanija), imate prava koja vam omogućavaju veći pristup i kontrolu nad vašim ličnim informacijama. U svakom trenutku možete da pregledate, promenite ili prekinete nalog.

U nekim regionima (kao što su EEA i Velika Britanija), imate određena prava u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka. One mogu da uključuju pravo (i) da zahtevaju pristup i dobiju kopiju vaših ličnih informacija, (ii) da zatraže ponovno brisanje ili brisanje; (iii) da biste ograničili obradu vaših ličnih podataka; i (iv) ako je primenljivo, na prenosivost podataka. U određenim okolnostima, takođe možete imati pravo da se usprotivite obradi vaših ličnih informacija. Da biste napravili takav zahtev, molimo vas da koristite dole navedene kontakt podatke. Razmotrićemo i postupiti po svakom zahtevu u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka.

Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših ličnih podataka, imate pravo da povučete svoj pristanak u bilo kom trenutku. Napominjemo, međutim, da to neće uticati na zakonitost obrade pre njenog povlačenja, niti će uticati na obradu vaših ličnih podataka sprovedenih u oslanjanju na zakonite osnove obrade osim pristanka.

Ako ste stanovnik EEA ili Velike Britanije i verujete da nezakonito obrađujemo vaše lične podatke, takođe imate pravo da se žalite lokalnom nadzornom organu za zaštitu podataka. Njihove kontakt podatke možete pronaći ovde: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ukoliko ste stanovnik Švajcarske, kontakt podaci za organe za zaštitu podataka dostupni su ovde: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Ukoliko imate pitanja ili komentara o svojim pravima na privatnost, možete nam poslati e-poruku customerserviceEU@commodityfragrances.com.

 

Informacije o nalogu

Ako u bilo kom trenutku želite da pregledate ili promenite informacije na nalogu ili da prekinete nalog, možete da:

 • Kontaktirajte nas koristeći navedene kontakt informacije.

Po vašem zahtevu za ukidanje naloga, deaktiviraćemo ili izbrisati vaš nalog i informacije iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, možemo zadržati neke informacije u našim datotekama da bismo sprečili prevaru, rešili probleme, pomogli u bilo kakvim istragama, primenili uslove korišćenja i/ili se pridržavali važećih zakonskih zahteva.

Kolačići i slične tehnologije: 

Većina Web pregledača je podrazumevano podešena da prihvata kolačiće. Ako želite, obično možete odabrati da podesite pregledač da uklanja kolačiće i da odbija kolačiće. Ako odaberete da uklonite kolačiće ili odbijete kolačiće, to može uticati na određene funkcije ili usluge našeg Veb sajta. Da biste dali saglasnost za oglašavanje zasnovano na interesovanjima od strane oglašivača na našem Veb sajtu posetite http://www.aboutads.info/choices/. Za više informacija pogledajte naše Obaveštenje o kolačićima: https://commodityfragrances.eu/pages/policies?tab-policies=cookie.

Odbijanje saglasnosti za marketing e-pošte: 

U svakom trenutku možete da otkažete pretplatu na naš marketinški email spisak tako što ćete kliknuti na link otkazivanja pretplate u mejlovima koje šaljemo ili tako što ćete nas kontaktirati koristeći dole navedene detalje. Zatim ćete biti uklonjeni sa marketinškog spiska e-pošte — međutim, možda ćemo i dalje komunicirati sa vama, na primer da vam šaljemo e-poruke vezane za usluge koje su neophodne za administraciju i korišćenje naloga, da odgovorimo na zahteve za uslugu ili u druge ne-marketinške svrhe. Da biste u suprotnom odbili saglasnost, možete:

 • Kontaktirajte nas koristeći navedene kontakt informacije.

 

 

11. Kontrole za funkcije koje se ne prate

Većina Veb pregledača i nekih mobilnih operativnih sistema i mobilnih aplikacija uključuju funkciju Do-Not-Track ("DNT") ili postavku koju možete da aktivirate da biste signalizirali da vaša željena privatnost ne sadrži podatke o aktivnostima pregledanja na mreži koje se nadgledaju i prikupljaju. U ovoj fazi nijedan ujednačeni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala nije finalizovan. Kao takvi, trenutno ne reagujemo na signale pregledača DNT ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski komunicira vaš izbor da se ne prati na mreži. Ako se usvoji standard za onlajn praćenje koji moramo slediti u budućnosti, obavestićemo vas o toj praksi u izmenjenoj verziji ovog obaveštenja o privatnosti. 

 

 

12. Da li ažuriramo ovo obaveštenje? 

Ukratko: Da , ažuriraćemo ovo obaveštenje po potrebi da bismo ostali u skladu sa relevantnim zakonima. 

Ovo obaveštenje o privatnosti možemo da ažuriramo s vremena na vreme. Ažurirana verzija će biti naznačena ažuriranim datumom "Revised" i ažurirana verzija će biti efikasna čim bude dostupna. Ako izvršimo materijalne promene u ovom obaveštenju o privatnosti, možemo vas obavestiti tako što ćemo objaviti obaveštenje o takvim promenama ili direktno vam poslati obaveštenje. Ohrabrujemo vas da često pregledate ovo obaveštenje o privatnosti kako biste bili informisani o tome kako štitimo vaše informacije.

 

 

13. Kako možete da nas kontaktirate u vezi ovog obaveštenja?

Ukoliko imate pitanja ili komentara u vezi sa ovim obaveštenjem, možete nam poslati e-poruku customerserviceEU@commodityfragrances.com ili putem pošte na adresu:
 

Robni mirisi EU BV

Rhijnspoorplein 10-38

Amsterdam, Severna Holandija 1018TX

Holandija

 

 

14. Kako možete da pregledate, ažurirate ili izbrišete podatke koje prikupljamo od vas?

Na osnovu važećih zakona vaše zemlje, možda ćete imati pravo da zatražite pristup ličnim informacijama koje prikupljamo od vas, promenite te informacije ili ih izbrišete u nekim okolnostima. Da biste zatražili da pregledate, ažurirate ili izbrišete svoje lične podatke, molimo vas da obrazac zahteva prosledite klikom ovde.

 

 

Kolaиiж

Politika kolačića

Poslednji put ažurirao/la Novembar 04, 2021

 

Ova Politika kolačića objašnjava kako Robni mirisi EU BV ("Kompanija", "mi", "mi" i "naši") koriste kolačiće i slične tehnologije da bi vas prepoznali kada posetite naše veb-sajtove na adresi https://commodityfragrances.eu, ("Veb sajtovi"). To objašnjava koje su to tehnologije i zašto ih koristimo, kao i vaša prava da kontrolišete našu upotrebu.

U nekim slučajevima možemo da koristimo kolačiće za prikupljanje ličnih informacija ili to postaju lične informacije ako ih kombinujemo sa drugim informacijama.

 

Šta su kolačići?

Kolačići su male datoteke sa podacima koje se posjete na vaš računar ili mobilni uređaj kada posetite veb lokaciju. Vlasnike veb lokacija široko koriste kolačići kako bi njihove veb lokacije uspele ili radili efikasnije, kao i da bi pružili informacije o izveštavanju.

Kolačići koje je postavio vlasnik veb sajta (u ovom slučaju Robni mirisi EU BV) nazivaju se "kolačići prve žurke". Kolačići koje su postavile strane koje nisu vlasnik Veb lokacije nazivaju se "kolačići treće strane". Kolačići trećih lica omogućavaju da se funkcije ili funkcionalnosti trećih lica obezbede na veb lokaciji ili preko njih (npr. kao što su oglašavanje, interaktivni sadržaj i analitika). Strane koje postavljaju ove kolačiće trećih lica mogu da prepoznaju vaš računar i kada posećuje dati veb sajt, kao i kada posećuje određene druge Veb lokacije.

 

Zašto koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće prve i treće strane iz više razloga. Neki kolačići su potrebni iz tehničkih razloga da bi naše Veb lokacije delovale, a mi ih nazivamo "suštinskim" ili "strogo neophodnim" kolačićima. Drugi kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo i ciljamo interese naših korisnika kako bismo poboljšali iskustvo na našim online svojstvima. Treća lica služe kolačiće preko naših Veb lokacija u reklamne, analitičke i druge svrhe. Ovo je detaljnije opisano u nastavku.

U nastavku su opisani specifični tipovi kolačića prve i treće strane koji se služe preko naših Veb lokacija i svrhe koje obavljaju (imajte uvesti da se određeni kolačići koji se serviraju mogu razlikovati u zavisnosti od određenih Online svojstava koja posećujete):

 

Kako mogu da kontrolišem kolačiće?

Imate pravo da odlučite da li da prihvatite ili odbijete kolačiće. Prava na kolačiće možete da ostvarite postavljanjem željenih opcija u upravljaču saglasnosti za kolačiće. Upravljač saglasnosti za kolačiće vam omogućava da izaberete koje kategorije kolačića prihvatate ili odbijate. Esencijalni kolačići se ne mogu odbaciti jer su strogo neophodni da bi vam pružili usluge.

Upravljač saglasnosti za kolačiće možete pronaći u baneru sa obaveštenjima i na našem veb sajtu. Ako odaberete da odbijete kolačiće, i dalje možete koristiti naš veb sajt iako je vaš pristup nekim funkcionalnostima i oblastima našeg veb sajta možda ograničen. Takođe možete da podesite ili izmenite kontrole Veb pregledača da biste prihvatili ili odbili kolačiće. Kako se načini na koje možete da odbijete kolačiće putem kontrola veb pregledača razlikuju od pregledača do pregledača, trebalo bi da posetite meni pomoći pregledača da biste dobili više informacija.

Pored toga, većina reklamnih mreža vam nudi način da odbijete saglasnost za ciljano oglašavanje. Ako želite da saznate više informacija, posetite http://www.aboutads.info/choices/ ili http://www.youronlinechoices.com.

Specifični tipovi kolačića prve i treće strane koji se služe preko naših Veb lokacija i svrhe koje obavljaju opisani su u dole navedenoj tabeli (imajte uvesti da se određeni kolačići koji se serviraju mogu razlikovati u zavisnosti od određenih online svojstava koja posećujete):

 

Esencijalni kolačići veb lokacija:

Ovi kolačići su strogo neophodni da bi vam pružili usluge dostupne putem naših Veb lokacija i da biste koristili neke od njegovih funkcija, kao što je pristup bezbednim oblastima.

Ime: __tlbcpv
Svrhu: Koristi se za snimanje jedinstvenih pogleda posetilaca na reklamni natpis saglasnosti.
Dobavljača: .termly.io
Usluga: Smernice za privatnost usluge sa terminom  
Zemlja: Sjedinjene Države
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 godina
Kolačići analitike i prilagođavanja:

Ovi kolačići prikupljaju informacije koje se koriste ili u agregatnom obliku da bi nam pomogli da razumemo kako se naše Veb lokacije koriste ili koliko su efikasne naše marketinške kampanje ili da nam pomognu da prilagodimo naše Veb lokacije za vas.

Ime: _s
Svrhu: Kupujte analitiku.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: _y
Svrhu: Kupujte analitiku.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Ime: _shopify_s
Svrhu: Kupujte analitiku.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: #collect
Svrhu: Šalje podatke kao što su ponašanje posetilaca i uređaj u Google Analytics. U stanju je da prati posetioca preko marketinških kanala i uređaja. To je kolačić tipa piksela čiji aktivnost traje u okviru sesije pregledanja.
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: Google Analytics View Politika privatnosti usluge  
Zemlja: Sjedinjene Države
Tip: pixel_tracker
Ističe u: Sesije
Ime: _Gid
Svrhu: Čuva unos jedinstvenog ID-a koji se zatim koristi za prikupljanje statističkih podataka o korišćenju Veb lokacije od strane posetilaca. To je HTTP tip kolačića i ističe nakon sesije pregledanja.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Google Analytics View Politika privatnosti usluge  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 dan
Ime: _shopify_y
Svrhu: Kupujte analitiku.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Ime: _ga
Svrhu: On beleži određeni ID koji korisnik koristi za prikupljanje podataka o korišćenju Veb lokacije. To je HTTP kolačić koji ističe posle 2 godine.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Google Analytics View Politika privatnosti usluge  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 godina 11 meseci 29 dana
Ime: _gat
Svrhu: Koristi se za praćenje broja zahteva Google Analytics servera prilikom korišćenja Google Tag Manager-a
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Google Analytics View Politika privatnosti usluge  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 minut
Kolačići za oglašavanje:

Ovi kolačići se koriste da bi vam reklamne poruke bili relevantnije. Oni obavljaju funkcije kao što je sprečavanje stalnog ponovnih pojavljivanje istih oglasa, obezbeđivanje pravilnog prikazivanja oglasa za oglašivače, a u nekim slučajevima i izbor reklama koje se zasnivaju na vašim interesovanjima.

Ime: _orig_referrer
Svrhu: Pratite landing pages.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: _shopify_sa_t
Svrhu: Shopify analitika koja se odnosi na marketing & preporuke.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: _landing_page
Svrhu: Pratite landing pages.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: _shopify_sa_p
Svrhu: Shopify analitika koja se odnosi na marketing & preporuke.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: _tracking_consent
Svrhu: Željene postavke praćenja.
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: Shopify.com view service privacy policy  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Neklasifikovani kolačići:

Ovo su kolačići koji još nisu kategorizovani. U procesu smo klasifikovanja ovih kolačića uz pomoć njihovih provajdera.

Ime: lokalizacija
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: cart_currency
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: _shopify_tm
Svrhu: __________
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: server_cookie
Ističe u: 30 minuta
Ime: __kla_viewed
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: html_local_storage
Ističe u: Uporni
Ime: __kla_id
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 godina 11 meseci 29 dana
Ime: _shopify_tw
Svrhu: __________
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: _shopify_m
Svrhu: __________
Dobavljača: .commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: server_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Ime: secure_customer_sig
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 11 meseci 30 dana
Ime: shopify_pay_redirect
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 1 sat
Ime: keep_alive
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: 14 dana
Ime: cozyHash
Svrhu: __________
Dobavljača: commodityfragrances.eu
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: http_cookie
Ističe u: Sesije
Ime: _pay_session
Svrhu: __________
Dobavljača: shop.app
Usluga: __________  
Zemlja: Kanada
Tip: server_cookie
Ističe u: Sesije
Šta je sa drugim tehnologijama praćenja, kao što su veb monitori?

Kolačići nisu jedini način da prepoznate ili pratite posetioce veb lokacije. Možemo da koristimo druge, slične tehnologije s vremena na vreme, kao što su veb monitori (ponekad se nazivaju "pikseli za praćenje" ili "jasni gifovi"). To su male grafičke datoteke koje sadrže jedinstveni identifikator koji nam omogućava da prepoznamo kada je neko posetio naše Veb lokacije ili otvorio e-poruku uključujući i njih. To nam omogućava, na primer, da pratimo saobraćajne obrasce korisnika sa jedne stranice unutar veb lokacije na drugu, da isporučujemo ili komuniciramo sa kolačićima, da razumemo da li ste došli na veb lokaciju sa onlajn reklame prikazane na veb lokaciji nezavisnog proizvođača, da poboljšamo performanse lokacije i izmerimo uspeh marketinških kampanja putem e-pošte. U mnogim slučajevima, ove tehnologije se oslanjaju na kolačiće da ispravno funkcionišu, tako da će opadajući kolačići ugroziti njihovo funkcionisanje.

 

Da li koristite Flash kolačiće ili lokalne deljene objekte?

Veb lokacije takođe mogu da koriste takozvane "Fleš kolačiće" (poznate i kao Lokalni deljeni objekti ili "LSOs") za prikupljanje i skladištenje informacija o vašem korišćenju naših usluga, sprečavanju prevara i drugim operacijama na lokaciji.

Ako ne želite da Flash kolačići budu uskladišteni na računaru, možete podesiti postavke flash plejera da blokira skladište Flash kolačića pomoću alatki koje se nalaze na panelu za postavke skladištenja veb lokacija. Flash kolačiće možete kontrolisati i tako što ćete ići na Panel za globalna podešavanja skladišta i slediti uputstva (koja mogu da sadrže uputstva koja objašnjavaju, na primer, kako da izbrišete postojeće Flash kolačiće (koji se odnose na "informacije" na macromedia sajtu), kako da sprečite da Flash LSO-i budu postavljeni na vaš računar bez vašeg pitanja i (za Flash Player 8 i novije) kako da blokirate Flash kolačiće koje operator ne isporučuje stranica na kojoj se u to vreme naрete).

Imajte uvesti da podešavanje Flash Playera da ograničava ili ograničava prihvatanje Flash kolačića može da smanji ili omete funkcionalnost nekih Flash aplikacija, uključujući, potencijalno, Flash aplikacije koje se koriste u vezi sa našim uslugama ili sadržajem na mreži.

 

Da li služite ciljano oglašavanje?

Treća lica mogu da služe kolačiće na vašem računaru ili mobilnom uređaju kako bi služili oglašavanje putem naših Veb lokacija. Ova preduzeća mogu da koriste informacije o vašim posetama ovoj i drugim Veb lokacijama da bi obezbedila relevantne oglase o robi i uslugama koje vas mogu zanimati. Oni takođe mogu da koriste tehnologiju koja se koristi za merenje efikasnosti oglasa. To se može postići korišćenjem kolačića ili veb monitora za prikupljanje informacija o vašim posetama ovoj i drugim lokacijama kako bi vam pružili relevantne oglase o robi i uslugama od potencijalnog interesa. Informacije prikupljene putem ovog procesa ne omogućavaju nama ili njima da identifikujemo vaše ime, kontakt podatke ili druge detalje koji vas direktno identifikuju ukoliko ne odaberete da ih navedete.

 

Koliko često ćete ažurirati ovu politiku kolačića?

Ovu Politiku kolačića možemo ažurirati s vremena na vreme kako bismo odrazili, na primer, promene kolačića koje koristimo ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga. Molimo vas da stoga ponovo redovno posećujete ovu Politiku o kolačićima kako biste ostali informisani o našoj upotrebi kolačića i srodnih tehnologija.

Datum na vrhu ove politike kolačića ukazuje na to kada je poslednji put ažuriran.

 

Gde mogu da dobijem dodatne informacije?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našom upotrebom kolačića ili drugih tehnologija, pošaljite nam e-poruku na customerserviceeu@commodityfragrances.com ili putem pošte na adresu:

 

Robni mirisi EU BV

Rhijnspoorplein 10-38

Amsterdam, Severna Holandija 1018TX

Holandija

Tel: (+31)20 308 2238

Odredbe i uslovi
ODREDBE I USLOVI
Poslednji put ažurirano 06. decembra 2021.
Ovi Uslovi korišćenja predstavljaju pravno obavezujući sporazum napravljen između vas, bilo lično ili u ime entiteta ("vi") i Robni mirisi EU BV, poslovanje kao Roba ("Roba", "Smo", "Nas", ili »Naљ"), što se tiče vašeg pristupa i korišćenja https://commodityfragrances.eu veb lokaciju, kao i bilo koji drugi medijski obrazac, medijski kanal, mobilnu veb lokaciju ili mobilnu aplikaciju povezanu, povezanu ili na drugi način povezanu sa tom lokacijom (kolektivno, "Sajt"). Registrovani smo u the Holandija i imamo našu registrovanu kancelariju u Rhijnspoorplein 10-38, Amsterdam, Severna Holandija 1018TX. Naš poreski broj je NL8627.57.745.B.01. Slažete se da ste pristupom Sajtu pročitali, razumeli i složili se da budete vezani svim ovim Uslovima korišćenja. AKO SE NE SLAŽETE SA SVIM OVIM USLOVIMA KORIŠĆENJA, ONDA VAM JE IZRIČITO ZABRANJENO KORIŠĆENJE SAJTA I MORATE ODMAH PREKINUTI UPOTREBU.
Dodatni odredbe i uslovi ili dokumenti koji mogu biti proknjiženi na Sajtu s vremena na vreme su ovim izričito uvršteni u referencu. Zadržavamo pravo, po sopstvenom nahođenju, da izvršimo izmene ili izmene ovih Uslova korišćenja s vremena na vreme. Obavestićemo vas o bilo kakvim promenama ažuriranjem datuma "Poslednji put ažurirano" ovih Uslova korišćenja, a vi se odričete bilo kakvog prava na primanje određenog obaveštenja o svakoj takvoj promeni. Uverite se da proveravate primenljive Uslove svaki put kada koristite naš Sajt kako biste razumeli koji uslovi važe. Bićete podložni i smatraće se da ste upoznati sa i da ste prihvatili promene u bilo kojim izmenjenim Uslovima korišćenja kontinuiranim korišćenjem Sajta nakon datuma objavljivanja tako izmenjenih Uslova korišćenja.
Informacije navedene na Sajtu nisu namenjene distribuciji ili korišćenju od strane bilo kog lica ili entiteta u bilo kojoj nadležnosti ili zemlji u kojoj bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti sa zakonom ili propisima ili koji bi nas podvrgli bilo kakvom zahtevu za registraciju u okviru takve nadležnosti ili zemlje. U skladu sa tim, ona lica koja se odluče da pristupe Sajtu sa drugih lokacija to rade na sopstvenu inicijativu i isključivo su odgovorna za poštovanje lokalnih zakona, ako i u meri u kojoj su lokalni zakoni primenljivi.
Svi korisnici koji su maloletnici u nadležnosti u kojoj borave (generalno mlađi od 18 godina) moraju da imaju dozvolu, i da budu direktno nadgledani od strane roditelja ili staratelja da bi koristili Sajt. Ako ste maloletnik, morate da pročitate roditelja ili staratelja i da se pre toga složite sa ovim Uslovima korišćenja lokacije.
2.PRAVA INTELEKTUALNE  SVOJINE
Osim ako nije drugačije naznačeno, Sajt je naše vlasničko vlasništvo i sav izvorni kod, baze podataka, funkcionalnosti, softvera, dizajna veb lokacija, audio, video zapisa, teksta, fotografija i grafike na Sajtu (kolektivno, "Sadržaj") i žigova, oznaka usluga i logotipa koji se tamo nalaze ("Oznake") su u vlasništvu ili su nam pod kontrolom ili su licencirani, a zaštićeni su zakonima o autorskim pravima i žigovima i raznim drugim zakonima o intelektualnoj svojini i zakonima o nelojalnoj konkurenciji međunarodnim zakonima o autorskim pravima i međunarodnim konvencijama. Sadržaj i oznake su obezbeđeni na lokaciji "AS IS" samo za vaše informacije i samo za ličnu upotrebu. Osim kao što je izričito navedeno u ovim Uslovima korišćenja, nijedan deo Sajta i nijedan Sadržaj ili oznake ne mogu biti kopirani, reprodukovani, agregirani, ponovo objavljeni, otpremljeni, postavljeni, javno prikazani, kodirani, prevedeni, distribuirani, prodati, licencirani ili na drugi način iskorišćeni u bilo koju komercijalnu svrhu, bez naše izričite prethodne pismene dozvole.
Pod uslovom da imate pravo da koristite Lokaciju, dobijate ograničenu licencu za pristup i korišćenje Lokacije i preuzimanje ili štampanje kopije bilo kog dela Sadržaja kojem ste pravilno pristupili isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Sva prava koja vam nismo izričito dodeljeni zadržavamo na Sajtu, Sadržaju i Oznakama.
3.KORISNIČKA  PREDSTAVNIŠTVA
Korišćenjem Sajta zastupate i garantujete da: (1) sve informacije o registraciji koje podnesete biće tačne, tačne, aktuelne i potpune; (2) zadržaćete tačnost takvih informacija i po potrebi odmah ažurirati takve informacije o registraciji; (3) imate zakonske kapacitete i slažete se da se pridržavate ovih Uslova korišćenja; (4) niste maloletnik u nadležnosti u kojoj boravite, ili ako je maloletnik, dobili ste dozvolu roditelja da koristite Lokaciju; (5) nećete pristupiti Sajtu putem automatizovanih ili neljudih sredstava, bilo putem bota, skripte ili na neki drugi način; (6) nećete koristiti Sajt u bilo koje nezakonite ili neovlašćene svrhe; i (7) vaše korišćenje Sajta neće prekršiti nijedan važeći zakon ili propis.
Ako pružite bilo kakve informacije koje su neistinite, netačne, a ne aktuelne ili nepotpune, imamo pravo da obustavimo ili prekinemo vaš nalog i odbijemo bilo kakvu trenutnu ili buduću upotrebu Sajta (ili bilo kog dela).
4.REGISTRACIJA  KORISNIKA
Možda će biti potrebno da se registrujete na Lokaciji. Slažete se da vaša lozinka ostane poverljiva i biće odgovorna za svu upotrebu vašeg naloga i lozinke. Zadržavamo pravo da uklonimo, povratimo ili promenimo korisničko ime koje izaberete ako utvrdimo, po sopstvenom nahođenju, da je takvo korisničko ime neprikladno, nepristojno ili na neki drugi način zamerljivo.
5.PROIZVODI 
Činimo sve što preciznije da prikažemo boje, funkcije, specifikacije i detalje proizvoda dostupnih na Sajtu. Međutim, ne garantujemo da će boje, funkcije, specifikacije i detalji proizvoda biti tačni, potpuni, pouzdani, aktuelni ili oslobođeni drugih grešaka, a vaš elektronski ekran možda neće precizno odražavati stvarne boje i detalje proizvoda. Svi proizvodi podležu dostupnosti, i ne možemo garantovati da će artikli biti na lageru. Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku prekinemo bilo koji proizvod iz bilo kog razloga. Cene za sve proizvode su podložne promenama.
6.KUPOVINA  I PLAĆANJE
Prihvatamo sledeće oblike plaćanja:
-  Viznog
-  Mastercard kartica
-  American Express
-  Otkriti
-  PayPal
-  Apple Pay
-  Google Pay
-  Maestro
-  Idealno
-  Bancontact
 
Slažete se da obezbedite trenutne, potpune i tačne informacije o kupovini i računu za sve kupovine izvršene putem Sajta. Dalje se slažete da odmah ažurirate informacije o računu i plaćanju, uključujući e-adresu, način plaćanja i rok važenja platne kartice, kako bismo mogli da dovršimo vaše transakcije i kontaktiramo vas po potrebi. Porez na promet će biti dodat na cenu kupovine kako smo mi ocenili. Možemo da promenimo cene u bilo kom trenutku. Sve uplate će biti U Evra.
Pristajete da platite sve troškove po cenama koje su onda na snazi za vaše kupovine i sve primenljive naknade za isporuku, i ovlastite nas da naplatimo vašem odabranom dobavljaču plaćanja za sve takve iznose prilikom stavljanja vaše porudžbine. Zadržavamo pravo da ispravimo sve greške ili greške u određivanju cena, čak i ako smo već tražili ili primili uplatu.
Zadržavamo pravo da odbijemo svaku narudžbinu postavljenu preko Sajta. Po sopstvenom nahođenju, možemo da ograničimo ili otkažemo količine kupljene po osobi, po domaćinstvu ili po porudžbini. Ova ograničenja mogu da uključuju porudžbine koje je postavio ili pod isti konto kupca, isti način plaćanja i/ili porudžbine koje koriste istu adresu fakturisanja ili isporuke. Zadržavamo pravo da ograničimo ili zabranimo naređenja koja, po našoj jedinoj proceni, izgledaju kao da su postavljeni od strane dilera, prodavaca ili distributera.
7. VRATITI SMERNICA
Molimo vas da pregledate naše Smernice za povraćaj objavljene na Sajtu pre bilo kakve kupovine.

8.ZABRANJENE  AKTIVNOSTI
Lokaciji ne smete pristupiti niti je koristiti u bilo koju drugu svrhu osim onoga zbog čega činimo Lokaciju dostupnom. Sajt se ne sme koristiti u vezi sa bilo kakvim komercijalnim poduhvatima osim onih koji su posebno odobreni ili odobreni od nas.
Kao korisnik Sajta, slažete se da ne:
 • Sistematski preuzimate podatke ili drugi sadržaj sa Lokacije da biste kreirali ili sastavili, direktno ili indirektno, kolekciju, kompilaciju, bazu podataka ili direktorijum bez pisane dozvole od nas.
 • Prevarite, prevarite ili obmanute nas i druge korisnike, naročito u svakom pokušaju da saznate osetljive informacije o nalogu kao što su korisničke lozinke.
 • Zaobilaženje, onemogućavanje ili na drugi način ometa bezbednosne funkcije Lokacije, uključujući funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje bilo kog sadržaja ili sprovode ograničenja korišćenja Lokacije i/ili Sadržaja koji se tu nalazi.
 • Omalovažavanje, kaljanje ili na neki drugi način šteti, po našem mišljenju, nama i/ili Sajtu.
 • Koristite sve informacije dobijene sa Lokacije da biste uznemiravali, zlostavljali ili povredili drugu osobu.
 • Nepravilno koristite naše usluge podrške ili podnosite lažne izveštaje o zloupotrebama ili zloupotrebama.
 • Koristite Lokaciju na način koji nije u skladu sa važećim zakonima ili propisima.
 • Uključite se u neovlašćeno smeštanje ili povezivanje sa Sajtom.
 • Otpremanje ili prenos (ili pokušaj otpremanja ili prenosa) virusa, trojanskih konja ili drugog materijala, uključujući prekomernu upotrebu velikih slova i bezvredne pošte (neprekidno objavljivanje teksta koji se ponavlja), koji ometa neometano korišćenje i uživanje bilo koje strane na Sajtu ili izmene, oštećenja, ometanja, izmene ili ometanja upotrebe, funkcija, funkcija, operacija ili održavanja
 • Uključite se u bilo kakvu automatizovanu upotrebu sistema, kao što je korišćenje skripti za slanje komentara ili poruka ili korišćenje bilo kakvih alatki za iskopavanje podataka, robote ili slične alatke za prikupljanje i izdvajanje podataka.
 • Izbrišite obaveštenje o autorskim pravima ili drugim vlasničkim pravima iz bilo kog Sadržaja.
 • Pokušaj predstavljanja drugog korisnika ili osobe ili korišćenje korisničkog imena drugog korisnika.
 • Otpremanje ili prenos (ili pokušaj otpremanja ili prenosa) bilo kog materijala koji deluje kao pasivni ili aktivni mehanizam prikupljanja informacija ili prenosa, uključujući bez ograničenja, jasne formate razmene grafika ("gifovi"), 1×1 piksel, veb greške, kolačiće ili druge slične uređaje (ponekad se nazivaju "špijunski softver" ili "mehanizmi pasivne kolekcije" ili "pcms").
 • Ometajte, ometajte ili kreirajte neodlučno opterećenje na Sajtu ili mrežama ili uslugama povezanim sa Lokacijom.
 • Uznemiravajte, nervirajte, zastrašujte ili pretite bilo kom našem zaposlenom ili agentu angažovanom da vam obezbedi bilo koji deo Sajta.
 • Pokušajte da zaobiđete sve mere Lokacije dizajnirane da spreče ili ograniče pristup Lokaciji ili bilo kom delu Lokacije.
 • Kopirajte ili prilagodite softver lokacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na Flash, PHP, HTML, JavaScript ili drugi kôd.
 • Osim ako je to dozvoljeno važećim zakonom, dešifrujte, dekompilujte se, rastave ili obrni inženjering bilo kog softvera koji se sastoji ili na bilo koji način čini deo Lokacije.
 • Osim što može biti rezultat standardnog pretraživača ili korišćenja Internet pregledača, korišćenja, pokretanja, razvoja ili distribucije bilo kog automatizovanog sistema, uključujući bez ograničenja, bilo kog pauka, robota, uslužnog programa za varanje, strugača ili čitača van mreže koji pristupa Lokaciji ili koristi ili pokreće bilo koju neovlašćenu skriptu ili drugi softver.
 • Koristite agenta za kupovinu ili agenta za nabavku da biste obavili kupovinu na Sajtu.
 • Neovlašćeno koristite Lokaciju, uključujući prikupljanje korisničkih imena i/ili e-adresa korisnika elektronskim ili drugim sredstvima u svrhu slanja neželjene e-pošte ili kreiranja korisničkih naloga automatizovanim sredstvima ili pod lažnim izgovorom.
 • Koristite Lokaciju kao deo svih napora da se takmičite sa nama ili na drugi način koristite Sajt i/ili Sadržaj za bilo koji poduhvat generisanja prihoda ili komercijalnog preduzeća.
 • Koristite Sajt za oglašavanje ili ponudu za prodaju robe i usluga.
 • Prodajte ili na drugi način prenesite svoj profil.
9.KORISNIČKI  GENERISANI PRILOZI
Sajt vas može pozvati da ćaskate, doprinosite ili učestvujete u blogovima, tablama sa porukama, forumima na mreži i drugim funkcionalnostima, a može vam pružiti mogućnost da kreirate, prosledite, objavite, prikažete, prenesete, izvršite, distribuirate ili emitujete sadržaj i materijale nama ili na Sajtu, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, pisanje, video, audio, fotografije, grafike, komentare, sugestije ili lične podatke ili drugi materijal (kolektivno, "Prilozi"). Doprinose mogu da vide drugi korisnici Lokacije i Marketplace ponude i putem veb lokacija nezavisnih proizvođača. Kao takvi, svi doprinosi koje prenosite mogu se tretirati kao neo poverljivi i nepreduzimajući. Kada kreirate ili učinite dostupnim sve priloge, na taj način zastupate i garantujete da:
 
 
 
 • Kreiranje, distribucija, prenos, javni prikaz ili performanse, kao i pristup, preuzimanje ili kopiranje vaših priloga možda neće i neće narušiti vlasnička prava, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava, patent, žig, trgovinsku tajnu ili moralna prava bilo kog trećeg proizvođača.
 • Vi ste tvorac i vlasnik ili imate potrebne licence, prava, saglasnosti, izdanja i dozvole za korišćenje i ovlašćivanje nas, Sajta i drugih korisnika Sajta da koriste vaše priloge na bilo koji način koji razmatra Sajt i ove Uslove korišćenja.
 • Imate pismenu saglasnost, izdavanje i/ili dozvolu svake osobe koja se može identifikovati u vašim prilozima da koristite ime ili sličnost svake od njih i svake takve osobe koja se može identifikovati da biste omogućili uključivanje i korišćenje vaših doprinosa na bilo koji način koji razmatra Sajt i ove Uslove korišćenja.
 • Vaši prilozi nisu lažni, netačni ili dovode u zabludu.
 • Vaši prilozi nisu neželjeno ili neovlašćeno oglašavanje, promotivni materijali, piramidalne šeme, lančana pisma, bezvredna pošta ili drugi oblici podnošenja zahteva.
 • Vaši prilozi nisu nepristojni, razvratni, lascivni, prljavi, nasilni, uznemiravajući, klevetnički, klevetnički ili na neki drugi način prigovor (kako smo mi odredili).
 • Vaši prilozi ne mogu nikoga ismevati, ismevati, omalovažavati, zastrašiti ili zlostavljati.
 • Vaši prilozi se ne koriste za uznemiravanje ili pretnju (u pravnom smislu tih uslova) bilo koje druge osobe i za promovisanje nasilja nad određenom osobom ili klasom ljudi.
 • Vaši doprinosi ne mogu da prekrše nikakav važeći zakon, propis ili pravilo.
 • Vaši doprinosi ne mogu narušiti privatnost ili prava na publicitet bilo kog trećeg proizvođača.
 • Vaši doprinosi ne mogu prekršiti nijedan važeći zakon koji se odnosi na dečiju pornografiju, ili na drugi način namenjen zaštiti zdravlja ili dobrostojećih maloletnika;
 • Vaši prilozi ne mogu da uključuju uvredljive komentare koji su povezani sa rasom, nacionalnim poreklom, polom, seksualnim opredeljenjem ili fizičkim hendikepom.
 • Vaši doprinosi na drugi način ne mogu da prekrše ili povežu sa materijalom koji krši, bilo kojom odredbom ovih Uslova korišćenja ili bilo kojim važećim zakonom ili uredbom.
Svako korišćenje Sajta ili Marketplace ponude u kršenju predugovanja krši ove Uslove korišćenja i može dovesti do, između ostalog, prekida ili suspenzije vaših prava na korišćenje Sajta i Marketplace ponude.
10.LICENCA ZA  DOPRINOS
Knjiženjem priloga na bilo koji deo Sajta, automatski odobravate, i zastupate i garantujete da imate pravo da odobrite, nama neograničeno, neograničeno, neopozivo, večito, ne-ekskluzivno, prenosivo, bez kraljevske porodice, potpuno plaćeno, pravo na svet, i licenca za hostovanje, korišćenje, kopiranje, reprodukciju, otkrivanje, prodaju, preprodaju, objavljivanje, emitovanje, retitle, arhiva, prodavnica, keš, javno izvođenje, javno prikazivanje, prevođenje, prevođenje i distribuirati takve priloge (uključujući, bez ograničenja, vaš imidž i glas) u bilo koje svrhe, komercijalne, reklamne ili na drugi način, kao i za pripremu izvedenih dela ili uključivanje u druge radove, takve priloge, kao i dodeljiti i autorizovati sublicense of the foregoing. Upotreba i distribucija mogu da se pojave u bilo kom medijskom formatu i putem bilo kog medijskog kanala.
Ova licenca će se primenjivati na bilo koji obrazac, medije ili tehnologiju koja je sada poznata ili u daljem tekstu razvijena i uključuje našu upotrebu vašeg imena, imena kompanije i imena franšize, kao što je primenljivo i bilo kog od žigova, oznaka usluga, imena trgovine, logotipa i ličnih i komercijalnih slika koje obezbedite. Odričete se svih moralnih prava u svojim prilozima, i garantujete da moralna prava nisu drugačije u vašim prilozima.
Mi ne potvrđujemo nikakvo vlasništvo nad vašim doprinosima. Zadržavate puno vlasništvo nad svim vašim doprinosima i pravima intelektualne svojine ili drugim vlasničkim pravima povezanim sa vašim doprinosima. Ne stićemo odgovornost za bilo kakve izjave ili zastupnike u Vašim prilozima koje ste dali u bilo kojoj oblasti na Sajtu. Vi ste isključivo odgovorni za svoje doprinose Sajtu i izričito pristajete da nas oslobodite bilo kakve i sve odgovornosti i da se uzdržite od bilo kakvih pravnih radnji protiv nas u vezi sa Vašim prilozima.
Imamo pravo, po sopstvenom i apsolutnom nahođenju, (1) da uređujemo, preusmeravamo ili na drugi način menjamo bilo kakve priloge; (2) da ponovo kategorizuje sve priloge kako bi ih smestio na prikladnije lokacije na Sajtu; i (3) da unapred pregleda ili izbriše bilo koji Prilog u bilo kom trenutku i iz bilo kog razloga, bez prethodne najave. Nemamo obavezu da pratimo vaše priloge.
11.SMERNICE  ZA PREGLEDE
Možemo vam obezbediti oblasti na Sajtu za ostavljanje recenzija ili ocena. Prilikom knjiženja revizije, morate da se pridržavate sledećih kriterijuma: (1) trebalo bi da imate iskustva iz prve ruke sa osobom/entitetom koji se rediguje; (2) vaše kritike ne mogu da sadrže uvredljive psovke, ili uvredljive, rasističke, uvredljive ili jezike mržnje; (3) vaše recenzije ne mogu da sadrže diskriminatorne reference zasnovane na religiji, rasi, polu, nacionalnom poreklu, uzrastu, bračnom statusu, seksualnoj orijentaciji ili invaliditetu; (4) vaše recenzije možda ne sadrže reference na nezakonite aktivnosti; (5) ne smete biti povezani sa konkurentima ako objavljujete negativne kritike; (6) ne smete donositi nikakve zaključke o zakonitosti ponašanja; (7) ne smete da objavljujete bilo kakve netačne ili obmanjujuće izjave; i (8) ne smete organizovati kampanju podstičući druge da postavljaju recenzije, bilo pozitivne ili negativne.
Možemo da prihvatimo, odbacimo ili uklonimo kritike po sopstvenom nahođenju. Nemamo apsolutno nikakvu obavezu da pregledamo recenzije ili da brišemo recenzije, čak i ako neko smatra da su recenzije primedbe ili netačne. Kritike ne odobravamo mi i ne predstavljaju nužno naše mišljenje ili stavove bilo koje od naših filijala ili partnera. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu reviziju ili za bilo kakva potraživanja, obaveze ili gubitke nastale bilo kakvom revizijom. Postavljanjem recenzije ovim nam dodeljujete večito, neiskluzivno, širom sveta, bez kraljevske porodice, potpuno plaćeno, dodeljeno i sublicensibilno pravo i licencu za reprodukciju, izmenu, prevođenje, prenos na bilo koji način, prikazivanje, izvođenje i/ili distribuciju svih sadržaja koji se odnose na pregled.

  
12.PODNESCI 
Potvrđujete i slažete se da su sva pitanja, komentari, sugestije, ideje, povratne informacije ili druge informacije u vezi sa sajtom ili ponudom marketplacea ("Podnesci") koje nam dostavite nesumnjeni i da će postati naše jedino vlasništvo. Mi posedujemo ekskluzivna prava, uključujući sva prava intelektualne svojine, i imaćemo pravo na neograničenu upotrebu i širenje ovih Podnesaka u bilo koje zakonite svrhe, komercijalne ili druge svrhe, bez priznanja ili nadoknade vama. Ovim se odričete svih moralnih prava na bilo koje takve podneske, i ovim garantujete da su svi takvi podnesci originalni kod vas ili da imate pravo da podnesete takve podneske. Slažete se da neće biti približavanja protiv nas zbog bilo kakvog navodnog ili stvarnog kršenja ili pronevere bilo kog vlasničkog prava u vašim podnescima.
13.VEB  LOKACIJE I SADRŽAJ TREĆIH STRANA
Lokacija može da sadrži (ili vas mogu slati putem sajta ili marketplace ponude) veze ka drugim Veb lokacijama ("Veb lokacije trećih lica") kao i članke, fotografije, tekst, grafiku, slike, dizajn, muziku, zvuk, video, informacije, aplikacije, softver i drugi sadržaj ili stavke koje pripadaju ili potiču od trećih lica ("Sadržaj nezavisnih proizvođača"). Takve Veb lokacije trećih lica i sadržaj trećih lica se ne istražuju, nadgledaju ili proveravaju tačnost, prikladnost ili kompletnost od strane nas, a mi nismo odgovorni ni za jednu Veb lokaciju trećih lica kojima se pristupa preko Sajta ili bilo kog sadržaja nezavisnog proizvođača koji je objavljen, dostupan ili instaliran sa Sajta, uključujući sadržaj, tačnost, uvredljivost, mišljenja, pouzdanost, praksu privatnosti ili druge smernice trećeg lica Veb lokacije ili sadržaj nezavisnih proizvođača. Uključivanje, povezivanje sa ili dozvoljavanje korišćenja ili instalacije veb lokacija nezavisnih proizvođača ili bilo kog sadržaja nezavisnogproizvođača ne podrazumeva odobravanje ili odobrenje od strane nas. Ako odlučite da napustite Lokaciju i pristupite Veb lokacijama nezavisnih proizvođača ili da koristite ili instalirate bilo koji sadržaj nezavisnih proizvođača, to ćete učiniti na sopstvenu odgovornost i trebalo bi da imate na umu da ovi Uslovi korišćenja više ne vladaju. Trebalo bi da pregledate primenljive uslove i smernice, uključujući prakse privatnosti i prikupljanja podataka, bilo koje Veb lokacije na koju se krećete sa Lokacije ili koje se odnose na aplikacije koje koristite ili instalirate sa Lokacije. Sve kupovine koje obavite preko Veb lokacija trećih strana biće preko drugih veb-sajtova i drugih kompanija, a mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost u vezi sa takvim kupovinama koje se isključivo odnose na vas i primenljivog trećeg proizvođača. Slažete se i potvrđujete da ne odobravamo proizvode ili usluge ponuđene na Veb lokacijama trećih lica i smatraćete nas bezopasnim od bilo kakve štete prouzrokovane vašom kupovinom takvih proizvoda ili usluga. Pored toga, smatraćete nas bezopasnim od bilo kakvih gubitaka koje ste pretrpeli ili štete koja vam je naneta u vezi sa sadržajem nezavisnih proizvođača ili bilo kakvim kontaktom sa Veb lokacijama nezavisnih proizvođača.
14.UPRAVLJANJE  SAJTOM
Zadržavamo pravo da: (1) nadgleda Sajt zbog kršenja ovih Uslova korišćenja; (2) preduzme odgovarajuće zakonske mere protiv svakoga ko, po sopstvenom nahođenju, krši zakon ili ove Uslove korišćenja, uključujući bez ograničenja, prijavljujući takvog korisnika organima za sprovođenje zakona; (3) po sopstvenom nahođenju i bez ograničenja, odbijanje, ograničavanje pristupa, ograničavanje dostupnosti ili onemogućavanje (u meri u kojoj je tehnološki izvodljivo) bilo koji od vaših priloga ili bilo kog dela; (4) po sopstvenom nahođenju i bez ograničenja, obaveštenja ili odgovornosti, da uklonimo sa Sajta ili na drugi način onemogućimo sve fajlove i sadržaj koji su prekomerne veličine ili su na bilo koji način opterećujući za naše sisteme; i (5) na drugi način upravljaMo Sajtom na način osmišljen da zaštitimo naša prava i imovinu i olakšamo pravilno funkcionisanje Sajta i Ponude marketplace-a.
15.POLITIKA  PRIVATNOSTI
Stalo nam je do privatnosti i bezbednosti podataka. Pregledajte našu Politiku privatnosti: https://commodityfragrances.eu/pages/privacy-policy. Korišćenjem Sajta ili Ponude marketplace-a, slažete se da budete obavezni našom Politikom privatnosti, koja je uvrštena u ove Uslove korišćenja. Molimo vas da budete obavešteni o sajtu, a ponuda marketplace-a je hostovana u the Sjedinjene Države. Ako lokaciji ili ponudi marketplace-a iz bilo kog drugog regiona sveta pristupite sa zakonima ili drugim zahtevima koji regulišu prikupljanje, korišćenje ili otkrivanje podataka koji se razlikuju od važećih zakona u the Sjedinjene Države, zatim kroz kontinuirano korišćenje Sajta prenosite svoje podatke u the Sjedinjene Države, i izričito pristajete da se vaši podaci prenesu i obrade u the Sjedinjene Države.
Poštujemo prava drugih na intelektualnu svojinu. Ukoliko verujete da bilo koji materijal dostupan na Sajtu ili preko njega krši bilo koje autorsko pravo koje posedujete ili kontrolišete, molimo vas da nas odmah obavestite koristeći dole navedene kontakt informacije ("Obaveštenje"). Kopija obaveštenja će biti poslata osobi koja je proknjižila ili uskladištila materijal adresiran u Obaveštenju. Molimo vas da budete obavešteni da u skladu sa važećim zakonom možete biti smatrani odgovornim za naknadu štete ako pravite materijalne pogrešne posledice u obaveštenju. Stoga, ako niste sigurni da materijal koji se nalazi na sajtu ili povezan sa vama krši vaša autorska prava, trebalo bi prvo da razmislite o kontaktu sa advokatom.
17.TERMIN  I PRESTANAK MANDATA
Ovi Uslovi korišćenja ostaju u punoj snazi i dejstvu dok koristite Lokaciju. BEZ OGRANIČAVANJA BILO KOJE DRUGE ODREDBE OVIH USLOVA KORIŠĆENJA, ZADRŽAVAMO PRAVO DA, PO SOPSTVENOM NAHOĐENJU I BEZ OBAVEŠTENJA ILI ODGOVORNOSTI, USKRATIMO PRISTUP I KORIŠĆENJE SAJTA I PONUDE NA TRŽIŠTU (UKLJUČUJUĆI BLOKIRANJE ODREĐENIH IP ADRESA), BILO KOJOJ OSOBI IZ BILO KOG RAZLOGA ILI BEZ RAZLOGA, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA ZA KRŠENJE BILO KAKVOG ZASTUPANJA, GARANCIJA, ODNOSNO ZAVET SADRŽAN U OVIM USLOVIMA KORIŠĆENJA ILI BILO KOG VAŽEĆEG ZAKONA ILI PROPISA. MOŽEMO DA PREKINEMO VAŠE KORIŠĆENJE ILI UČEŠĆE NA SAJTU I PONUDI NA TRŽIŠTU ILI DA IZBRIŠEMO VAŠ NALOG I BILO KOJI SADRŽAJ ILI INFORMACIJE KOJE STE OBJAVILI U BILO KOM TRENUTKU, BEZ UPOZORENJA, PO NAŠEM NAHOĐENJU.
Ako prekinemo ili obustavimo vaš nalog iz bilo kog razloga, zabranjeno vam je da registrujete i kreirate novi nalog pod vašim imenom, lažno ili pozajmljeno ime ili ime bilo kog trećeg proizvođača, čak i ako možda postupate u ime trećeg proizvođača. Pored raskida ili suspenzije vašeg naloga, zadržavamo pravo da preduzmemo odgovarajuće zakonske mere, uključujući bez ograničenja u sprovođenju građanske, krivične i nesuvisle nadoknade.
18.IZMENE  I PREKIDI
Zadržavamo pravo da promenimo, izmenimo ili uklonimo sadržaj Sajta u bilo kom trenutku ili iz bilo kog razloga po sopstvenom nahođenju bez prethodne najave. Takođe zadržavamo pravo da izmenimo ili poništimo sve ili deo ponude marketplace-a bez prethodne najave u bilo kom trenutku. Nećemo biti podležemo vama ili bilo kom trećem licu za bilo kakvu izmenu, promenu cene, suspenziju ili obustavu ponude sajta ili marketplace-a.
Ne možemo da garantujemo da će Sajt i Ponuda marketplace-a biti dostupni sve vreme. Možda ćemo iskusiti hardver, softver ili druge probleme ili morati da izvršimo održavanje u vezi sa Lokacijom, što rezultira prekidima, kašnjenjima ili greškama. Zadržavamo pravo da promenimo, korigujemo, ažuriramo, obustavimo, obustavimo ili na drugi način izmenimo Lokaciju ili ponudu marketplace-a u bilo kom trenutku ili iz bilo kog razloga bez obaveštenja. Slažete se da nemamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili neprijatnost izazvanu vašom nemoći pristupa ili korišćenja Sajta ili Marketplace ponude tokom bilo kog pauze ili prekinutog korišćenja Sajta ili Marketplace ponude. Ništa u ovim Uslovima korišćenja neće biti protumačeno da nas obavezuje da održavamo i podržavamo lokaciju ili ponudu marketplace-a ili da obezbedimo bilo kakve ispravke, ispravke ili izdanja u vezi sa tim.
19.UPRAVNI  ZAKON
 
Ovi uslovi se regulišu i tumače prateći zakone the Holandija, a upotreba Konvencije Ujedinjenih nacija o ugovorima za međunarodnu prodaju robe je izričito isključena. Ako je vaše prebivalište u EU, a vi ste potrošač, vi dodatno posedujete zaštitu koja vam je pružena obaveznim odredbama zakona u vašoj zemlji za boravak. Robni mirisi EU BV i vi i sami pristajete da se podvrgnete neiskljuиnosti nad sudom. Amsterdam, što znači da možete da donesete zahtev za odbranu svojih prava na zaštitu potrošača u pogledu ovih Uslova korišćenja u the Holandija, ili u zemlji EU u kojoj boravite.
20.REŠAVANJE  SPOROVA
Neformalni pregovori
Da bi ubrzali rešavanje i kontrolisali troškove bilo kog spora, polemike ili tužbe u vezi sa ovim Uslovima korišćenja (svaki "Spor" i kolektivno, "Sporovi") koje ste doneli ili vi ili mi (pojedinačno, "Stranka" i kolektivno, "Strane"), strane se slažu da prvo pokušaju da pregovaraju o bilo kom Sporu (osim onih sporova koji su izričito navedeni u nastavku) neformalno bar na trideset (30) nekoliko dana pre pokretanja arbitraže. Takvi neformalni pregovori počinju po pismenom obaveštenju jedne stranke drugoj stranci.
Obavezujuća arbitraža
Svaki spor koji proističe iz odnosa između strana prema ovom ugovoru određuje jedan arbitar koji će biti izabran u skladu sa Arbitražnim i unutrašnjim pravilima Evropskog arbitražnog suda koji je deo Evropskog centra za arbitražu koji ima svoje mesto u Strazburu, i koji je na snazi u trenutku podnošenja zahteva za arbitražu, i od kojih usvajanje ove odredbe predstavlja prihvatanje. Sedište arbitraže će biti Amsterdam, Holandija. Jezik postupka će biti Engleski. Važeća pravila suštinskog zakona biće zakon the Holandija.
Ograničenja
Strane se slažu da će svaka arbitraža biti ograničena na spor između strana pojedinačno. U punoj meri dozvoljenoj zakonom, (a) nijedna arbitraža neće biti pridružena bilo kom drugom postupku; (b) ne postoji pravo ili ovlašćenje da bilo koji spor bude arbitrira na osnovu klasne radnje ili da koristi klasne postupke delovanja; i (c) ne postoji pravo ili ovlašćenje da bilo koji Spor bude donet u navodnom reprezentativnom svojstvu u ime šire javnosti ili bilo kog drugog lica.
Izuzeci od neformalnih pregovora i arbitraže
Strane se slažu da sledeći sporovi ne podležu navedenim odredbama koje se odnose na neformalne pregovore o obavezujućoj arbitraži: (a) bilo kakve sporove koji žele da sprovedu ili zaštite, ili se tiču validnosti bilo kog prava intelektualne svojine Neke stranke; (b) bilo kakav spor vezan za, ili proistekao iz, tvrdnji o krađi, pirateriji, narušavanju privatnosti ili neovlašćenom korišćenju; i (c) bilo koji zahtev za nesuđeno olakšanje. Ako se utvrdi da je ova odredba nezakonita ili nesprovodiva, onda nijedna strana neće izabrati da arbitrira bilo koji spor koji spada u taj deo ove odredbe za koji se utvrdi da je nezakonit ili nesprovodiv i takav Spor odlučuje sud nadležne nadležnosti u okviru gore navedenih sudova, a Strane se slažu da se podvrgnu ličnoj nadležnosti tog suda.
21.ISPRAVKE 
Na lokaciji možda postoje informacije koje sadrže tipografske greške, netačnosti ili propuste koji se mogu odnositi na ponude marketplace-a, uključujući opise, cene, dostupnost i različite druge informacije. Zadržavamo pravo da ispravimo sve greške, netačnosti ili propuste i da u bilo kom trenutku, bez prethodne najave, promenimo ili ažuriramo informacije na Sajtu.
22.ODRICANJE  ODGOVORNOSTI
LOKACIJA JE OBEZBEĐENA NA OSNOVU "KAKO JESTE" I "AS-AVAILABLE". SLAŽETE SE DA ĆE VAŠE KORIŠĆENJE USLUGA LOKACIJE BITI POD VAŠIM JEDINIM RIZIKOM. U POSLEDNJOJ MERI DOZVOLJENOJ ZAKONOM, ODRIČEMO SE SVIH GARANCIJA, IZRIČITIH ILI PODRAZUMEVANIH, U VEZI SA LOKACIJOM I VAŠOM UPOTREBOM, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, PODRAZUMEVANE GARANCIJE O PRODAJI, PODESNOST ZA ODREĐENU NAMENU I NENAŠAVRŠAVANJE. NE PRAVIMO GARANCIJE ILI ZASTUPNIKE O TAČNOSTI ILI POTPUNOSTI SADRŽAJA SAJTA ILI SADRŽAJA BILO KOJIH VEB LOKACIJA POVEZANIH SA OVIM SAJTOM I NEĆEMO PREUZETI NIKAKVU ODGOVORNOST ILI ODGOVORNOST ZA BILO KAKVE (1) GREŠKE, GREŠKE ILI NETAČNOSTI SADRŽAJA I MATERIJALA, (2) LIČNE POVREDE ILI OŠTEĆENJA IMOVINE, BILO KOJE PRIRODE, NASTALE KAO REZULTAT VAŠEG PRISTUPA I KORIŠĆENJA SAJTA, (3) BILO KAKAV NEOVLAŠĆENI PRISTUP ILI KORIŠĆENJE NAŠIH SIGURNIH SERVERA I/ILI BILO KAKVIH I SVIH LIČNIH PODATAKA I/ILI FINANSIJSKIH INFORMACIJA KOJE SE TAMO ČUVAJU, (4) BILO KAKAV PREKID ILI PRESTANAK PRENOSA NA ILI SA SAJTA, (5) BILO KAKVE GREŠKE, VIRUSE, TROJANSKE KONJE ILI SLIČNO, ILI SLIČNO, KOJE BILO KOJE TREĆE LICE MOŽE PRENETI NA ILI PREKO SAJTA, I/ILI (6) BILO KAKVE GREŠKE ILI PROPUSTI U BILO KOM SADRŽAJU I MATERIJALU ILI ZA BILO KAKAV GUBITAK ILI ŠTETU BILO KOJE VRSTE NASTALE KAO REZULTAT KORIŠĆENJA BILO KOG SADRŽAJA KOJI JE OBJAVLJEN, PRENET ILI NA DRUGI NAČIN DOSTUPAN PUTEM LOKACIJE. MI NE GARANTUJEMO, ODOBRAVAMO, GARANTUJEMO ILI PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA BILO KOJI PROIZVOD ILI USLUGU KOJU OGLAŠAVA ILI NUDI TREĆE STRANE PUTEM SAJTA, BILO KOJE HIPERVEZE VEB LOKACIJE ILI BILO KOJE VEB LOKACIJE ILI MOBILNE APLIKACIJE ISTAKNUTE U BILO KOM BANERU ILI DRUGOM OGLAŠAVANJU, I NEĆEMO BITI STRANA ILI NA BILO KOJI NAČIN ODGOVORNI ZA PRAĆENJE TRANSAKCIJE IZMEĐU VAS I BILO KOG NEZAVISNOG DOBAVLJAČA PROIZVODA ILI USLUGA. KAO I KOD KUPOVINE PROIZVODA ILI USLUGE PREKO BILO KOG MEDIJUMA ILI U BILO KOM OKRUŽENJU, TREBALO BI DA ISKORISTITE SVOJU NAJBOLJU PROCENU I OPREZ U VEŽBANJU TAMO GDE JE TO PRIKLADNO.
23.OGRANIČENJA  ODGOVORNOSTI
NI U KOM SLUČAJU MI ILI NAŠI DIREKTORI, ZAPOSLENI ILI AGENTI NEĆEMO BITI PODLEGLI VAMA ILI BILO KOM TREĆEM LICU ZA BILO KAKVU DIREKTNU, INDIREKTNU, POSLEDIČNU, UZORNU, SLUČAJNU, POSEBNU ILI KAZNENU ŠTETU, UKLJUČUJUĆI IZGUBLJENU DOBIT, IZGUBLJENI PRIHOD, GUBITAK PODATAKA ILI DRUGU ŠTETU NASTALU USLED VAŠEG KORIŠĆENJA LOKACIJE, ČAK I AKO SMO OBAVEŠTENI O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. BEZ OBZIRA NA BILO ŠTA SUPROTNO SADRŽANO OVDE, NAŠA ODGOVORNOST PREMA VAMA ZA BILO KOJI CILJ I BEZ OBZIRA NA OBLIK RADNJE, ĆE U SVAKOM TRENUTKU BITI OGRANIČENA NA IZNOS KOJI STE PLATILI, AKO POSTOJI, VI NAMA TOKOM šest (6) mONTH PERIOD PRE BILO KOG UZROKA NALAЋENJA RADNJE ODREĐENI AMERIČKI DRŽAVNI ZAKONI I MEĐUNARODNI ZAKONI NE DOZVOLJAVAJU OGRANIČENJA NA OSNOVU PODRAZUMEVANIH GARANCIJA ILI ISKLJUČENJA ILI OGRANIČENJA ODREĐENE ŠTETE. AKO SE OVI ZAKONI PRIMENJUJU NA VAS, NEKA ILI SVA NAVEDENA ODRICANJA ODGOVORNOSTI ILI OGRANIČENJA SE MOŽDA NEĆE PRIMENJIVATI NA VAS I MOŽDA IMATE DODATNA PRAVA.
24.INDEMNIFICATION 
Slažete se da branite, zadužujete i smatrate nas bezopasnim, uključujući naše podružnice, filijale, i sve naše službenike, agente, partnere i zaposlene, od i protiv bilo kakvog gubitka, štete, odgovornosti, tužbe ili zahteva, uključujući razumne advokatske naknade i troškove, koje je napravilo bilo koje treće preduzeće zbog ili proisteklo iz: (1) vaši prilozi; (2) korišćenje Sajta; (3) kršenje ovih Uslova korišćenja; (4) bilo kakvo kršenje vaših zastupnika i garancija postavljenih u ovim Uslovima korišćenja; (5) vaše kršenje prava trećeg proizvođača, uključujući, ali ne ograničavajući se na prava intelektualne svojine; ili (6) bilo koji preterano štetan čin prema bilo kom drugom korisniku Sajta sa kojim ste se povezali preko Sajta. Bez obzira na sve, zadržavamo pravo, o vašem trošku, da preuzmemo isključivu odbranu i kontrolu nad bilo kojom stvari za koju se od vas zahteva da nas usavršite, i pristajete da sarađujete, o svom trošku, uz našu odbranu takvih tvrdnji. Iskoristićemo razumne napore da vas obavestimo o bilo kakvoj takvoj tvrdnji, radnji ili postupku koji podleže ovom poništenju kada postanete svesni toga.
25.KORISNIČKI  PODACI
Zadržaćemo određene podatke koje prenosite na Sajt u svrhu upravljanja performansama Sajta, kao i podatke koji se odnose na vaše korišćenje Sajta. Iako vršimo redovne rutinske rezervne kopije podataka, vi ste isključivo odgovorni za sve podatke koje prenosite ili koji se odnose na bilo koju aktivnost koju ste preduzeli koristeći Sajt. Slažete se da nećemo imati nikakvu odgovornost prema vama za bilo kakav gubitak ili korupciju takvih podataka, i ovim se odričete bilo kakvog prava na akciju protiv nas koja proističe iz bilo kakvog takvog gubitka ili korupcije takvih podataka.
26.ELEKTRONSKE  KOMUNIKACIJE, TRANSAKCIJE I POTPISI
Poseta Sajtu, slanje e-poruka i dovršavanje onlajn obrazaca predstavljaju elektronske komunikacije. Saglasni ste da primate elektronske komunikacije, i slažete se da svi dogovori, obaveštenja, obelodanjivanja i druge komunikacije koje vam pružamo elektronskim putem, putem e-pošte i na Sajtu, zadovoljavaju svaki zakonski uslov da takva komunikacija bude u pisanoj formi. OVIM PUTEM PRISTAJETE NA KORIŠĆENJE ELEKTRONSKIH POTPISA, UGOVORA, PORUDŽBINA I DRUGIH ZAPISA, KAO I NA ELEKTRONSKO DOSTAVLJANJE OBAVEŠTENJA, SMERNICA I EVIDENCIJA TRANSAKCIJA KOJE SMO POKRENULI ILI DOVRŠILI MI ILI PUTEM SAJTA. Ovim se odričete bilo kakvih prava ili zahteva u skladu sa bilo kojim statutima, propisima, pravilima, uredbama ili drugim zakonima u bilo kojoj nadležnosti koji zahtevaju originalni potpis ili dostavljanje ili zadržavanje ne-elektronske evidencije, ili plaćanja ili odobravanja kredita na bilo koji način osim elektronskih sredstava.
27.RAZNO 
Ovi Uslovi korišćenja i sve smernice ili pravila rada koja smo postavili na Sajtu ili u pogledu Sajta čine celokupan dogovor i razumevanje između vas i nas. Naš neuspeh da ostvarimo ili primenimo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uslova korišćenja neće funkcionisati kao odricanje od takvog prava ili odredbe. Ovi Uslovi korišćenja funkcionišu u najmanjoj meri dozvoljeni zakonom. Sva svoja prava i obaveze možemo dodeliti drugima u bilo kom trenutku. Nećemo biti odgovorni niti odgovorni za bilo kakav gubitak, štetu, odlaganje ili neuspeh da reagujemo izazvani bilo kojim ciljem izvan naše razumne kontrole. Ako je utvrđeno da je bilo koja odredba ili deo odredbe ovih Uslova korišćenja nezakonita, stornirana ili nesprovodiva, ta odredba ili deo odredbe smatra se da je nepromenljiva od ovih Uslova korišćenja i da ne utiče na ispravnost i primenu bilo koje preostale odredbe. Ne postoji zajednički poduhvat, partnerstvo, zapošljavanje ili agencijski odnos između vas i nas kao rezultat ovih Uslova korišćenja ili korišćenja Sajta. Slažete se da ovi Uslovi korišćenja neće biti protumačeni protiv nas zbog toga što smo ih izradili. Ovim se odričete bilo kakve i sve odbrane koju možda imate na osnovu elektronskog oblika ovih Uslova korišćenja i nedostatka potpisa od strane strana koje ovde izvršavaju ove Uslove korišćenja.
28.KONTAKTIRAJTE  NAS
U cilju rešavanja reklamacije u vezi sa Sajtom ili primanja dodatnih informacija u vezi sa korišćenjem Sajta, kontaktirajte nas na:
Robni mirisi EU BV
Rhijnspoorplein 10-38
Amsterdam, Severna Holandija 1018TX
Holandija
Telefon: (+31)20 308 2238 
customerserviceeu@commodityfragrances.com
Vratiti

Smernice povraćaja

Poslednji put ažurirao/la Jan 22, 2024

 

Hvala vam na kupovini. Nadamo se da ste zadovoljni kupovinom. Međutim, ako niste u potpunosti zadovoljni kupovinom iz bilo kog razloga, možete nam je vratiti samo za potpun povraćaj novca. Molimo vas da u nastavku potražite više informacija o našoj politici povraćaja.

 

Daje

Svi povraćaji moraju biti obeleženi žigom u roku od četrnaest (14) dana od datuma isporuke. Sve vraćene stavke moraju biti u novom i nekoručnom stanju, sa priloženim svim originalnim oznakama i nalepnicama.

 

Proces povraćaja

Imajte u noti da ćete biti odgovorni za sve troškove povratne isporuke.

Da biste započeli povraćaj, obratite se našem timu korisničkog servisa,

customerservice@commodityfragrances.eu, kako bismo vam obezbedili povratno ovlašćenje i adresu.

Kada potvrdite, preporučujemo da koristite metod koji se može pratiti za slanje poštom.

 

Nagrade

Vraćanjem bilo koje kupovine u kojoj ste otkupili ili zaradili bilo koju vrstu Robe.Zaokružite nagradu (poene, popuste, tier status itd), automatski gubite nagradu.

 

Povraćaj sredstava

Prilikom prijema povraćaja i provere stanja vašeg artikla, obradićemo vaš povraćaj. Dozvolite najmanje deset (10) dana od prijema artikla da biste obradili povraćaj. Povraćaj sredstava može da potraje 1-2 ciklusa naplate da bi se pojavio na izvodu kreditne kartice, u zavisnosti od preduzeća za kreditne kartice. Obavestićemo vas putem e-pošte kada vaš povraćaj bude obrađen.

Svi artikli primljeni besplatno i/ili nadareni kupovinom se ne vraćaju. 

 

Izuzetaka    

Za neispravne, oštećene proizvode, molimo vas da nas odmah kontaktirate na dole navedene kontakt podatke kako biste dogovorili povraćaj novca ili razmenu. 

Slično tome, ako je vaša porudžbina označena kao "isporučena" od strane prevoznika, ali nije primljena ili ako se čini da po dolasku nedostaju artikli, odmah se obratite korisničkom servisu. Ako utvrdimo da je vaša porudžbina izgubljena, neisporučena ili nepotpuna, poslaćemo vam zamenu ili stavke koje nedostaju. Ako pristanete da primite ovu zamenu ili artikle koji nedostaju, odričete se prava na novčani povraćaj novca ako odlučite da vratite ovaj artikal za zamenu ili artikle. Umesto toga biće izdat kredit u prodavnici.

        

Pitanja

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našom politikom povratka, kontaktirajte nas na:
customerservice@commodityfragrances.eu

 

Odricanje odgovornosti

Odricanje odgovornosti

Poslednji put ažurirao/la Novembar 04, 2021

 

Odricanje odgovornosti za Veb lokaciju

Informacije koje su dali Robni mirisi EU BV ("mi", "mi" ili "naš") na https://commodityfragrances.eu("Sajt") su samo u opšte informativne svrhe. Sve informacije na Sajtu su davane u dobroj nameri, međutim mi ne pravimo nikakvu zastupljenost ili garanciju bilo koje vrste, izričite ili podrazumevane, u pogledu tačnosti, adekvatnosti, validnosti, pouzdanosti, dostupnosti ili potpunosti bilo kakvih informacija na Sajtu.

 

Odricanje odgovornosti za spoljne veze

Lokacija može da sadrži (ili vas mogu poslati preko Sajta) veze ka drugim Veb lokacijama ili sadržaju koji pripada ili potiče od trećih lica ili veza ka Veb lokacijama i funkcijama u reklamnim natpisima ili drugim reklamama. Takvi spoljni linkovi se ne istražuju, nadgledaju ili proveravaju tačnost, adekvatnost, ispravnost, pouzdanost, dostupnost ili kompletnost od strane nas. MI NE GARANTUJEMO, ODOBRAVAMO, GARANTUJEMO ILI PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA TAČNOST ILI POUZDANOST BILO KAKVIH INFORMACIJA KOJE NUDE VEB LOKACIJE TREĆIH PROIZVOĐAČA POVEZANE PUTEM SAJTA ILI BILO KOJE VEB LOKACIJE ILI FUNKCIJE POVEZANE U BILO KOM BANERU ILI DRUGOM OGLAŠAVANJU. MI NEĆEMO BITI STRANA ILI NA BILO KOJI NAČIN ODGOVORNI ZA PRAĆENJE BILO KAKVE TRANSAKCIJE IZMEĐU VAS I NEZAVISNIH DOBAVLJAČA PROIZVODA ILI USLUGA.

 

Odricanje odgovornosti

Sajt može da sadrži svedočanstva korisnika naših proizvoda i/ili usluga. Ova svedočenja odražavaju iskustva i mišljenja takvih korisnika u stvarnom životu. Međutim, iskustva su lična za te određene korisnike i ne moraju nužno biti reprezentativna od svih korisnika naših proizvoda i/ili usluga. Mi ne tvrdimo, i ne treba da pretpostavljate, da će svi korisnici imati ista iskustva. VAŠI POJEDINAČNI REZULTATI MOGU DA SE RAZLIKUJU. 

Svedočanstva na Sajtu se prosleđuju u različitim oblicima kao što su tekst, audio i/ili video zapis, a mi ih pregledamo pre nego što budu postavljeni. One se pojavljuju na sajtu verbatim koje su dali korisnici, osim ispravljanja gramatičkih grešaka ili grešaka u kucanju. Neka svedočenja su možda skraćena zarad brevitacije gde je kompletno svedočenje sadržalo dodatne informacije koje nisu relevantne za širu javnost.

Stavovi i mišljenja sadržana u svedočenjima pripadaju isključivo pojedinačnom korisniku i ne odražavaju naše stavove i mišljenja. Nismo povezani sa korisnicima koji obezbeđuju svedočenja, a korisnici nisu plaćeni ili na drugi način nadoknađeni njihovim svedočenjima.

Isporuke

Smernice za isporuku & isporuku

Poslednji put ažurirao/la Mart 13, 2023

 

Ova Smernica za isporuku i isporuku je deo naših Odredbi i uslova ("Uslovi") i zato bi trebalo da bude pročitana zajedno sa našim glavnim uslovima: https://commodityfragrances.eu/pages/terms-and-conditions.

Molimo vas da prilikom kupovine naših proizvoda pažljivo pregledate našu Politiku isporuke i isporuke. Ova smernica će se odnositi na svaku narudžbinu koju postavite kod nas.

Koje su opcije isporuke i isporuke?

Nudimo opcije standardne i ubrzane isporuke. U nekim slučajevima dobavljač trećeg lica možda upravlja našim zalihama i biće odgovoran za isporuku vaših proizvoda.

Standardne naknade za isporuku

Standardna isporuka je besplatna za porudžbine preko 135€. Za porudžbine od 135€ i ispod, standardni troškovi isporuke se razlikuju u zavisnosti od zone. Ova standardna isporuka će trajati oko 2-5 poslovnih dana, ne računajući vreme obrade porudžbine.

Ubrzane naknade za isporuku

Bez obzira na iznos porudžbine, ekspeditivna otpremnica košta 15-20€ u zavisnosti od zone. Ekspresna isporuka će trajati do 2 poslovna dana, ne računajući vreme obrade porudžbine. 

Ako izaberete opciju ubrzane isporuke, pratićemo je nakon što naručite sa dodatnim informacijama o isporuci.

Molimo vas da u nastavku vidite potpunu analizu naših cena isporuka i opcija:

Zona 1: Nemačka i Holandija:

 
Express
Standardni
Ispod 135€
15,00€
5,50€
135€ i iznad
15,00€
Slobodan

 

Zona 2: Austrija, Belgija, Francuska, Irska, Italija, Portugal i Španija:

 
Express
Standardni
Ispod 135€
15,00€
6,50€
135€ i iznad
15,00€
Slobodan

 

Zona 3: Bugarska, Hrvatska, Kipar, Češka Republika, Danska, Grčka, Mađarska, Poljska i Slovačka:

 
Express
Standardni
Ispod 135€
20,00€
8,50€
135€ i iznad
20,00€
Slobodan

 

Zona 4: Estonija, Finska, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Rumunija, Slovenija, Švedska i Švajcarska:

 
Express
Standardni
Ispod 135€
20,00€
10,00€
135€ i iznad
20,00€
Slobodan

 

Sva vremena i datumi dati za isporuku proizvoda daju se u dobroj nameri ali su samo procene.

Za potrošače iz EU i Velike Britanije: To ne utiče na vaša zakonska prava. Ukoliko nije posebno naočeno, procenjeno vreme isporuke odražava najraniju raspoloživu isporuku, a isporuke će biti izvršene u roku od 30 dana od dana kada prihvatimo Vašu porudžbinu. Za više informacija pogledajte naše Uslove.

Gde isporučujete?

Isporučujemo svim zemljama unutar EU i Švajcarskoj: Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Republici Kipar, Češkoj Republici, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Letoniji, Litvaniji, Luksemburgu, Malti, Holandiji, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj. 

 

Da li isporučujete na međunarodnom nivou?

Mi ne nudimo međunarodnu isporuku. Ukoliko ne vidite gore navedenu zemlju, posetite naš međunarodni sajt: www.CommodityFragrances.com

 

Postoje li druga ograničenja za isporuku?

Porudžbine se ne mogu isporučiti u P.O. polja i/ili na APO/FPO adrese

Nisu svi načini isporuke dostupni za određene artikle

Porudžbine brodom samo u poslovnim danima, a to su ponedeljak - petak

Šta će se desiti ako moja porudžbina bude odložena?

Ukoliko isporuka kasni iz bilo kog razloga obavestićemo vas u najkraćem mogućem roku i posavetovati vas o revidiranom procenjenom datumu isporuke.

Za potrošače iz EU i Velike Britanije: To ne utiče na vaša zakonska prava. Za više informacija pogledajte naše Uslove.

Pitanja o povratku?

Ako imate pitanja u vezi sa povraćajem, pregledajte našu Politiku povraćaja: https://commodityfragrances.eu/pages/return-policy.

Kako možete da nas kontaktirate u vezi sa ovom politikom?

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili komentara, možete nas kontaktirati putem:

 • Email: customerservice@commodityfragrances.eu

 

Pravno obaveštenje

Pravno obaveštenje

 

Robna commodityfragrances.eu & de.commodityfragrances.eu vam donosi:

Robni mirisi EU B.V.
Rhijnspoorplein 10-38,
1018TX Amsterdam
Holandija
Broj telefona: +31 20 245 7067
Email: customerservice@commodityfragrances.co.eu

 

 

Upravni odbor:

Vicken Arslanian (Izvršni direktor)

Robni mirisi EU B.V. registrovani su u Privrednoj komori Holandije pod brojem Privredne komore 83177655 i nalazi se u Sarphatistreeku u opštini Amsterdam.
Poreski broj: NL8627.57.745.B.01

Robna razmena.Krug

ROBA. CIRCLE LOYALTY PROGRAM TERMS AND CONDITIONS

 

Poslednja ažurirano: Jan 22, 2024 

 

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OVE ODREDBE I USLOVE PRE UČEŠĆA U ROBNOJ ROBI. CIRCLE PROGRAM LOJALNOSTI. VAŠE UČEŠĆE U OVOM PROGRAMU POTVRĐUJE VAŠE BEZUSLOVNO PRIHVATANJE I DOGOVOR DA BUDETE VEZANI OVIM ODREDBAMA I USLOVIMA, USLOVIMA KORIŠĆENJA SAJTA ROBNIH MIRISA, KAO I PRIKUPLJANJEM I KORIŠĆENJEM VAŠIH INFORMACIJA KAO ŠTO JE POSTAVLJENO U NAŠOJ PRIVATNOSTI , A SVE TO JE OVDE UVRŠTENO U REFERENCU. AKO NE PRIHVATATE OVE USLOVE, USLOVE KORIŠĆENJA USLUGE ILI NAŠU PRIVATNOST , NEMOJTE UČESTVOVATI U OVOM PROGRAMU.

OBAVEZNO NEFORMALNO REŠAVANJE SPOROVA PRED TUŽBOM I ODRICANJE OD KLASNE AKCIJE: IMAJTE U NAVESTI DA USLOVI KORIŠĆENJA USLUGE ZAHTEVAJU DA SE SPOROVI REŠAVAJU KROZ OBAVEZNO NEFORMALNO REŠAVANJE PRED-TUŽBE U NJUJORKU, NJUJORKU, PRESEDAN ZA PODNOŠENJE BILO KAKVE TUŽBE, DA SE ODRIČETE BILO KAKVOG PRAVA NA SUĐENJE POROTI, KAO I DA SE ODRIČETE BILO KAKVOG PRAVA NA PODNOŠENJE KLASNIH RADNJI PROTIV NAS. MOLIMO VAS DA RAZMOTRITE USLOVE KORIŠĆENJA USLUGE ZA KOMPLETNE DETALJE U VEZI SA PROCESOM REŠAVANJA SPOROVA.

 1. PROGRAMSKA PODOBNOST I ČLANSTVO

ROBA. CIRCLE Program lojalnosti ("ROBA. CIRCLE" ili "Program") je troslojni program lojalnosti i nagrada, sa osnovnim slojem jedan ("MEMBER"), Tier Two ("INSIDER") i Tier Three ("VIP"), koji se nudi po sopstvenom nahođenju Robnih mirisa, LLC. ("Robni mirisi", "mi", "naši" ili "mi"). Nije potrebna kupovina, plaćanje ili kreditna kartica za prijavljivanje, pridruživanje i/ili učešće u osnovnom sloju jednog od programa. Članovi osnovnog sloja jedan imaju mogućnost da napreduju do Tiers 2 ili 3 na osnovu njihovih kupovina. Da biste ostvarili određeni tier status, morate kupiti sledeću vrednost proizvoda na našem veb sajtu:

Prvi nivo = Davanje saglasnosti

Tier Two = 150€ - 300€

Tier Three = 300€+

Vaš status sloja će se vratiti na nivo jedan na osnovu 12 uzastopnih meseci, što je 12-mesečna osnova određena početnim datumom prijavljivanja za Program, a sve akumulirane tačke i/ili neiskorišćene nagrade na vašem nalogu u vreme takvog resetovanja će biti istekle. Na primer, ako ste se prijavili za Program 1.

Da biste stekli pravo na učešće u Programu, morate biti legalni stanovnik pedeset (50) Sjedinjenih Država ili Distrikta Kolumbija i najmanje osamnaest (18) godina starosti ili starijih. Ne zahtevamo niti prikupljamo bilo kakve lične informacije od bilo kog lica za koje znamo da su mlađi od trinaest godina (13.), pojedinaca mlađih od šesnaest godina (16) u Kaliforniji, ili bilo kog lica mlađeg od zakonske starosne dobi većine u nadležnosti u kojoj borave ("Minimalna starost"). Osobe mlađe od osamnaest godina (18) nemaju pravo na učešće u Programu. Lica koja imaju najmanje osamnaest (18) godina, ali koja se smatraju pod zakonskom starosnom dobom većine u svom pravnom stanju boravka (kolektivno, "Maloletnici") moraju da dobiju saglasnost svog roditelja ili zakonskog staratelja pre učešća u Programu. Program je dostupan samo pojedincima za njihovu ličnu upotrebu i ograničen je na jedan (1) nalog po pojedincu. Zaposleni u robnim mirisima i njegove podružnice, filijale i odeljenja imaju pravo da učestvuju u Programu samo za ličnu upotrebu. Program je poništen tamo gde je zakonom zabranjeno ili ograničeno.

Priključivanje Programu i postanje ROBA. Član KRUG-a, slažete se (ili u slučaju maloletnog učesnika, roditelja ili zakonskog staratelja takvog Maloletnika mora da se složi u ime Maloletnika) da ste pročitali, razumeli i pristali da budete vezani ovom ROBOM. Odredbe i uslovi programa lojalnosti CIRCLE ("Uslovi") i bilo kakvim promenama ili izmenama koje ovde možemo da izvršimo, kao i svim drugim Uslovima korišćenja usluge i smernicama koje su uključene u referencu. Osim što, kao što je drugačije izričito zabranjeno ili ograničeno važećim zakonom, zadržavamo pravo da revidiramo, menjamo, menjamo ili ograničavamo ove Uslove u bilo kom trenutku po našem nahođenju sa ili bez prethodnog obaveštenja. Trebalo bi često da pregledate ove Odredbe i povezana najčešća pitanja da biste razumeli odredbe i uslove programa jer se oni mogu menjati s vremena na vreme. Kada izvršimo revizije ili izmene Uslova, povezanih najčešćih pitanja ili bilo koje druge relevantne politike ili odredbi i uslova, one će biti objavljene na veb lokaciji u CommodityFragrances.com i stupaće na snagu odmah po objavljivanju i nadjačne će biti sve prethodne verzije ovih Uslova i/ili srodnih najčešćih pitanja. Ovi Uslovi ni na koji način ne menjaju odredbe ili uslove bilo kog drugog sporazuma koji možete imati sa nama, uključujući bilo kakav sporazum za proizvode ili usluge. Upisom u Program pristajete i da vas obavezuje naša politika privatnosti i uslovi korišćenja usluge na veb sajtu, koji su ovde inkorporirani referencom. Vaše kontinuirano učešće u Programu nakon objavljivanja bilo kakvih revizija njegovih Uslova i/ili srodnih najčešćih pitanja potvrđuje vaše prihvatanje i dogovor da bude obavezan izmenjenim Uslovima i/ili srodnim najčešćim pitanjima, stoga bi trebalo da ih periodično pregledate da biste bili svesni bilo kakvih promena. Ukoliko se ne slažete sa ovim Uslovima, našom internet stranicom Politika privatnosti i našim veb sajtom Uslovi korišćenja usluge, ne možete učestvovati u Programu. U slučaju bilo kakve neusaglašenosti između ovih Uslova i bilo kojih drugih uslova ili smernica koje su ovde uvrštene u referencu, ovi Uslovi će se primenjivati na Program.

 1. UPIS PROGRAMA

2.1. Podobna lica mogu da se upišu u Program online tako što će posetiti CommodityFragrances.com. Da biste se upisali na mrežu, CommodityFragrances.com i pratite upite programa da se upišu kreiranjem naloga na mreži. Besplatno se možete prijaviti na nalog i upisati osnovni sloj jedan od programa. Ne postoji uslov da izvršite bilo kakvu uplatu ili kupovinu ili da obezbedite bilo kakve informacije o kreditnoj kartici da biste se prijavili na račun programa i da biste se upisali u osnovni sloj JEDAN OD ROBNIH ODNOSA. CIRCLE program.

2.2. Da biste se upisali u Program, može se zahtevati da navedete bilo koje ili sve sledeće: vaše ime i prezime, važeću e-adresu i broj telefona. Vi ste isključivo odgovorni za održavanje tačnosti informacija o nalogu i za redovno praćenje u skladu sa tim koliko je potrebno. Lične informacije možete ažurirati putem naloga na mreži ili tako što ćete se obratiti korisničkom servisu na broj +1 (920) 696-9208 ili na customerservice@commodityfragrances.com, pet (5) dana u nedelji, između 9:00 ujutru do 5:00 po istočnom vremenu.

2.3. Samo jedan nalog programa može biti povezan sa jednom e-adresom. U slučaju spora oko vlasništva nad članstvom u programskom nalogu, smatraće se da je član Programa ovlašćeni vlasnik naloga e-adrese podnete u vreme upisa programa. "Ovlašćeni vlasnik naloga" je definisan kao fizičko lice koje je dodeljeno na e-adresu dobavljača pristupa Internetu, dobavljača usluga na mreži ili organizacije (npr. poslovna, obrazovna ustanova itd.) koje je zaduženo za dodeljivanje e-adresa za domen povezan sa prosleđenom e-adresom. Višestruko je zabranjeno upisivanje ili pokušaj upisa u Program putem korišćenja više e-adresa i svaka takva radnja biće povod za prekid učešća u Programu.

2.4 Pripadnici bivše ROBE. CIRCLE program je automatski upisan u osnovni nivo nivoa sloja jedan ("ČLAN") i datum upisa u prvi deo programa poslužiće kao operativni datum vašeg "prijavljivanja" za program u svrhe vraćanja nivoa na nivo 1 na prevrtanju 12 uzastopnih meseci od datuma prijavljivanja za Program.

2.5 Upis i učešće u Programu su dobrovoljni, opcionalni i nisu u obavezi da završe bilo kakvu transakciju ili prodaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koju kreditnu ili debitnu transakciju.

 1. KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE/PROGRAM NAGRAĐUJE.

3.1. Program vam omogućava da zaradite poene u pravcu pravljenja statusa sloja i nagrada/pogodnosti povezanih sa vašim statusom nivoa na osnovu učešća u programnim radnjama, kao što je, ali ne ograničavajući se na kreiranje vaše ROBE. CIRCLE nalog, deljenje datuma rođenja, praćenje nas na Društvenim mrežama, izrada liste želja, kupovina u kvalifikacijama, ostavljanje recenzije proizvoda i/ili učešće u ograničenom vremenskom roku ROBA. CIRCLE promocije ili događaji. Programske radnje mogu biti podložne promenama po našem nahođenju i mogu biti podložne ograničenjima ili ograničenjima. Neke od radnji programa su detaljno opisane u nastavku. Kada steknete status sloja, bićete obavešteni o napredovanju na sledeći nivo, kada on postane efikasan i možete imati pravo na određene pogodnosti i da biste iskupili nagrade koje su dostupne članovima tog statusa u grupi. Svaki Tier status nudi različite pogodnosti i nagrade (od kojih su neke detaljno opisane ispod), koje pogodnosti i nagrade se nude po našem sopstvenom nahođenju i mogu se menjati s vremena na vreme sa ili bez najave i mogu se ponuditi na ograničenoj osnovi. Posetite našu stranicu kontrolne table "Najčešća pitanja" i "Program" da biste saznali više o tome kako da zaradite nagrade i pogodnosti koje su dostupne svakom statusu nivoa.

3.2. Za svaku kvalifikacionu kupovinu zaradićete 1 poen na svakih 1,00 potrošenih dolara (zaokruženih na dolar). Na primer, ako vaša ukupna kvalifikaciona kupovina iznosi 25,00 dolara, zaradićete 25 poena; ako vaša ukupna kvalifikaciona kupovina dođe do 25,99 dolara, ona će biti zaokružena na 25,00 dolara, a vi ćete zaraditi 25 poena.

3.2.1. Da biste zaradili poene programa i sve povezane nagrade/pogodnosti za kvalifikacionu kupovinu, od vas će se zahtevati da se prijavite pre ili na odjavljivanje: e-adresa i lozinke. Poeni se ne mogu zaraditi od ranijih kupovina izvršenih pre pokretanja Programa; Programske nagrade se ne mogu primeniti na prethodne nabavke izvršene pre pokretanja programa ili pre upisa u Program.

3.2.2. Da biste zaradili programske poene i sve povezane nagrade/pogodnosti za kvalifikacionu kupovinu izvršenu onlajn, morate biti prijavljeni u svoju ROBU. CIRCLE nalog u trenutku kupovine. Poeni se mogu zaraditi retroaktivno za online porudžbine koje su već završene pre prijavljivanja u vašu ROBU. CIRCLE nalog, ali se ne može primeniti retroaktivno. Programski poeni zarađeni za onlajn kvalifikovane kupovine će biti na čekanju do brodova sa porudžbinama, a u tom trenutku vaši Poeni će biti izdati vašoj ROBI. CIRCLE nalog. Raspoložive nagrade možete proveriti onlajn u bilo kom trenutku putem vaše ROBE. CIRCLE nalog. Dozvolite približno 14 dana nakon kvalifikacione kupovine za vašu robu. CIRCLE nalog koji treba ažurirati da bi odražavao zarađene nagrade.

3.3. Ako vratite artikal iz kvalifikovane nabavke za povraćaj novca na prvobitni način plaćanja, akumulirani poeni na vašem programskom računu biće umanjeni u iznosu jednakom Poenima koji su prvobitno zarađeni za tu nabavku. U slučaju nabavke sa više artikala, što rezultira delimičnim povraćajem, akumulirani poeni u nalogu programa biće umanjeni u iznosu jednakom poenima koji su prvobitno zarađeni i koji se mogu pripisati refundiranim artiklima kada se prvi put nabave. Poeni koji su pripisani vašem nalogu biće smanjeni ili stornirani, kao što je primenljivo, ako je sve ili deo vaše kvalifikacione kupovine otkazan ili ako se povraćaj kredita dobije putem lažne ili druge aktivnosti koja krši ove Uslove. Ako vratite artikal iz kvalifikacione nabavke za povraćaj novca na prvobitni način plaćanja, otkupljeni popust za Punchcard (I.e novčani ili procenat) biće u potpunosti izgubljen. U slučaju kupovine sa više artikala, što rezultira delimičnim povraćajem, sve preostale vrednosti iz originalnog iznosa Punchcard kartice se oduzimanje.

3.4. Možete zaraditi programske poene podnošenjem recenzije proizvoda na sajtu Robni miris. Da biste prosledili recenziju proizvoda, posetite stranicu "Nagrade", kliknite na vezu "napiši redigovanje", popunite sva potrebna polja i prosledite po uputstvu. Vaši zarađeni poeni će biti na čekanju dok se recenzija ne objavi na stranici proizvoda. Sve recenzije proizvoda moraju biti istinite i precizno odražavati vaše stvarno, iskreno mišljenje i iskustvo u vezi sa redigovanim proizvodom. Pored toga, sve recenzije proizvoda podležu našim Uslovima korišćenja usluge i, podnošenjem vaše recenzije, slažete se da budete obavezni tim Uslovima korišćenja usluge. Dozvoljeno je, ali nije potrebno da uključite fotografiju ili video zapis sa recenzijom. Ako ipak prosledite fotografiju ili video zapis, morate imati najmanje 18 godina ili više (ili starosnu granicu većine u vašem stanju pravnog boravka, šta god da je starije) i, ako je bilo koje treće lim prikazano na fotografiji ili snimku, takvo treće lim mora biti starije od većine godina u njegovom/njenom stanju pravnog boravka. Video zapisi ne mogu da prelaze dva (2) minuta dužine ili da budu veći od 2 GB i ne mogu da uključuju muziku, autorska prava ili druga umetnička prava nezavisnog proizvođača; fotografije ne mogu da premaše 10MB. Ukoliko uz vašu recenziju prosledite fotografiju ili video zapis, vaš podnesak predstavlja vaš pristanak i izdavanje na našu upotrebu vaše fotografije/video zapisa i dolikosti kao što je postavljeno u našem Ugovoru o saglasnosti i izdanju za korišćenje fotografije/video zapisa i dolikosti.

3.5. Nagrade i pogodnosti programa mogu uključivati nadogradnju isporuke, kao što je besplatna isporuka po porudžbinama preko određenog iznosa dolara ili ubrzana isporuka. Sve takve pogodnosti isporuke mogu se razlikovati u zavisnosti od statusa sloja (pogledajte našu stranicu kontrolne table Programa da biste saznali više) i podležu našoj isporuci .

3.6. Programski poeni, pogodnosti i/ili nagrade nemaju gotovinsku vrednost, ne mogu se prodati i ne prenose se i nemate prava na imovinu u poenima, nagradama ili drugim programima. Programski nalozi, nagrade ili beneficije ne mogu se preneti, deliti ili kombinovati sa bilo kojom drugom osobom ili članom programa. Samo član Programa može akumulirati nagrade i pogodnosti i samo član Programa može da iskupi nagrade koje su se akumulirale na nalogu tog člana. Prodaja, trampa, prenos ili dodela bilo koje nagrade ili pogodnosti ponuđene putem Programa, osim nas, izričito je zabranjena i biće razlog za prekid vašeg učešća u Programu, a sve nagrade ili pogodnosti koje nudimo mi u okviru Programa podložne su promenama u bilo kom trenutku po našem sopstvenom nahođenju, bez prethodne najave.

3.7. Nagrade dostupne putem Programa su samo za ličnu upotrebu i ne mogu se prodati ili preprodati. Zadržavamo pravo, bez najave, da otkažemo ili smanjimo količinu bilo koje nagrade koja je dostupna kroz Program u bilo kom trenutku, po našem nahođenju. Takođe zadržavamo pravo, bez najave, da promenimo prednosti Programa i načine na koje se nagrade mogu zaraditi ili iskupiti u bilo kom trenutku, po našem sopstvenom nahođenju. Zadržavamo pravo da postavite ograničenja za broj kvalifikovanih nabavki koje ispunjavaju uslove za Program i/ili broj ili vrste nagrada koje možete primiti ili zaraditi u bilo kom vremenskom periodu ili tokom trajanja Programa i/ili bilo koje kombinacije.

3.8. Nismo odgovorni za nagrade koje mogu biti izgubljene ili iskupljene kao rezultat bilo kakve prevarantske aktivnosti.

3.9. Zadržavamo pravo da odredimo nagrade u bilo kojoj robnoj robi. Nalog člana CIRCLE-a na osnovu naših internih zapisa vezanih za nalog takvog člana. Nagrade člana se smatraju tačnim i tačnim kao što se ogleda u našoj evidenciji i naše dobro utvrđivanje količine nagrada koje su dostupne bilo kom članu biće konačne i obavezujuće.

Ukoliko imate nedoumice u vezi sa vašom ROBOM. Aktivnost CIRCLE naloga, uključujući, na primer, a ne ograničenje, nagrade zarađene za kvalifikacionu nabavku koje nisu pravilno primenjene na vašu ROBU. CIRCLE nalog, obratite se našem timu korisničkog servisa putem e-pošte na adresu customerservice@commodityfragrances.com ili telefonom na +1 (920) 696-9208, pet (5) radnih dana u nedelji, u periodu od 9:00 do 17:00 časova po istočnom vremenu.

 1. KOMUNIKACIJE

4.1. Upisom u Program bićete automatski pretplaćeni da primate marketinške e-poruke od robnih mirisa, uključujući komunikacije vezane za program.

4.2. Promotivna saglasnost za e-poštu: U svakom trenutku možete da odbijete saglasnost za primanje marketinških e-poruka od robnih mirisa tako što ćete kliknuti na vezu "otkaži pretplatu" u e-poruci da biste upravljali svojim željenim postavkama ili na drugi način obezbeđeni u privatnosti robnih mirisa .

4.3. Saglasnost za promotivnu tekstualnu poruku: Ako ne želite da primate tekstualne poruke, slažete se da odgovorite stop ili UNSUBSCRIBE na bilo koju mobilnu poruku iz Robnih mirisa ili da je pošaljete u ime robnih mirisa kako biste odbili saglasnost za promotivni program tekstualnih poruka. Možete dobiti dodatnu tekstualnu poruku koja potvrđuje vašu odluku o odbijanju saglasnosti. Razumete i slažete se da su opcije za odbijanje saglasnosti razumne metode odbijanja saglasnosti i da su ekskluzivno sredstvo za odbijanje saglasnosti. Takođe razumete i slažete se da bilo koji drugi metod odbijanja saglasnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na, dopisivanje reči koje nisu gore navedene, slanje e-poruke ili usmeno zahtevanje od nekog od naših zaposlenih da vas ukloni sa naše liste, nisu razumna sredstva za odbijanje saglasnosti.

4.4. Dužnost obaveštavanje i obeštećenje: Vi zastupate i garantujete da ste pretplatnik i/ili redovni korisnik broja mobilnog telefona koji ste nam dostavili. Ako u bilo kom trenutku nameravate da prestanete da koristite broj mobilnog telefona koji ste nam dostavili, uključujući otkazivanje plana usluge ili prodaju ili prenos broja mobilnog telefona drugoj stranoj, slažete se da ćete dovršiti proces odbijanja saglasnosti korisnika koji je postavljen iznad pre nego što prekinete korišćenje broja mobilnog telefona. Razumete i slažete se da je vaš dogovor o tome materijalni deo ovih Uslova. Dalje se slažete da ćete, ukoliko prekinute upotrebu vašeg broja mobilnog telefona bez obaveštavanja o takvoj promeni, biti odgovorni za sve troškove (uključujući naknade za advokate) i obaveze koje smo naneli nama, ili bilo kojoj stranci koja pomaže u isporuci tekstualnih poruka, kao rezultat zahteva koje je kasnije doneo bilo koji pojedinac. Ova dužnost i sporazum će preživeti otkazivanje ili raskid ovih Uslova i/ili Programa.

SLAŽETE SE DA ĆETE SE OBEŠTETITI, I SMATRATI NAS BEZOPASNIM OD BILO KOG ZAHTEVA ZAHTEVA, ODŠTETE, KAZNI, TROŠKOVA, IZNOSA PLAĆENIH U PORAVNANJU, OBAVEZA, OBAVEZA, POREZA, LIENSA, GUBITAKA, TROŠKOVA, NAKNADA I SUDSKIH TROŠKOVA I RAZUMNIH NAKNADA I TROŠKOVA ADVOKATA KOJI SU REZULTAT VAŠEG NEUSPEHA DA NAS OBAVESTITE O PROMENI INFORMACIJA KOJE STE DALI ILI OD VAŠE ODREDBE O BROJU MOBILNOG TELEFONA UKLJUČUJUĆI BILO KOJI ZAHTEV ILI ODGOVORNOST U SKLADU SA ZAKONOM O ZAŠTITI POTROŠAČA TELEFONA, 47 U.S.C. ~ 227, et seq., ILI SLIČNI DRŽAVNI I FEDERALNI ZAKONI, I SVI PROPISI KOJI SU PROGLAŠENI TIME NASTALI SU NAKON ŠTO SMO POKUŠALI DA VAS KONTAKTIRAMO NA BROJ MOBILNOG TELEFONA KOJI STE DALI.

4.5. Zabranjeni sadržaj: Potvrđujete i slažete se da ne šaljete zabranjeni sadržaj preko platforme za tekstualne poruke. Zabranjeni sadržaj uključuje: bilo koju prevarantsku, klevetničku, klevetničku, skandaloznu, preteću, uznemiravajuću ili uhodanu aktivnost; prigovoran sadržaj, uključujući psovke, opscenost, lascivnost, nasilje, netrpeljivost, mržnju i diskriminaciju na osnovu rase, pola, vere, nacionalnosti, invaliditeta, seksualne orijentacije ili starosti; piratski kompjuterski programi, virusi, crvi, trojanski konji ili drugi štetni kod; bilo koji proizvod, uslugu ili promociju koja je nezakonita tamo gde se dobija takav proizvod, usluga ili promocija; bilo koji sadržaj koji uključuje i/ili upućuje na lične zdravstvene informacije koje su zaštićene Zakonom o prenosivosti i odgovornosti zdravstvenog osiguranja ("HIPAA") ili Zakonom o zdravstvenoj informacionoj tehnologiji za ekonomsko i kliničko zdravlje ("HITECH" akt); i bilo koji drugi sadržaj koji je zabranjen važećim zakonom u nadležnosti iz koje se šalje poruka.

 1. PRIVATNOSTI

Poštujemo vašu privatnost i preduzmemo razumne korake ka zaštiti vaše privatnosti na mreži i odgovornom upravljanju vašim informacijama. Lične informacije koje prikupljamo od vas u vezi sa Programom podležu našoj Privatnosti i biće korišćene i obelodanjene od strane nas u svrhu administracije Programa, pružajući vam sve nagrade ili pogodnosti koje preuzimate u okviru Programa, marketing u vezi sa Programom, druge marketinške komunikacije za koje ste se opredelili da primaju i na drugi način dozvoljavaju našu Privatnost .

Stanovnici Kalifornije i Kolorada: Prema kalifornijskom zakonu, program se može smatrati "finansijskim podsticajem". Prema zakonu Kolorada, program se može smatrati "Bona Fide programom lojalnosti". Da biste videli naše Obaveštenje o finansijskim podsticajima & nediskriminacionom/Bona Fide programu lojalnosti, pogledajte našu Privatnost .

 1. PREKID RADA PROGRAMA, OTKAZIVANJE ILI IZMENA

6.1. Program i njegove pogodnosti se nude po sopstvenom nahođenju Robnog mirisa. Možemo da prekinemo, otkažemo, izmenimo ili ograničimo ove Uslove i/ili Program ili bilo koji aspekt toga u bilo kom trenutku, po našem nahođenju i sa ili bez prethodne najave vama, čak i ako neke od naših radnji mogu uticati na vrednost nagrada ili beneficija koje su već akumulirane ili zarađene i/ili mogućnost iskupljenja zarađenih nagrada koje su se već nagomilale.

6.2. Ako odlučite da više ne želite da učestvujete u Programu, bilo kao član osnovnog nivoa jedan ("ČLAN"), nivoa dva ("INSDER") ili Grupe tri ("VIP"), kao što je primenljivo, možete otkazati članstvo u bilo kom trenutku tako što ćete kontaktirati naš tim korisničkog servisa na +1 (920) 696-9208 ili mejl na customerservice@commodityfragrances.com, pet (5) dana u nedelji, između 9:00 ujutru do 17:00 časova po istočnom vremenu. Sve akumulirane tačke i/ili neiskorišćene nagrade biće izgubljene i isteći će odmah po otkazivanju članstva.

6.3. Zadržavamo pravo, po sopstvenom nahođenju, da iz Programa prekinemo bilo kog člana, uključujući, ali ne ograničavajući se na, nepridržavanje ovih Uslova, Uslove korišćenja Sajta robnih mirisa, svaku sumnjivu zloupotrebu Programa, nezakonite aktivnosti, prevare ili drugo ponašanje za koje smatramo da nisu u skladu sa ovim Uslovima i/ili Programom.

6.4. Ako vaše članstvo u Programu bude otkazano od strane vas ili prekinuto od strane nas, sve programske prednosti i neiskorišćene nagrade će biti izgubljene i izgubićete sve akumulirane poene i neiskorišćene nagrade i beneficije u vašoj ROBI. CIRCLE nalog odmah u vreme takvog otkazivanja ili prestanka radnog odnosa. Bez obzira na gorenavedene, promotivne kuponske šifre koje su (1) neiskorišćene i (2) nisu istekle, još uvek važe.

7.ODRICANJE OD GARANCIJA; OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Vaša saglasnost i saglasnost na sledeća odricanja odgovornosti i ograničenja je materijalni podsticaj da vam dozvolimo da učestvujete u Programu. U punoj meri dozvoljenoj važećim zakonom, vaše učešće u Programu, kao i naše obaveze i obaveze u pogledu toga, izričito su ograničene na sledeći način:

7.1. OSIM ŠTO JE IZRIČITO POSTAVLJENO U OVIM USLOVIMA, OVIM PUTEM RAZUMETE I SLAŽETE SE DA SU PROGRAM I SVE NAGRADE ILI BENEFICIJE POVEZANE SA TIM OBEZBEĐENE "KAKVE JESU" I NA BAZI "KAO ŠTO JE DOSTUPNO" BEZ IKAKVE GARANCIJE. U POSLEDNJOJ MERI KOJA JE DOZVOLJENA ZAKONOM I OSIM ŠTO JE IZRIČITO ODREĐENO U OVIM USLOVIMA, NI ROBNI MIRISI NI NJEGOVE PODRUŽNICE, FILIJALE, PARTNERI ILI IZDAVAOCI LICENCI NE PRAVE NIKAKVE GARANCIJE ILI GARANCIJE BILO KOJE VRSTE, IZRAŽAVAJU SE ILI PODRAZUMEVAJU, U VEZI SA OVIM USLOVIMA ILI PROGRAMOM ILI BILO KOJOM OD NAGRADA ILI BENEFICIJA POVEZANIH SA PROGRAMOM, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA GARANCIJE O PRODAJI, PODESNOSTI ZA ODREĐENU NAMENU I NENAŠAVRŠAVANJE.

7.2. SLAŽETE SE DA, U NAJMANJOJ MERI DOZVOLJENOJ ZAKONOM, NI ROBNI MIRISI NI NJEGOVE PODRUŽNICE, FILIJALE, PARTNERI ILI IZDAVAOCI LICENCI NEĆE BITI ODGOVORNI ILI ODGOVORNI (BILO U UGOVORU, TORTU ILI NA NEKI DRUGI NAČIN) U BILO KOJIM OKOLNOSTIMA ZA BILO KAKVE: (A) GREŠKE, GREŠKE, NETAČNOSTI ILI PROPUSTE U SADRŽAJU OVIH USLOVA, PROGRAMU I/ILI BILO KAKVIM NAGRADAMA ILI BENEFICIJAMA (B) LIČNA POVREDA, OŠTEĆENJE IMOVINE ILI GUBITAK, BILO KOJE PRIRODE, NASTALA JE KAO REZULTAT VAŠEG UČEŠĆA U PROGRAMU I/ILI VAŠEG ISKUPLJENJA ILI KORIŠĆENJA BILO KAKVE NAGRADE ILI KORISTI U OKVIRU PROGRAMA; (C) PREKID POSLOVANJA; (D) KAŠNJENJA ILI PREKIDANJE PRISTUPA PROGRAMU; (E) BILO KAKAV NEOVLAŠĆENI PRISTUP ILI KORIŠĆENJE SERVERA NA KOJIMA SE NALAZI OVAJ SAJT ILI BILO KOJI SAJT TREĆIH LICA I/ILI BILO KOJI I SVI LIČNI PODACI USKLADIŠTENI TAMO, (F) BILO KAKAV PREKID ILI PRESTANAK PRENOSA NA OVAJ SAJT ILI LOKACIJE TREĆIH LICA, (G) BILO KOJE GREŠKE, VIRUSE, TROJANSKE KONJE ILI SLIČNO, KOJI SE MOGU PRENETI NA ILI PREKO LOKACIJE ROBNOG MIRISA ILI BILO KOG TREĆEG LICA PROGRAM I/ILI BILO KOJE NAGRADE ILI BENEFICIJE KOJE SU TAMO POVEZANE; (H) NEISPLAĆIVANJE PODATAKA, GUBITAK, KRAĐA, POGREŠNO PREVOĐENJE, POGREŠNO IZVRŠENJE, KORUPCIJA, UNIŠTENJE ILI DRUGA IZMENA; ILI (I) DOGAĐAJE IZVAN NAŠE RAZUMNE KONTROLE.

7.3. SLAŽETE SE DA, U PUNOJ MERI DOZVOLJENOJ ZAKONOM, NI ROBNI MIRISI NI NJENE PODRUŽNICE, FILIJALE, PARTNERI, IZDAVAOCI LICENCI ILI LICA ILI ENTITETI KOJI SU ISTI U PRIVILEGIJAMA I NJIHOVI ZAPOSLENI, SLUŽBENICI, DIREKTORI I AGENTI NEĆE BITI ODGOVORNI ILI ODGOVORNI ZA BILO KAKVU INDIREKTNU, POSEBNU, PRIMERNU, KAZNENU, SLUČAJNU ILI POSLEDIČNU ŠTETU BILO KOJE VRSTE (UKLJUČUJUĆI IZGUBLJENU DOBIT) U VEZI SA PROGRAMOM I/ILI VAŠIM UČEŠĆEM U PROGRAMU I/ILI VAŠEM UČEŠĆU ISKUPLJENJE ILI KORIŠĆENJE BILO KOJE PROGRAMSKE NAGRADE ILI KORISTI, BEZ OBZIRA NA OBLIK RADNJE BILO U UGOVORU, TORTU ILI NA NEKI DRUGI NAČIN, ČAK I AKO SMO OBAVEŠTENI O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE, I NI U KOM SLUČAJU NAŠA MAKSIMALNA AGREGATNA ODGOVORNOST NEĆE PREMAŠITI STO DOLARA (100,00 DOLARA).

7.4. SLAŽETE SE DA NIKAKVE ZAHTEVE ILI UZROKE RADNJE KOJI PROISTIČU IZ, ILI U VEZI SA, OVIM USLOVIMA, VAŠIM UČEŠĆEM U PROGRAMU I/ILI VAŠIM ISKUPLJENJEM ILI KORIŠĆENJEM BILO KAKVE NAGRADE ILI KORISTI U OKVIRU PROGRAMA, NE MOŽETE DONETI VIŠE OD JEDNE (1) GODINE NAKON ŠTO SE POJAVI UZROK RADNJE. U MERI U KOJOJ JE TO ZAKONOM DOZVOLJENO, UKOLIKO IMATE SPOR SA NAMA U VEZI SA PROGRAMOM ILI STE NEZADOVOLJNI PROGRAMOM, VAŠ JEDINI PRAVNI LEK JE PRESTANAK ČLANSTVA U PROGRAMU I MI NEĆEMO IMATI DRUGU OBAVEZU, ODGOVORNOST ILI ODGOVORNOST PREMA VAMA, OSIM U ODELJKU 7.3 IZNAD.

 1. NEUSAGLAŠEVANJE

U PUNOJ MERI DOZVOLJENOJ VAŽEĆIM ZAKONOM, PRISTAJETE DA BRANITE, ZADUŽUJETE I DRŽITE BEZOPASNE ROBNE MIRISE, NJENE PODRUŽNICE, FILIJALE, PARTNERE, ČLANOVE, SLUŽBENIKE, DIREKTORE, ZAPOSLENE, AGENTE, IZDAVAOCE, DOBAVLJAČE, DOBAVLJAČE, PROIZVOĐAČE I DISTRIBUTERE IZ I PROTIV SVIH ZAHTEVA TREĆIH STRANA, RADNJI, ZAHTEVA, TUŽBI, PRITUŽBI, ŠTETE, GUBITAKA, TROŠKOVA, TROŠKOVA I TROŠKOVA (UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA ADVOKATE PROISTIČE IZ ILI U VEZI SA (I) VAŠIM UČEŠĆEM U PROGRAMU, (II) VAŠIM ISKUPLJENJEM ILI KORIŠĆENJEM BILO KAKVIH NAGRADA ILI POGODNOSTI POVEZANIH SA PROGRAMOM, I/ILI (III) VAŠEG KRŠENJA BILO KOG OD OVIH USLOVA. ZADRŽAVAMO PRAVO DA PREUZMEMO ISKLJUČIVU KONTROLU I ODBRANU SVAKOG ZAHTEVA KOJI PODLEŽE OVOM USAGLAŠAVANJE OD STRANE VAS, U KOM SLUČAJU ĆETE U POTPUNOSTI SARAĐIVATI SA NAMA U SPROVOĐENJU BILO KAKVE I SVIH RASPOLOŽIVIH ODBRANA.

 1. ZAKON O UPRAVLJANJU

Program i svaki spor koji proističe iz ili u vezi sa Programom, uključujući ove Uslove, biće regulisani i protumačeni u skladu sa zakonima države Njujork bez davanja efekta bilo kakvom sukobu zakonskih odredbi.

 1. OBAVEŠTENJE STANOVNICIMA NJU DŽERSIJA

Ako ste potrošač koji ostaje u Nju Džersiju, sledeće odredbe ovih Uslova se ne odnose na vas (i ne ograničavaju nikakva prava koja možda imate) do te mere da su nesprovodive po zakonu Nju Džersija: (a) u odeljku 7.3 iznad, odricanje odgovornosti za bilo koje indirektno, slučajno, posledično, posebno, primerna ili kaznena odšteta bilo koje vrste i ograničenje odgovornosti za izgubljenu dobit, štetu, gubitak ili povredu (na primer, u meri u kojoj je nesprovodiva u skladu sa Zakonom o kaznenoj šteti u Nju Džersiju, Zakonom o odgovornosti proizvoda nju Džersija, Komercijalnim kodom Nju Džersija ili Zakonom o prevarama potrošača Nju Džersija; (b) u odeljku 7.3 iznad, primena ograničenja odgovornosti za povraćaj štete koja nastaje pod ugovorom, tortom ili bilo kojom drugom teorijom (na primer, u meri u kojoj se takva šteta oporavlja od strane potrošača u skladu sa zakonom Nju Džersija, uključujući Zakon o odgovornosti proizvoda iz Nju Džersija); (c) u odeljku 8 iznad, uslov da se na taj način zadužuju robni mirisi (na primer, u meri u kojoj je obim takvog poništenja zabranjen po zakonu Nju Džersija); i (d) u odeljku 9.1 iznad, odredba njujorškog zakona o upravljanju (na primer, u meri u kojoj vaša prava kao potrošača koji oseda u Nju Džersiju moraju da se rukovode zakonom Nju Džersija).

 1. KORISNIČKI SERVIS

Za informacije o Programu ili vašem članstvu obratite se našem timu korisničkog servisa putem e-pošte na broj customerservice@commodityfragrances.com ili telefonom na +1 (920) 696-9208, pet (5) dana u nedelji, između 9:00 ujutru do 5:00 časova po istočnom vremenu. Takođe posetite naša najčešća pitanja za odgovore na najčešća pitanja o Programu