Hoćeš svež miris za proleće? Naši saveti za otkrivanje savršenog

04.20.2022
Hoćeš svež miris za proleće? Naši saveti za otkrivanje savršenog
Proleće je (nezvanično) najiščekivanija sezona u godini.

Teških slojeva i zimske hladnoće konačno nema, a mi smo u prilici da otvorimo prozore za malo svežeg vazduha, provedemo više vremena na otvorenom, i zamenimo našu zimsku garderobu za nešto malo laganije.

Naš mirisni izbor je još jedan ritual koji se često menja sa prolećem. Duboki, raskošni mirisi zime često se menjaju za nešto lagano i sveže što ogleda godišnje doba.

Ako ste u potrazi za novim prolećnim mirisom, evo naših saveta koji će voditi vaš nos ka savršenom.

Potražite mirise koji oponašaju prirodu.
Među dobrim kandidatima su note svetlog zelenila, slatkih cvetova, sočnih citrusa i svežeg bilja. Kao i proleće, ove beleške evociraju osećaj obnove i okrepljanja. Počnite sa beleškama koje su vam već poznate kao prvi korak u pravom smeru.

Pronađite mirise koji vas intuitivno podsećaju na vaše omiljeno vreme.
Od svih pet čula, miris je najjače povezan sa pamćenjem. Ako se vaše detinjstvo sastojalo od prevrtanja na kišne čizme i skakanja po baricama, potražite miris sa rosnom vodenom notom. Ako ste uvek više voleli da budete u blizini drveća i prirode, odaberite miris koji je zeleniji i zemljaniji.

Idi lično.
Ako vaš miris potpisa nema nikakve tradicionalne "prolećne" note, ili ako vas zanima lakši miris za proleće, isprobajte isti miris u njegovoj Ličnoj rendiciji. 

Lični mirisi imaju isti familijalni identitet kao i njihove ekspresivne i smele kolege, ali su rekreirali ulivanje svetlosti, molekularnih beleški kako bi smanjili svoju projekciju. Beleške koje se koriste u Ličnim mirisima kao što su Skin Musk i Iso E Super su lagane, prozračne i savršene za proleće.

Sledite naše preporuke.
Pogledajte svoje trenutne dnevne mirise odeće kao vodič. Ako je cvetni miris u vašoj rotaciji jer ne možete da se zasitite određenog cveta, ili se već klonite citrusa, pratite ono što znate da radi (a ne radi).

Ali ako još uvek niste sigurni odakle da počnete, stvorili smo prolećni mirisni vodič sa ručno izabranim preporukama.

Ostavite komentar

Imajte u noti da komentari moraju biti odobreni pre objavljivanja