Moderna, američka parfimerija

Osnovani 2013, mi smo moderna, američka parfimerija koja preispituje miris. Moderni u dizajnu i elementali u pristupu, verujemo da je jednostavnost novi luksuz.

Upoznajte mirisni prostor

Miris nije jedan miris-odgovara svima.

Neki žele miris koji je rezervisan za sebe, neki žele miris koji ispunjava prostoriju, drugi čeznu za nečim između.

Kreirali smo Mirisni prostor, tako da možete da izaberete svoj miris i kontrolišete njegovu projekciju.

Svaki miris je dostupan u 3 mirisna razmaka: bliskoj ličnoj verziji, uravnoteženoj Expressive verziji i pojačanoj podebljanoj verziji.

Istraživanje i otkrivanje

Kako da pronađete pravi miris iza ekrana? Discovery Kits.

Kutije kolekcija od 2ml, uzorci veličine probne veličine u svakom mirisu i mirisnom prostoru. Plus, iskupite punu cenu vašeg kompleta na vašem omiljenom mirisu u punoj veličini.

Zanatski izrađen

Svaki naš miris prave zanatlija i daju im se imena koja pružaju snimke onoga što se nalazi unutra: Mleko, zlato, knjiga, papir.

Poput kuvara koji izvoriše najbolje sastojke za stvaranje najinovativnijih jela, naši parfemi – ili Tvorci kako ih mi zovemo – koriste najbolje sastojke za stvaranje najunikatnijih i nezaboravnih mirisa.

Pazi na dokuserije

Uvek preispitujemo miris: kako miriše, kako projektuje, kako se pravi, kako je opisan.

Sada možeš da ostaneš upoznati sa našim docuseriesima iza kulisa. Ove 2-10-minutne epizode uvode naše najnovije inspiracije i inovacije, kao i sve druge informacije o kojima se obično govori iza zatvorenih vrata.

Isprobajte nas lično

Danas je Roba dostupna na globalnom nivou.

Potražnja nas je čak povukla sa mreže i na police Sephore u Severnoj Americi i Velikoj Britaniji, plus evropske specijalne prodavnice.

Da biste pronašli svoju najbližu prodavnicu sa Robom, pogledajte našu prodavnicu Lokator.

Svesna posvećenost

Naši mirisi su uniseks, veganski, bez surovosti i čisti – bez ikakvih sastojaka "na crnoj listi".

Međutim, ovo je samo prvi korak na stalnom putu ka tome da postanete etičniji.

Izložili smo sve načine na koje se obavezujemo da ćemo postati etičniji svesni da sebe smatramo odgovornim i da vi to sledite.

O nama

Osvedoиen Kickstarter kampanjom 2013, globalnom crowdfunding kampanjom "da zauvek promeni mirisnu industriju", Commodity je prvi digitalno-maternji mirisni brend.

Promena? Modernizacija zanatskog mirisa čineći ga intuitivnim, čak i iza ekrana.

Vozi ovu viziju danas je re-osnivač i kreativni direktor, Vicken Arslanian. Serijski graditelj brendova, rođen u parfimeriji i obučen kao arhitekta, Viken i njegov kreativni tim preispituju miris jedan po jedan element.

Kako je sve počelo

Počeli smo sa Kickstarterom 2013: globalnom crowdfunding kampanjom "da zauvek promenimo mirisnu industriju". Naši kupci su premašili cilj za više nego duplo. Od prvog brenda mirisnog mirisa direktnog potrošača do Sephorine zvezde u usponu, do zatvaranja u 2019. do ponovnog povlačenja 2020. godine, imamo mnogo toga da vas sustignemo...

Novembar 2019 | Kupovina 2019 | Nabavke
Mart 2019 | Zatvaranje 2019 | Zatvaranje
2014 | Lansiranje
2013 | Kickstarter